reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2007-02-07 09:33:32

Radek Narovec Pohlaví - muž
Šéfredaktor
Místo: Chýně
Celkem: 2293 km
Pohár Behej.com: 509.9 bodu

Představujeme nová pravidla Poháru

Hezký den,
dovolím si upozornit na dnešní článek na Behej.com, kde představujeme nový ročník Poháru Behej.com, včetně pravidel upravených na základě vašich loňských postřehů a připomínek.
http://www.behej.com/2007020701-predsta … jcom-.html

je-li někdy kolem mne samý hlupák, je to neklamné znamení, že jako hlupák se chovám já sám. buďte prosím ke mně shovívaví, ono mi to brzo dojde smile

#2 2007-02-20 15:05:53

Shadow Pohlaví - muž
Člen
Místo: Okemos, Michigan
Celkem: 918 km
Web

Re: Představujeme nová pravidla Poháru

Tak jo ... musim priznat ze vam ten pohar behej.com docela i zavidim ... a kdyby to slo, urcite bych se ucastnil, ale tady z me michiganske samotky to asi nebude tak jednoduche ... ale k veci ... dival jsem se na propozice nekterych zavodu a tak me napadlo, jestli by nebylo mozne, aby nekdo z priznivcu behej.com majici nejaky kvalitni sportester s vyskomerem neprobehl dane trate v predstihu. Do propozic by se graficky vyvedeny profil trate urcite hodil, a treba by to nekteri bezci nebo organizatori i uvitali. To prosim neni zadna kritika, jen takovy napad, jak se zase o kousek posunout lepsim smerem. Jinak drzim palce, a jeste jednou ... proste to musim priznat,vam ten pohar zavidim.

Shadow

#3 2007-02-20 15:39:05

Mirek Hasal Pohlaví - muž
Člen
Místo: Beroun
Minulý měsíc: 66 km
Celkem: 12174 km

Shadow psal:

Tak jo ... musim priznat ze vam ten pohar behej.com docela i zavidim ... a kdyby to slo, urcite bych se ucastnil, ale tady z me michiganske samotky to asi nebude tak jednoduche ... ale k veci ... dival jsem se na propozice nekterych zavodu a tak me napadlo, jestli by nebylo mozne, aby nekdo z priznivcu behej.com majici nejaky kvalitni sportester s vyskomerem neprobehl dane trate v predstihu. Do propozic by se graficky vyvedeny profil trate urcite hodil, a treba by to nekteri bezci nebo organizatori i uvitali. To prosim neni zadna kritika, jen takovy napad, jak se zase o kousek posunout lepsim smerem. Jinak drzim palce, a jeste jednou ... proste to musim priznat,vam ten pohar zavidim.

Sorry, že odbočuju od tématu a zdravím "Stína" do Ameriky. Chtěl jsem se podívat na mapě kde bydlíš, ale zapíchl jsi vlaječku doprospřed baseballovýho hřiště. Nešlo by to upřesnit?

Editoval Mirek Hasal (2007-02-23 12:06:41)

#4 2007-02-20 15:54:47

Shadow Pohlaví - muž
Člen
Místo: Okemos, Michigan
Celkem: 918 km
Web

... zdravim do Berouna !!! ... a pokracuji castecne off-topic, snad me nejaky osklivy a zly admin nesmazne ;-) ... ja bydlim asi 300-400 metru zapado-zapado-jiznim smerem od te vlajecky. Ja sem si ji nechtel pichnout rovnou do baraku (jeden nikdy nevi), a tak jsem ji zabodl na roh Okemos a Kinawa odkud kazde rano vybiham svuj petimilovy ctverec (Kinawa->Dobie->Hamilton->Okemos -> a po Benett opet domu) ... a ted nejak nevim jak tu vlajecku posunout ... kdyz mi nekdo poradi, tak to klidne opravim.

Shadow

#5 2007-02-20 19:01:04

simka Pohlaví - muž
programátor behej.com
Místo: Frýdek-Místek
Celkem: 350 km
Web

Shadow psal:

a ted nejak nevim jak tu vlajecku posunout ... kdyz mi nekdo poradi, tak to klidne opravim.

stačí se zapíchnout znovu

Naříkat není k ničemu, musí se znovu stavět!

#6 2007-03-04 20:06:11

Šéfredaktor

pro informaci všem, kteří se do poháru přihlašují po jednotlivých závodech: vaše body budou započítány i zpětně ze závodů již proběhlých, ale ve výsledkové listině se objevíte až po následujícím závodě. Konkrétně - pokud jste se zaregistrovali v neděli 4.3. po sobotních Kbelech, body vám naskočí po Pečecké desítce 10.3.. Díky za pochopení

je-li někdy kolem mne samý hlupák, je to neklamné znamení, že jako hlupák se chovám já sám. buďte prosím ke mně shovívaví, ono mi to brzo dojde smile

#7 2007-03-04 20:51:21

ironman Pohlaví - muž
Člen
Tento měsíc: 40 km
Minulý měsíc: 201 km
Celkem: 22423 km
Pohár Behej.com: 82.8 bodu
Web

Radku to jsem zvedav jak budes vysvetlovat nekomu, ze byl sice pul poharu do trojky, ale protoze se prihlasilo 6lidi a vsichni sli vetsinu zavodu, tak proste skoncil 9.
To zpetne zapocitavani bych si promyslel

Never give up!!!

#8 2007-03-05 10:45:34

Šéfredaktor

Michale, rozumím tvé připomínce. Na druhou stranu jestli někdo objížděl stejný počet závodů celý rok a neměl tušení o nějakém Poháru Behej.com, protože se na internet nedostane nebo ještě neviděl naše stránky, proč bychom jej měli třeba v říjnu odmítnout? Pravidla Poháru jsou naprosto záměrně nastavena tak, aby šlo o HRU, v níž může i amatér porazit profíka, nejde o žádné peníze nebo výhry aut. Od počátku registrací 7.2. se přihlásilo (při stávajících otevřených pravidlech) již 105 soutěžících a každý den přibývají další. Mám pocit, že kdyby se jim pravidla nezdála, hlásit se nebudou. A z našeho hlediska dělat pohár pro hrstku registrovaných na začátku by bylo pošetilé, jednak s ohledem na propagaci Behej.com, tak běhu samotného. Věřím, že si rozumíme. Vážím si tvých názorů, byť někdy zraňují.

#9 2007-03-05 15:45:52

ironman Pohlaví - muž
Člen
Tento měsíc: 40 km
Minulý měsíc: 201 km
Celkem: 22423 km
Pohár Behej.com: 82.8 bodu
Web

Moje názory a rady jsou ověřené praxí. Proto je píši. Stovky účastí v závodech a pořádání, mimo jiné Českého poháru v TT a dalších jsou velkou zkušeností. A proto, že mi na behej a jeho poháru záleží, tak otravuji. Kdyby mi to bylo fuk, tak tomuto projektu nevěnuji hodiny svého času, které by si asi více zasloužila moje rodina.

Never give up!!!

#10 2007-03-05 18:14:35

m.thums Pohlaví - muž
Člen
Místo: Chomutov
Celkem: 2137 km

Souhlas s Radkem, myslím, že i my, co běháme pomaleji, bychom rádi nějaký pěkný výsledek....wink

Board footer