pořídil jsem si sporttestr polar s625x, ale nechce mi komunikovat s PC. spustím program polar protrainer5, a přes položku nástroje chci spojení s přijímačem TF a stále se připojuje. Nemohl by mi někdo poradit???
Vyzkoušej dát infraport do jiného USB portu (pokud jej máš externí) - sice je to nepochopitelné, ale mě to v jedné USB díře prostě nejede (jakákoli jiná USB zařízení tam jedou!) a pořád se to jakoby připojuje.
to jsem zkusil. když přiblížím hodinky k infra a na hodinkách najedu na cennect, tak se na nich hned objeví nápis "COM" a bliká, ael když k tomu zapnu program polar trainer 5 a dám spojit s TF, tak mi pochvilce naběhne hláška PŘIJÍMAČ TF NEODPOVÍDÁ, ale přitom mi hodinky ukazují že s infraportem komunikují.
Nejdříve musíš zapnout program polar trainer, teprve potom připojit infraport k počítači. Pokud to uděláš opačně, nebude ti přenos dat fungovat.
jenže ono to nejde i tak. zapnu POLAR PROTRAINER a pak infra, ael i tak to nejde
Ahoj, jde o to jaky mas infraport a hlavne s jakym chipsetem. Podle clanku na polar.fi (link http://www.pursuit-performance.com.au/p … _irda.html) by mel polar S625x fungovat s chipsetem SigmaTel (stri4200) ma ho vetsina levnych IrDa konvertoru. Ja poridil k polar RS800 IrDa konvertor I-Tec za cca 300kc (link http://www.edcz.cz/main.aspx?cls=Produc … _id=155526).
Ve windows, kdyz mas pripojeny infraport a prilozis vysilajici sportester (tzn snazici se o spojeni) k infra, by mela vyskocit ikona infra spojeni (v tray panelu - pravo dole u hodin). Pak vis ze infra port je se sportesterem kompatibilni a tudiz ze spojeni bude fungovat.
Zatim se mejte
mám Polar IrDA USB 2.0 Adapter, dostal jsem jej k těm hodinkám, tak jsem myslel ž eto bude v poho
Ja jsem mel taky problem s Infra portem na svem pocitaci. Kontaktoval jsem jejich support a pomerne dlouho jsem je prudil, az mi poslali jejich vlastni USB Infra port a s nim to je bez problemu.
predpokladam, ze mas v Optionech nastavenou komunikaci pres USB - pokud mas Infra a pouzivas USB, nebude ti to fungovat.