odkaz na propozice http://www.behej.com/terminovka.php?zavod=936
odkaz na stránky pořadatele http://pecky10km.wz.cz/
mapa tratě http://www.mapmyrun.com/route/czech-rep … /228178869
Jedete tam někdo? Vlakem by byla skupinová sleva... ![]()
Já bych tam chtěl být, ale se slevou ti moc nepomůžu, přijedu z druhé strany :-)
Oslík psal:
Jedete tam někdo? Vlakem by byla skupinová sleva...
Ahoj, já asi pojedu, uvidím zítra po Kbelech, pak se mužeme domluvit.
Štefan psal:
Oslík psal:
Dobře, u mě to ale vypadá, že se v Kbelích možná neukáži (jiné povinnosti), tak se pak domluvíme tady nebo ve Stromovce... Ahoj a zítra hodně štěstí!
Editoval Oslík (2007-03-02 15:40:30)
Oslík psal:
Štefan psal:
Oslík psal:
Dobře, u mě to ale vypadá, že se v Kbelích možná neukáži (jiné povinnosti), tak se pak domluvíme tady nebo ve Stromovce... Ahoj a zítra hodně štěstí!
OK.
Ahoj,
Včera jsem se zaregistroval přes net.!
Tak se těším že poznám další Tragédy!
Snad zas něco ukrojím z OR:-))
Nepoběží někdo na 38min.?
Rád bych se svezl:-))
Na 38 tam bude spousta lidí, já spíš potřebuju vodiče na 43, když to klapne. A z Phy se nechá jet na lístek na MHD - za 48Kč klidně z Ruzyně!
2 Honzaherda: takže já někde na černém mostě vlezu do autobusu, ukázu studentskou lítačku a povím: "Pečky" a on mi dá lístek za 48? Kolik by stál zpáteční lístek ví někdo? Já se díval na idos, ale v tom aby se vůl vyznal...
2 Štefan: Vadil by Ti ten autobus?
Nevím jak je to přesně s PID + pásma (každopádně tenhle vlak je brán jako příměstská doprava a je zařazen do PIDu jen si pohlídat pásma odkud si je potřeba koupit lístek, ale jinak z Prahy Masarikova nádraží do Peček a zpět vlak stojí 80,-Kč. O víkendech bývají i větší slevy jmenuje se to snad SONE+ a zvýhodňují skupiny, a není snad potřeba žádné průkazky.
Ttiimm
Sone + se na cestu z Masaryčky do Peček nevyplatí (http://www.cd.cz/index.php?action=article&id=17493). Kdo má průkazku MHD, tak si kupuje lístek z Klánovic, kdo nemá zákaznickou kartu, doporučuju koupit si zpáteční. Cena zpátečního lístku bude do 56 korun. Jednosměrná nezákaznická jízdenka Klánovice Pečky stojí 40 Kč.
2 polaban: Takže já si na Masaričce koupim jízdenku Kláncice - Pečky zpáteční, zaplatim 56 korun a mám vystaráno? Pak až přijdu průvodčí, tak mu ukážu lítačku nebo jízdenku? Já se ptám jen pro jistotu, abych neplatil pokutu... ![]()
Omluva všem za chybu v článku na Behej.com: start hlavní kategorie je až v 11:00, nikoliv v 10:30, jak jsme původně napsali.
Tak jest oslíku, ukážeš lítačku a štípnou ti lístek. Jízdenku si prosím kup z Klánovic (a ne z Klánic), bude to tak snazší.
K prezentaci: U prezentace v ZUŠ-ce bude 5 stolků, kde nalevo zaplatíte startovné, za které obdržíte lístek na občerstvení a k tombole. U dalších stolků bude probíhat samotná presentace (odleva bude začínat kategorie A až po ženy vpravo), zde bude 4-5 milých slečen, které si od Vás převezmou vyplněnou přihlášku a přidělí Vám startovní číslo, nebo ještě lépe budete předem přihlášeni a jen nahlásíte své jméno, podepíšete se a převezmete startovní číslo(Seznam předem přihlášených bude vystaven na nástěnce).
Ttiimm
Pro tragédy to bude těžký hlavně nazpátek někdy trochu fouká.
pecky psal:
Pro tragédy to bude těžký hlavně nazpátek někdy trochu fouká.
Chtěl bych si tam udělat reparát za těch ostudných 47:50 ze Kbel, ale pořád mám problémy s nohou a páteří, protivítr mně asi bude omezovat míň. Když jsem včera byl trochu běhat, tak jsem se divil, že jsem vůbec ve Kbelých doběhl. Tak uvidím, pokud budu schopen trochu se hýbat, tak to zkusím.
Oslík psal:
Ahoj, pokud pojedu, tak s Masarykového nádraží v 8:07, v Pečkách to má být v 9:00.
