jak to léčit?
bohuzel nejlepe klidem ... vsechno ostatni jsou jen "podpurna opatreni" ... alespon to je moje zkusenost se zanetem achylovky ... ktery se bohuzel akutne tahnul nekolik mesicu a recidivoval cas od casu jeste nekolik pristich let.
Už to tu párkrat bylo, hledej. Je rozdíl, jestli je zánět akutní nebo s tím lavíruješ už týdny. Je řada způsobů = antiflogistika, chlazení, zábaly...bez klidu to nejde. Důležité je se nechat vyšetřit a poradit.
já mám také momentálně chronický zánět šlach (ve vnitřním) kotníku a bojuji s ním už dva měsíce. zašel jsem k dotorovi a nechal jsem si dát na čtrnáct dní sádrovou dlahu, doufám, že to pomůže. až mi sádru sundají, tak dám vědět, jak se to zlepšilo.
doporucuju lecbu podporit phlogenzymem a nasadit diclofenac, pokud ti lekar nedal neco lepsiho.
tak mi dneska sundali tu sádru a bolí mě to ještě víc, než když mi jí nandavali. doktor řekl, že mam možná i něco s chrupavkou, tak tam musim chodit každej tejden na injekce s kloubní výživou (5 krát). uvidim jak se to dál vyvine...