Zdravím. Chtěl bych touto cestou požádat majitele vysloužilých New Balance s N Lockem o plastický znak "N". Pokud by byl někdo ochotný je odpárat a poslat, zašlu po dohodě (e-mail) ofrankovanou obálku.
Předem díky
NNN
PS: důvodem tohoto sběratelství - viz nick
pozn: 2 admin - pokud charakter příspěvku neodpovídá regulím, nechť je smazán
To by snad šlo, ale nespěchej. Do Ostravy se letos určitě dostanu, přivezu Ti N-lock. Chceš červený nebo modrý?
Budu vděčný za všechno. Vysněnou barevnou kombinací je modrá-šedá-zelená.
Předběžně díky.
Mrknu do skříně. Asi by tam mohly být jedny totálně rozpadlé NB (pokud mi je mamka už nevyhodila, což je pravděpodobnější)... Jestli ano, tak předám v sobotu.
NNN: Myslíš ten znak N který je našitý přímo na botě z boku ? Vystříhnout ? Myslel jsem, že se sbírají ty plastové části jak jsou úplně dole na tkaničce, ale ani na jedný z mých dvou bot NewBalance tam ty znáčky nemam. Jinak na jedněch botách mam jen šedý znak N, na druhých N-lock znak žluto-černý, ale body z N-lock jsou nové a druhé boty dosloužily, ale používám je ještě na chůzi.... ale až odejdou klidně bych znaky zaslal...
2 Alfun: Jde o N znak navlečený na tkaničky které pak vedou k podrážce ( má to zlepšovat obepnutí chodidla ). Jde mi o to plasové "N".
tak smůla - mamka asi nechápe sbírbu oběhaných běžeckých bot, takže se někde valejí na smetišti :-(