Pak jede ještě o hodinu později, ale přijet v 10:00 to už se mi zdá pozdě.
Takže, budu na nádraží u pokladen v 7:40.
Ve vlaku platí PID - pásma jsou na dpp.cz - z Klánovic to je 5pásem - tzn. 30Kč v jednom směru. Kdo má lítačku, tak si kupte na Masaryčce zpáteční z Klánovic, jak tu bylo psáno. Sleva pro skupiny - 3. a další osoba platí polovinu běžného jízdného - 1.a2. osoba ze skupiny normální plné jízdné.
A vítr? Ten k Pečkám patří - zpátky to je na západ, takže obvykle proti, ale cca 800m se schováte ve vesnici Ratenice a poslední kilák je zase v pečkách mezi baráky.
Oslík psal:
2 polaban: Takže já si na Masaričce koupim jízdenku Kláncice - Pečky zpáteční, zaplatim 56 korun a mám vystaráno? Pak až přijdu průvodčí, tak mu ukážu lítačku nebo jízdenku? Já se ptám jen pro jistotu, abych neplatil pokutu...
2 Ttiimm: A přijímají milé slečny pozvání na kafe? ![]()
2 Štefan: Tak dobře, budu to časovat tak, abych byl v 7:40 u pokladen, ale pravidelně jezdím pozdě, snad tam ale budu nejpozději v 7:45... Zpátky se mi moc líbí spoj v 12:50, tak doufám že stihnu i tombolu i vlak... ![]()
2 Oslík: zkus je pozvat a třeba budeš mile překvapen:)
S tím vlakem ve 12:50 nevím nevím, mi sice letos zkušebně začínáme s tombolou ještě před vyhlášením přibližně okolo půljedné ale třeba budeš mít štěstí
)
Tak jak lidičky? Já si udělal osobák o 2minuty a skoro to vyšlo na 40 (40:25min), vešel jsem se do 100. místa, takže naprostá spokojenost. Příště by možná chtělo párky vydávat z okna, aby nevznikala ta nehorázná fronta. Jináč fakt super závod. Teď sice vysvitá slunce, ale zase víc fouká, takže +7, mrholení a mírný vítr bylo nakonec ideální klima.
Tak to gratuluju. Mně osobně to dnes vůbec nešlo, nějak jsem neměl tu pravou závodní horečku a podle toho vypadal projev na trati a čas. Asi jsem to zakřikl tím startovním číslem (1), což byla sázka se super pořadatelem Timmem o to, kolik přijde lidí. A i tu jsem prohrál, čekal jsem 250. Ale jinak klobouk dolů před pořadateli, třeba tombola byla nekonečná ![]()
Jednou bych chtěl tak říct, že mi to nějak nešlo a dát desítku za 42. Blahopřeji všem!
Ahoj,
Malinké zklamání,tedy osobáček to byl ale fuj fičák:-((!
Nejsem prostě ten který umí kopečky atd.-přiznávám!!!
Když desítku tak na rovině,třeba to je daň začátečníka?
Jinak opravdové pěkné proběhnutí!
Škody fronty na párek,hm, po dlouhé době jsem chtěl zhřešit:-))!
Mno, mezičasy jsem měl rozepsané na 38:15, ale nějak to v tom větru nebylo možné. Ale byl to super zážitek - od obrátky jsme byli 3 a pak jsme já a Lukáš Lipták (jak jsem zjistil z výsledků) šli jak lokomotiva - pravidelně a férově jsme střídali a posunuli se o několik míst dopředu - to je daleko větší radost než když se za někým člověk veze...
2 Cabalero: No tak se pochlub, za kolik jsi to měl?
Lukáš Lipták si zaběh osobák skoro o 2minuty. Nějak mu to v těch novejch botách sedlo. Jako správnej silničář střídá (cyklisti se nezapřou). Já vás viděl na otočce a řval na Lukyho, že to dá pod 40 jak chce. Já pak trošku vytuh, ale poslední km za 3:47 byl hodně solidní.
Fronta na párek je hold normálka. Možná by chtělo vydávat z okénka přímo ven, aby nestáli natěsnaní v té chodbičce. Jináč ale super a tombola jako tradičně bohatá. Uvídme jaké to bude za týden v Brodě.
Za frontu na párky se samozřejmě omlouváme, bohužel prostory nemáme nafukovací a holky je spíš nestačili připravovat.
2 Cabalero: gratuluju k osobáku, jen ty kopečky nevím nevím asi už běhám trochu déle a nepřijde mi to, ale tohle je spíše rovina a pokud má člověk trochu naběháno tak mu to tolik nevadí
2-Ttiimm-máš pravdu,máš naběháno a Já začínám od začátku!
