reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2007-03-24 07:45:06

Palec 
Člen

MIZUNO A DISTRIBUCE

Taky máte někdy pocit, že sportovní obchody nepracují tak jak mají??? Jsou sami proti sobě. V obchodech se objevují jen levnější Mizuna jak Aura atd. Když už narazím na lepší typ, tak jsou to Creation 8 - fak super cena - na ně má zase naopak každý že smile)) No a ve střední kategorii je Elixir - nemám pronaci ani supinaci. Když už se objeví nějaký Mizuna jako Ridery, Mustangy atd., tak zase mají málo čísel smile)) - poněvadž jsou asi drahé a bojí se že by neprodali!!! Chodí to tady jak na BALKÁNĚ!!! Např. v jednou brněnském obchodě prodávají 3 roky stará Mizuna pořád za stejné ceny jako dřív!!!

Znalost prodavačů není bůhvíjaká - Byl jsem v únoru na Mizuna v Jeseníku a pan prodavač mě nabízel starý typ pursuit z loňska s tím že je to novinka jako dělo. Prý jsou to špičkové maratonky!!! Odešel jsem znechucen... a myslel jsem si své... SAKRA KDYŽ NĚKDE DĚLÁM, NĚCO PRODÁVÁM, TAK MUSÍM O TÉ ZNAČCE NĚCO VĚDĚT!!! Já nevím o botech vše, ale rozhodně netvrdím nikomu že jsou pursuit z loňska LETOŠNÍ MODEL a že jsou špičkové!!!

BĚHU ZDAR!!! Ludvo jestli si ty boty nevybojuješ, tak si u mě mrtvej homolka!!!

#2 2007-04-07 08:13:22

kusabi 
Člen

Re: MIZUNO A DISTRIBUCE

mas pravdu, ale ja si presto vcera vybral. Mam Elixir 2 s lehkou kontrolou - lehke a velice dobre odpruzene. vcera sem nich dal 12km a opravdu super. Kupoval sem je ve Sportissimu HK. Prodavacka toho moc nevedela, ale ja vicemene vedel co chci smile

Board footer