Chci se zaregistrovat do poháru.
sekce Profil, záložka Pohár Behej.com a vyplnit vše potřebné
Minulý týden jsem se ve svém profilu přihlásil do poháru, ale dneska jsem zjistil, že jsem nebyl přihlášený. Přihlásil jsem se teda ještě jednou. Přijdu o body z Kbelské desítky?
Lubos-R: Luboši, registrace přišla až nyní, minulý týden musel být v něčem háček. Každopádně o body nepřijdeš.
Mám zájem o registraci do poháru běhej.com
pavča psal:
Mám zájem o registraci do poháru běhej.com
forest psal:
sekce Profil, záložka Pohár Behej.com a vyplnit vše potřebné
dojde i ke zpětnému načtení bodů, pokud jsi již nějaký závod abslovovala
Editoval toro (2007-03-29 20:04:52)
Dobry den. Jak zjistim, ze jsem byl jiz do poharu behej.com prihlasen? Registroval jsem se pres forum, pak jsem vyplnil prihlasku, ucastnil jsem se zavodu v Mikulcicich (Velka Morava), ale stale se tam nevidim.
Pavel Hověžák
Pavle, potvrzení o tvé úspěšné registraci nám nepřišlo. Zkus to prosím ještě jednou, jinak napiš na pohar@behej.com a mrknem na to. O body z Mikulčic nepřijdeš. Díky
Ahoj,nevim jestli jsem prihlaseny do poharu behej .com nejak to na profilu nemuzu najit tu sekci dik ivan
Zadnou zalozku poharbehej.com jsem na profilu nenesel.navic mi nejde nahrat foto i kdyz je to jen prukazkove foto,dik za odpoved.Ivan
čau Ivane, pohár se letos nevyhlásil, proto se ti do něj nedaří zaregistrovat
navi psal:
Zadnou zalozku poharbehej.com jsem na profilu nenesel.navic mi nejde nahrat foto i kdyz je to jen prukazkove foto,dik za odpoved.Ivan
Ahoj, je to tak, jak píše Ozzy, vydali jsme k tomu článek, tady: http://www.behy.cz/2009021101-pohar-beh … pravy.html
Ať ti to běhá, podaří-li se nám pohár uskutečnit napřesrok, znovu se objeví odkaz na liště.
za behej.com
Petr Kostovič