Chystáte se někdo 6.5.2007 do České Třebové na běh Javorkou?
Zatím zvažuju, ale kalendář je teď nesmírně nabitý, tak nevím. Start hlav závodu je doufám v 12.30h, abych tam kdyžtak nepřijel pozdě ![]()
Jo, jo, jedeme s kamoskou sbirat bodiky ;-)
Taky zvažuju účast, jako poslední možnost rozhýbat ztuhlé tělo před PIMem ![]()
Jen malá oprava k článku, Iscarex team vyhrál konkurz na pořádání mistrovství světa v běhu do vrchu veteránů. E
Eva: opraveno, děkuji za upozornění
sef: nebo taky posledni moznost se pred PIMem (v)zrusit :-D
Markata: Hehe, no mě by maximálně vzrušilo, kdyby mě přestalo bolet koleno. To bych možná běžel i na doraz a pak bych se za to příští neděli fackoval ![]()
2 Sef: Hele, Ty jsi nerikal, ze se tam budes vzrusovat..
Ja nikam nejedu!
)
Editoval kaacza (2007-05-04 09:53:00)
kaacza: nj, původně to nebylo v plánu, ale přírodě neporučíš... A neboj, vzrušovat se budu jen při běhu z kopce a to ty budeš hóóóóóódně za mnou ![]()
Neporadíte mi někdo kam se mám odebrat z nádraží, když bych se tam tedy zajel podívat a nasbírat nějaké body do poháru, abych zbytečně nebloudil. Měl bych přijet rychlíkem v 10:56h a snad to bude stačit, ne?
honzaherda psal:
Neporadíte mi někdo kam se mám odebrat z nádraží, když bych se tam tedy zajel podívat a nasbírat nějaké body do poháru, abych zbytečně nebloudil. Měl bych přijet rychlíkem v 10:56h a snad to bude stačit, ne?
Z nádraží jsem do parku nikdy nešel, ale podle mapy na http://www.ceska-trebova.cz/obrazek/mapa_mesto_big.jpg by to nemělo být daleko.
honzaherda: Nejedes nahodou z Prahy nebo z toho směru? My budem vyjíždět v 8:55 z Prahy hlavní nádraží a dorazíme v těch 10:56 do Třebové. Můžeš se připojit a cesta nám líp uteče ![]()
honzaherda psal:
Je to od nádraží prý asi 10 minut cesty. Když se před nádražím zeptáš, určitě ti někdo poradí. Já tam přijedu autem, směrem od Ústí nad Orlicí ale abych se přiznal, tak tam budu také poprvé. A nebo by mohl poradit Hudy, ten v České Třebové bydlí. Zkus mu napsat mail.
Editoval Mira.B. (2007-05-04 20:04:47)
Jo - do vašeho rychlíku bych měl přistoupit, ale zatím nejsem rozhodnut, zda opravdu poběžím. Kdyžtak se určitě potkáme až vystoupíme na nádru v Třebové. Nebo napiště v kterém vagónu budete ve vlaku z Phy, abych vás našel už v Kolíně.
Tak jsme to našli v poho a čas 22:41 mě nadmíru potěšil! Parádní trať a čím víc kopců, tím líp pro mě! Převýš cca 120m, časem přetáhnu profil z budíku do PC a hodím na webovky.