odkaz na propozice http://www.behej.com/terminovka.php?zavod=1079
odkaz na stránky pořadatele http://www.maxtri.cz/
Včera jsem si byl tu trasu vyklusat a tak se s vámi podělím o její popis.
Od koupaliště se běží mírným stoupáním lesní cestou, kde se místy vejde jen jeden člověk. To je tak 400m. Pak je krátké prudké klesání a la Velká Kunratická až k rybníku. Pak cca 100m rovinka, za kterou následuje dlouhé mírné stoupání až na silnici, po které už se běží z mírného (ke konci prudčího) kopce až ke koupališti. A pak ještě dvakrát to samé. Na osobáky to asi nebude. :-)
Jedete tam někdo, nebo bude čest tragédů na mých bedrech? :-)
Ja tam jdu a vezu auto plny bab a psa k tomu. Myslim, ze nas tam bude dost. Behat budeme ale jen dve, zbytek bude fandit (doufam... ). Ma ucast ovsem bude (stejne jako u vetsiny zavodu :-P ) pouze do poctu ... svym jogging tempickem na predni pricky neutocim, ale rada se podobnych akci ucastnim :-) Zitrek si ale budu vychutnavat - bude nejen krasne pocasi, ale zitra toho 28.4. si budu uzivat to sve 28. vyroci meho narozeni :-))) ... to se cloveku stane jen jednou za zivot, tak by si to mel pamatovat ;-)
Ja tam jdu a vezu auto plny bab a psa k tomu. Myslim, ze nas tam bude dost. Behat budeme ale jen dve, zbytek bude fandit (doufam... ). Ma ucast ovsem bude (stejne jako u vetsiny zavodu :-P ) pouze do poctu ... svym jogging tempickem na predni pricky neutocim, ale rada se podobnych akci ucastnim :-) Zitrek si ale budu vychutnavat - bude nejen krasne pocasi, ale zitra toho 28.4. si budu uzivat to sve 28. vyroci meho narozeni :-))) ... to se cloveku stane jen jednou za zivot, tak by si to mel pamatovat ;-)
Tak jsem tam žádnou babskou skupinku se psem neviděl. :-)
Nevidel? Urcite sis nas vsimnul, jen sis to neuvedomil ... Dobehla jsem posledni. Mela jsem modre tricko z lonske xterry, nikdo si ho nevsimnul, ale ze je mezi sponzory na zadech i pekarna Odkolek vedeli vsichni :-( Za pekarny jsem vazne nebezela. Pravda, ta se psem se sla projit a zbytek realizacniho tymu se v prubehu zavodu griloval na strani za autama :-D Jo a kamoska co bezela se mnou mela ksiltovku a s cislem 87 je videt i na fotce ze startu. My tam opravdu byly :-)