odkaz na propozice http://www.behej.com/terminovka.php?zavod=1147
odkaz na stránky pořadatele http://www.bryndak.com/
Potěší to, mám to blíž než do Mladé Boleslavy... Zkrátka si nepojedu pro výprask tak daleko, no ![]()
Editoval Oslík (2007-04-07 18:30:13)
Tak jak? Byl jsem nadmíru spokojen - asi 35:37. V prvním kole jsem chvílema běžel vedle někoho v triku behej.com Traged Team - já měl červený cykl dres Budvaru. Seběh mi vůbec nešel, ale v kopci do cíle jsem si vždycky spravil náladu a pár běžců trhnul.
Celkové převýšení cca 135metrů hovoří za vše. Vzhledem k časům se mi zdá, že to bylo možná kratší ![]()
To jsem byl já
Měls do mne klepnout
Běželo se mi fajn, když si hlava řekne, dnes jde o prd, je z toho dobrý zážitek. Plný kecky jsem měl až při posledním stoupání, začít finišovat dva kilometry před cílem není to pravé ořechové ![]()
Radku, z výsledků jsem zjistil, že jsi byl jen 5 vteřin za mnou, ale já si Tě vůbec nevšiml... A když říkáš, že poběžíš volně a málem mě předběhneš, tak to moc volně není...
A jen tak mimochodem, víš, co jsem si říkal, když už jsem nemohl? "Zastav!" - a funguje to, jak jsi psal....
Nejlepší ale bylo, když jsem se kolem mě ze začátku posledního stoupání 3. kola protáhlo několik veteránů, já se otočím a za mnou s úsměvem Honza (Schopf) - předbehl mě a já se pak musel dívat do země, protože pohled na něj přede mnou, jak s lehkostí vybíhá kopec, mě deprimoval... ![]()
Editoval Oslík (2007-04-07 18:36:06)
Oslík: Já za to nemůžu, já se směju furt... Chtěl jsem ti říct něco povzbudivého, ale zrovna mě nic nenapadlo
Docela mě překvapil tvůj finiš, na který už jsem neměl sílu odpovědět. Kde se to v tobě vzalo? Asi dravé mládí, co?
Jinak z celého dnešního dne mám hodně pozitivní pocity. Tento závod má své kouzlo, které neumím dost dobře popsat, ale kdo tam byl mě snad pochopí. Taková pohodová session v přírodě s kamarády a spoustou zábavy (komentátor byl výborny
)
RADEK - No vidíš to. teď když se dívám na fotku, tak už mi připadáš povědomý! Dals mi cca 20sec v 2.kole, ale kdyby byl finiš ještě kilák do kopce, tak bych tě možná nakonec dal. Blížil jsem se a setřás jsem všechny ze skupinky, ve které jsem 3. kolo běžel ![]()
Jo a ten moderátor byl fakt super, stejně jako ta pomazánka, buřty, prostě super akce!
2 sef: Nevím, prostě jsem věděl, že za chvíli bude konec a mě by pak štvalo, že jsem do toho nedal úplně všechno... Nevím, jestli se na trati flákám a pak mám ve finiši víc sil nebo naopak umim zatáhnout víc i když jsme tzv. hotoví všichni... Mě zase překvapilo, jak razantně mi odpověděl Mirek Fliegl...
Jj, ten komentátor neměl chybu, atmosféra naprosto neopakovatelná... I když to není o tom, kde se zadarmo najím a tak, byl to vážně skvělý závod!
Oslík psal:
.....Nevím, jestli se na trati flákám a pak mám ve finiši víc sil nebo naopak umim zatáhnout víc i když jsme tzv. hotoví všichni... Mě zase překvapilo, jak razantně mi odpověděl Mirek Fliegl...
Mirek totiž, pokud to nevíš, běhá taky čtyři sta metrů překážek na dráze. S touto průpravou se z něho v cílové rovince stává hodně těžký soupeř.
2 VlastaK: Teď už to vím, řekl mi to v cíli... ![]()
Ahoj,
v běhu jsem totální amatér - začala jsem loni na podzim, abych si z nulové kondice nahnala aspoň nějakou. Abych měla nějakou konkrétnější motivaci, rozhodla jsem se, že se letos na jaře zúčastním nějakého běžeckého závodu. Volba padla právě na rekreantskou kategorii závodu Kerteamu – můj úplně první běžecký závod v životě. První postupný cíl – doběhnout, nevzdat, přežít ;-)) - jsem si splnila. Sice s bezkonkurenčně nejhorším časem, ale to mi vůbec nevadilo – před půl rokem bych se nejspíš zhroutila už po sto metrech a tak pro mě teď uběhnutí skoro tří kilometrů v kuse znamenalo takové malinké osobní vítězství.