Jak říkám,nemám na kopce ani na kopečky:-))!
Spíše ten protivítr mě vykostil!
Jinak díky za gratulaci:-))!
Určitě příští rok dorazím,pro OR:-))!
Ten párek byl vtip:-))!
Budou trička příští rok?
Díky za pěkné nové zkušenosti!
2 Oslík - nechlubím se!Jen se rád podělím s výsledkem!
Osobáček posunut na 38:41!
Každá vteřinka je k dobru:-))!
Jsem snad na Tragédím forům,nebo jak???
Jo jo, vítr byl velmi nepříjemný, ale já to řešil jako hodně okolo mne, po otočce jsme si docvakly dvy kluky pře námi a pak jsme jako skupinka dle svích možností polupracovali.
Jsem rád že za rok přijedeš
), takové máme nejradši
).
S tričky je to problém, my bychom je také chtěli, ale vše je to o financích a pokud se seženou tak bychom byli rádi. Startovné výrazně zvedat moc nechceme ale třeba nás to nemine. Zatím to spíš vypadá na trička při jubilejním 30.ročníku. Ale neusínáme na vavřínech a máme spoustu jiných nápadu, leží mi jich několik přede mnou napsaných...
), uvidíme co bude reálné zrealizovat. Ale zatím to vypadá na něco jako ocenění pravidelných účastníků
)
Gratuluju všem k dosaženým výsledkům. Dnes jsem začal trénovat po delších problémech s kolenem, za 4-6 týdnů vás zase začnu prohánět ![]()
Oslík: omlouvám se za off-topic, Oslíku, máš plný mailbox, vrací se mi maily pro tebe
2 Ttiimm: Tak by možná šlo prodávat třička s logem za třeba 50 Kč - ke strtovnému, já bych si ho na památku koupil... nebo do přihlášek předem vyplnit, jesli je zájem.
2 Radek: díky, já tady mám vyplněnou starou mailovku a už jí nekontroluji, omlouvám se, polepším se... Díky za upozornění...
Oslík psal:
2 Ttiimm: A přijímají milé slečny pozvání na kafe?
2 Štefan: Tak dobře, budu to časovat tak, abych byl v 7:40 u pokladen, ale pravidelně jezdím pozdě, snad tam ale budu nejpozději v 7:45... Zpátky se mi moc líbí spoj v 12:50, tak doufám že stihnu i tombolu i vlak...
Ahoj, omlouvám se, nakonec jsem to vzdal, přes týden jsem téměř neběhal,, nějako to nešlo, nemalo by cenu jezdit na závod. Ale byl jsem ve Stromvce na Cirkusu, a bezvadně mne to motivovalo, takže v neděli jsem dokonce sám běhal úseky, dnes už jsem taky dal 8 km. cítím se mnohem lépe, tak už to snad půjde. Moc se těším na 1/2-ku, doufám, že to dopadne líp jako ve Kbelích.
Blahopřeji všem k výsledkům.
2 Oslík: trička jsou pro nás "velmi tenký led," rozhodně na ně padne řeč. Já bych je chtěl taky. Myšlenka je to zajímavá, doplácet na tričko, ale to by znamenalo, začít vybírat startovné dopředu, aby se nestalo že si většina zaškrtne ano a pak třeba nepřijede. V tomhle nemůžeme konkurovat PIMu. Řešením by bylo zhotovit univerzální tričko bez datumu, které by šlo nabízet i o rok později, ale to si myslím není dobrý nápad, pak by se mohlo stast že budeš mít doma dvě stejná trička...ale přátelé neobávejte se nezůstane to ad acta.. a pokud to nestihneme příští rok tak při jubilejním 30.ročníku budou na jisto:o).
A co říkáte ponoškám, čelence, tužce, čepici s logem nebo něčemu jinému?
2-Ttiimm,určitě každá maličkost potěší!
Čepka,čelenka,beru:-))
Nejraději tričko:-))
Přijedu i bez toho všeho!
Určitě by potěšilo ponechání startovního čísla!
Je nás (tragédů) určitě dosti kteří mají radost z takové drobnosti!
Párek bude:-))?
Párek bude na jisto:-))
2 Ttiimm: Tak startovní číslo by určitě stačilo... A co třeba sponzoři uvedení vzadu na tričku? Ti by mohli pokrýt část výdajů? A jinak čelenku nemám (ale hodila by se), kšiltovka by taky potěšila. Myslím, že něco málo triček za dražší startovné by bylo vhod - kdo se přihlásí, když už nebudou, tak bude mít smůlu a zbytek by se příp. mohl dát do tomboly...
Editoval Oslík (2007-03-13 15:50:49)
Ttiimm psal:
Párek bude na jisto:-))
Díky:-))
Snad nebude fronta?!
Velká fronta = velký párek :-))