Zajímal by mě váš názor. Dneska jsem v OC Chodov viděl a vyzkoušel velice lehké a příjemné závodní běžecké botky značky AVIA. Preferuji spíš Mizuna a Adidasy, ale když jsem je viděl, řekl jsem si proč je nevyzkoušet. A první pocit z nich byl docela fajn, za ty závodní, velice lehounké, chtěli asi tisícovku.
Tak jsem se podíval po netu a našel : http://www.avia.com/index.php/section/r … shoes.html
zajímavé, za ty prachy by jistě stálo vyzkoušet. Kde jsi je tam viděl?
Jecminek.Maselnik psal:
zajímavé, za ty prachy by jistě stálo vyzkoušet. Kde jsi je tam viděl?
Jo, kdybych si pamatoval jméno toho krámu, nebyl to žádný sportovní Hervis nebo A3
, jestli se dobře pamatuji tak buď Deichmann nebo Humanic - teď jsem se díval na stránky centrumchodov.cz a je to na 99% Humanic. Měli tam asi čtyři modely od téhle firmy (700 - 1200) a zrovna tyhle mě velice zaujaly. Jenom s touhle značkou nemám žádné zkušenosti, tak házím otázku do pléna
zkus hledat bud na foru a nebo v poradne, protoze avia uz tu zminovana byla...
Luckyboy psal:
Máš pravdu, do poradny mě nenapadlo se podívat. Podle všeho je Avia u nás spíš neznámá, ale poměrně kvalitní značka. Problém je v tom, že zrovna mám boty troje :-), z toho dvoje skoro nový a kupovat si další mi přijde jako zbytečnost. I když za ty prachy... asi se tam ještě jednou vypravím, zjistím si přesně typ a pak si o něm vygoogluju víc.
lastboyscout psal:
Luckyboy psal:
Máš pravdu, do poradny mě nenapadlo se podívat. Podle všeho je Avia u nás spíš neznámá, ale poměrně kvalitní značka. Problém je v tom, že zrovna mám boty troje :-), z toho dvoje skoro nový a kupovat si další mi přijde jako zbytečnost. I když za ty prachy... asi se tam ještě jednou vypravím, zjistím si přesně typ a pak si o něm vygoogluju víc.
Ahoj,já si Avie koupil a podle vlastních zkušeností nedoporučuji.Jsou sice lehké,ale jednak mi nesedly a hlavně moc nevydržely,asi po 200km začali odcházet ,nejdříve se odlepovala nějaká guma z boku podrážky(asi stabilizační),poté se začala rozpadat podrážka ,kde je několik dalších nalepených gumových částí.Teď se začaly trhat i zevnitř na patě,přestože je pečlivě rozvazuji a u ostatních značek s tím problémy nemám.Takže jsem v nich naběhal zhruba 250km a nyní je používám pouze jako boty když jdu nakoupit ,nebo tak.
Myslel si tie 2052-ky, alebo Avibolt? Tie Avibolt mi pripadali skor ako zavodne... Toto je asi jedina znama znacka, ktoru som este osobne nevyskusal, ale poznam ludi co ju mali a boli s nimi spokojni. Divim sa, ze su v nasich koncinach tak lacne- v USA ich tazko zozenies pod $ 80, co je tak priemerna cena bezeckych bot.
Za tisicku nie je nad cim uvazovat- kup si ich a vyskusaj. Za tu cenu pomaly nenakupis ani na trhovisku a to AVIA je rozhodne lepsia znacka nez cinske smajdaky (nie ze by sa sili niekde inde, ze ?
).
Avia jsem mel asi pred 12lety, lehke skorozavodni a jeste si pamatuju, ze nemeli jazyk.
Asi rok jsem v nich behal TT a rychle bezecke treninky. Byly dobre a vydrzely normalne.
Mel jsem je od kamose, ktery si je privezl z venku.
Lastboyscout: Dnes sem se stavil v Humanicu v OC Chodov a jestli myslime stejné boty, tak to nejsou AVIA, nýbrž AVIC. Řekl bych, že to je těžká Čína, odpružení nebude nic moc, ale za 800,- no nekup to
Zítra je testnu a poreferuju.