Stránky: 1 2
Já asi dopoledne moci nebudu. No, stejně bych vám rozježděným zatím nestačil ![]()
Zkusím dát konkrétní návrh:
Neděle v 9, Bystrc - Přístaviště.
Trasa - upravený větší okruh z bývalého Starobrna 160, dělá to +- tu stovečku.
Bystrc - hrad Veveří - Ostrovačice - Domašov - Velká Bíteš - Křižanov - Dolní Loučky - Křižínkov- Veverská Bitýška - Bystrc.
Rychlost odvodit z AP nejpomalejšího z pomalých ![]()
Dnes (čt) jedeme v 15:00 z křižovatky Horova x Královepolská na cca 2 hodinky velmi lehce.
To zní velmi zajimavě
, tím spíš, že úsek z V.Bíteše do Křižínkova neznám. Jak jsem psal v úvodu, časově mě to vyhovuje.
rk: jen pro upřesnění, úsek Předklášteří- Hradčany se jede po hlavní (385) ? Něco jako jarní klasika s pavé v Hradčanech? ![]()
Poté přes Sentice, Chudčice atd...?
Editoval milan (2008-04-10 11:56:28)
forest psal:
Dnes (čt) jedeme v 15:00 z křižovatky Horova x Královepolská na cca 2 hodinky velmi lehce.
To skoro vypadá, že letos na ironmana tak moc nekašleš ![]()
milan psal:
...
rk: jen pro upřesnění, úsek Předklášteří- Hradčany se jede po hlavní (385) ? Něco jako jarní klasika s pavé v Hradčanech?
Poté přes Sentice, Chudčice atd...?
Z Křižanova doprava přes Heroltice (dokud tam nepojedu, nevím jistě), dlouhý pozvolný sjezd do Dolních Louček, zatočit ostře doprava (směr Velká Biteš) a nádhernej do-kopeček z údolí na vrcholy Highlandu do Křižínkova, za ním doleva na Lažánky a Veverskou Bitýšku.
Kočičí hřbety v Hradčanech ani hlavní z Tišnova do Kuřimi fakt nemusím. Malá šance na přežití.
Editoval rk (2008-04-10 12:17:21)
forest psal:
Že jsem tak smělý, nelze odjezd posunout o 30-40 minut?
vl001: řekl jsem Martinovi, že se mu pokusím (opět) dělat sparinga pokud to bude v mojich silách. Cíleně na Otrokovice nebudu trénovat (plavání jsem minimalizoval, budu se stejně soustředit jen na běh), rozhodnu se poslední den přihlášek.
milan: Pochopil jsem to tak, že Martinovi vychází díra akorát. Ukecal jsem ho na 15:30. Pozor, sekl jsem se na místě srazu! Horova x Krofotva (tam na kopečku, nikoli dole, kde odbočuje 3 a 11)
Editoval forest (2008-04-10 13:14:41)
rk: podle http://www.mapmyrun.com/run/czech-repub … /448704543 to vypadá na hodně velkou svačinu, (možná i oběd).
Těším se....
Editoval milan (2008-04-11 07:09:19)
Milane, krásně jsi to vyklikal ![]()
Překvapuje mě, že výškový profil je rovinatější než bývají silniční maratony, a to tu někdo tvrdil, že Mamut je skoro rovina. Jestli se nikdo nepřidá, budu tím AP omezovačem rychlosti já ![]()
Pokud si vzpomeneš, prosím, vem známku Ekol. Dík.
Shrnutí: V neděli v 9, Přístaviště a velkou svačinu na něco jako "Cross Tour", nebo-li přes Křižanov a Křižínkov ![]()
rk: výškový profil zhruba odpovídá, ale absolutní čísla jsou úplně jiná. Výškoměr mě vždy naměří minimálně dvojnásobek.
Dík za připomenutí známky...
Forest by měl jet taky a možná přemluvím juniora na kousek etapy.
Dnešní vyjižďku směr "Vysočina" jsme absolvovali pouze ve dvou...Bohužel.
Společně jsme ujeli 115km, za 4 hodiny. Nastoupaným metrů bylo přes 1200m (mapmyrun x 2).
Jinak dnes krásných 135km a pokud jsem byl schopen, tak jsme i občas s rk i pokecali.
Díky, Radku....
Taky se mi ta dnešní "Křížová cesta" líbila. Pěkný trénink na Mamuta. Počasí, trasa, povrch, svačina, sparing, vše na jedničku. Protože jsem se mohl schovávat v závětří a občas polevit, jeli jsme to docela rychle.
Blíží se hezké běžecké závody, tak příště na kole asi trochu pomaleji, možná i ve větším počtu, třeba opačným směrem. Tak jsem to ještě nejel.
rk psal:
Protože jsem se mohl schovávat v závětří a občas polevit, jeli jsme to docela rychle.
Mám dojem, že jsem se schovával spíš já. Ale nebylo mě to příliš platný, moc jsem si nepolevil, spíš jsem několikrát přemýšlel o vhození ručníku.
Tak to jsi tu chvilkovou slabost úspěšně maskoval tím, že jsi za Dolními Loučkami šplhal nahoru na hřebeny Vysočiny 100 m přede mnou. I Tvůj včerejšek byl asi kilometrově výživnější.
Včera jsem jel 90km, ale převýšení bylo poloviční ve srovnání s dnešní "Křížovou cestou". Tepově to bylo o fous intenzivnější než dnes.
Nevím, zda dnešní trasa (přes Moravec, Jemnice, Strážek) byla v itineráři, nebo se mělo jet kratší, "naklikanou a odsouhlasenou"
variantou přes Horní, Dolní Libochovy.
Ahojky sportovci,
nepojedeme příští týden na kolečko?? Třeba středa, čtvrtek a nebo v pátek???
Dáška
Stránky: 1 2