Hezký den,
dovolím si upozornit na dnešní článek na Behej.com, kde představujeme nový ročník Poháru Behej.com, včetně pravidel upravených na základě vašich loňských postřehů a připomínek.
http://www.behej.com/2007020701-predsta … jcom-.html
Tak jo ... musim priznat ze vam ten pohar behej.com docela i zavidim ... a kdyby to slo, urcite bych se ucastnil, ale tady z me michiganske samotky to asi nebude tak jednoduche ... ale k veci ... dival jsem se na propozice nekterych zavodu a tak me napadlo, jestli by nebylo mozne, aby nekdo z priznivcu behej.com majici nejaky kvalitni sportester s vyskomerem neprobehl dane trate v predstihu. Do propozic by se graficky vyvedeny profil trate urcite hodil, a treba by to nekteri bezci nebo organizatori i uvitali. To prosim neni zadna kritika, jen takovy napad, jak se zase o kousek posunout lepsim smerem. Jinak drzim palce, a jeste jednou ... proste to musim priznat,vam ten pohar zavidim.
Shadow psal:
Tak jo ... musim priznat ze vam ten pohar behej.com docela i zavidim ... a kdyby to slo, urcite bych se ucastnil, ale tady z me michiganske samotky to asi nebude tak jednoduche ... ale k veci ... dival jsem se na propozice nekterych zavodu a tak me napadlo, jestli by nebylo mozne, aby nekdo z priznivcu behej.com majici nejaky kvalitni sportester s vyskomerem neprobehl dane trate v predstihu. Do propozic by se graficky vyvedeny profil trate urcite hodil, a treba by to nekteri bezci nebo organizatori i uvitali. To prosim neni zadna kritika, jen takovy napad, jak se zase o kousek posunout lepsim smerem. Jinak drzim palce, a jeste jednou ... proste to musim priznat,vam ten pohar zavidim.
Sorry, že odbočuju od tématu a zdravím "Stína" do Ameriky. Chtěl jsem se podívat na mapě kde bydlíš, ale zapíchl jsi vlaječku doprospřed baseballovýho hřiště. Nešlo by to upřesnit?
Editoval Mirek Hasal (2007-02-23 12:06:41)
... zdravim do Berouna !!! ... a pokracuji castecne off-topic, snad me nejaky osklivy a zly admin nesmazne ;-) ... ja bydlim asi 300-400 metru zapado-zapado-jiznim smerem od te vlajecky. Ja sem si ji nechtel pichnout rovnou do baraku (jeden nikdy nevi), a tak jsem ji zabodl na roh Okemos a Kinawa odkud kazde rano vybiham svuj petimilovy ctverec (Kinawa->Dobie->Hamilton->Okemos -> a po Benett opet domu) ... a ted nejak nevim jak tu vlajecku posunout ... kdyz mi nekdo poradi, tak to klidne opravim.
Shadow psal:
a ted nejak nevim jak tu vlajecku posunout ... kdyz mi nekdo poradi, tak to klidne opravim.
stačí se zapíchnout znovu
pro informaci všem, kteří se do poháru přihlašují po jednotlivých závodech: vaše body budou započítány i zpětně ze závodů již proběhlých, ale ve výsledkové listině se objevíte až po následujícím závodě. Konkrétně - pokud jste se zaregistrovali v neděli 4.3. po sobotních Kbelech, body vám naskočí po Pečecké desítce 10.3.. Díky za pochopení
Radku to jsem zvedav jak budes vysvetlovat nekomu, ze byl sice pul poharu do trojky, ale protoze se prihlasilo 6lidi a vsichni sli vetsinu zavodu, tak proste skoncil 9.
To zpetne zapocitavani bych si promyslel
Michale, rozumím tvé připomínce. Na druhou stranu jestli někdo objížděl stejný počet závodů celý rok a neměl tušení o nějakém Poháru Behej.com, protože se na internet nedostane nebo ještě neviděl naše stránky, proč bychom jej měli třeba v říjnu odmítnout? Pravidla Poháru jsou naprosto záměrně nastavena tak, aby šlo o HRU, v níž může i amatér porazit profíka, nejde o žádné peníze nebo výhry aut. Od počátku registrací 7.2. se přihlásilo (při stávajících otevřených pravidlech) již 105 soutěžících a každý den přibývají další. Mám pocit, že kdyby se jim pravidla nezdála, hlásit se nebudou. A z našeho hlediska dělat pohár pro hrstku registrovaných na začátku by bylo pošetilé, jednak s ohledem na propagaci Behej.com, tak běhu samotného. Věřím, že si rozumíme. Vážím si tvých názorů, byť někdy zraňují.
Moje názory a rady jsou ověřené praxí. Proto je píši. Stovky účastí v závodech a pořádání, mimo jiné Českého poháru v TT a dalších jsou velkou zkušeností. A proto, že mi na behej a jeho poháru záleží, tak otravuji. Kdyby mi to bylo fuk, tak tomuto projektu nevěnuji hodiny svého času, které by si asi více zasloužila moje rodina.
Souhlas s Radkem, myslím, že i my, co běháme pomaleji, bychom rádi nějaký pěkný výsledek....![]()