Dobry den,
nevi nekdo o obchode v Brne kde by meli na okouseni Mizuno Wave Rider 10? Zkousel sem Hervis Sport, Intersport a Cyklo... ABC ci jak se to menuje. Chtel bych si je ozkouset na noze nez si je koupim.
zkus trtik sport na kotlarske - nezarucuji ze je tam budou mit ale mizuna prodavaji.
Tak zatim ani v Olympii ani v Avionu je v Drapa Sportu nemaji, jeste zitra zkusit ten Trtik Sport
Mizuna ještě mívají na České (na pravé straně když jdeš od hodin na náměstí) v takovém tom vícepodlažním obchoďáku (odhadl bych to na bývalý Prior) ve sportu ve, tusším, 3. podlaží
Tak sem byl u pana Trtika a musim ho jen pochvalit. Ze vsech obchodu co sem byl nejochotnejsi a hlavne je u nej koupim
.
beny6 psal:
Tak sem byl u pana Trtika a musim ho jen pochvalit. Ze vsech obchodu co sem byl nejochotnejsi a hlavne je u nej koupim
.
Běhám je již týden a jsem spokojený. Jel jsem si pro ně z Plzně do Domažlic / Sport Podestát /. Předtím jen zkušenost se Saucony Hurricane. Více uvidím po 2000KM.
Ahoj,
kdo poradí kde nejlépe poradí s výběrem obuvy ? Nejlépe okolo Pardubic, ale není to podmínkou. Jsem začátečník a mám poměrně pár kilo navíc, nemělo by se toto také zohlednit při výběru obuvy ? Preferuji New Balance, ale není to podmínka. Dík za info M.
NB prodava v brne Pavel Baberad www.shopsport.net byva se stankem na vetsine zavodech BBP a nebo se s nim da domluvit po telefonu, je to maratonec takze rad ma myslim na rozdavani ![]()
tak sem je nakonec v Trtik Sportu sehnal. Pan Trtik byl ochotny a zkusil jine boty od mizuna a pak mi privezl ony Ridery.
Od pondelka maji ve Wagnerovi nove zbozi. Mizuna Wave Rider 10 za 2750,- maji jen dve velikosti (42 2/3 a 44 ???). Taky maji ten novy model Creationu, za tusim 3680,-
Má už někdo zkušenosti s novým modelem Wave Creation 8 a co je to za prodejnu v Brně kde je prodávají.
RADU psal:
Má už někdo zkušenosti s novým modelem Wave Creation 8 a co je to za prodejnu v Brně kde je prodávají.
http://forum.behej.com/tema-1495-wave-creation-8
Jinak muzu doporucit Trtik Sport, majitel poradil a co nemel objednal (kupoval jsem si ony Wave Rider 10).
http://www.newbalance.cz/prodejci/ tak tady máš vše.