A teď, proč sem vlastně píšu – chci poděkovat jednak organizátorům za skvělou atmosféru, jednak těm klukům, kteří mě v tom posledním stoupáku předbíhali a nelitovali dechu, aby mi řekli pár povzbudivých slov. Musím se přiznat, že mě to jednak dojalo, jednak strašně potěšilo, a určitě si to budu hodně dlouho pamatovat. Takže díky moc a ať se vám všechno daří.
Až se rozběháš, tak budeš dělat to samé, také budeš povzbuzovat pomalejší, jsme na jedné lodi...![]()
amatérka psal:
Ahoj,
v běhu jsem totální amatér - začala jsem loni na podzim, abych si z nulové kondice nahnala aspoň nějakou. Abych měla nějakou konkrétnější motivaci, rozhodla jsem se, že se letos na jaře zúčastním nějakého běžeckého závodu. Volba padla právě na rekreantskou kategorii závodu Kerteamu – můj úplně první běžecký závod v životě. První postupný cíl – doběhnout, nevzdat, přežít ;-)) - jsem si splnila. Sice s bezkonkurenčně nejhorším časem, ale to mi vůbec nevadilo – před půl rokem bych se nejspíš zhroutila už po sto metrech a tak pro mě teď uběhnutí skoro tří kilometrů v kuse znamenalo takové malinké osobní vítězství.
A teď, proč sem vlastně píšu – chci poděkovat jednak organizátorům za skvělou atmosféru, jednak těm klukům, kteří mě v tom posledním stoupáku předbíhali a nelitovali dechu, aby mi řekli pár povzbudivých slov. Musím se přiznat, že mě to jednak dojalo, jednak strašně potěšilo, a určitě si to budu hodně dlouho pamatovat. Takže díky moc a ať se vám všechno daří.
Opravdu povedená akcička a další bodíky do poháru
amatérka - je vždy lepší doběhnout poslední a něco dělat než sedět v hospě u píva a říkat, jakej jsem machr! To umí hodně čechů ...
S tim dobíhánim poslední mam bohaté zkušenosti. Sice jsem nakonec nikdy poslední nebyl, ale už poněkolikáté jsem běžel s pocitem, že poslední jsem (celou dobu mě všichni předbíhali a za sebou jsem neviděl nikoho). Tentokrát to bylo ještě podpořeno tím, že kategorie, se kterou jsem aspoň trochu konkurenceschopný - veteráni běžela o kolo míň. Ale nenechávám se tim rozházet. Běhám krátce, a kdybych měl bejt lepší, než ti co poctivě trénujou nějakou dobu, tak by to bylo dost zvláštní.
No a s bodíkama do Poháru. Dodatečně jsem se zaregistroval a objevilo se mi, že počet bodů mam 0, i když už jsem absolvoval 3 pohárový běhy. Kde udělali soudruzi z NDR chybu???
Ozzy: soudruzi z NDR prověří. Nikdo není bezchybný a pokud organizátoři komolí jména závodníků jak na běžícím páse, nemáme to lehké. V poháru je nyní 143 lidí a uhlídat chytáky typu špatné diakritiky nebo křestního jména není jednoduché. Snažíme se pružně reagovat na všechny mailové připomínky. Díky
Soudruzi ověřili a zjistili, že jsi se zaregistroval dnes, body ti budou zpětně (jako vždy v podobných případech) započteny po dalším závodě, tedy tento víkend. Děláme to manuální metodou, protože při vysoké chybovosti zápisů pořadatelů by automat nepracoval moc přesně. Děkuji za pochopení.
OK. Já jsem se spíš obával, že chyba bude na mé straně příjimače, případně, že problém bude dělat pole Klub, jelikož do žádnýho nepatřim a někde se neuvede nic a někde Praha 5 podle bydliště.
nene, to už je pro nás čistě jen další orientační bod, stejně jako ročník narození. Hlavní je jméno a příjmení s diakritikou