http://peksport.prodejny.com/
Kupoval jsem si tam loni Mizuna a obsluha byla příjemná a poradila.
V této prodejně jsem si běžecké boty kupoval již několikrát, poprvé na jaře 2004 /tehdy mně bez problémů objednali Mizuno Creation, neboť zrovna neměli moji velikost /, naposledy letos v březnu Nike Air Pegasus v akci. Vedoucí prodejny p. Dítě i jeho kolega mají o běžecké obuvi opravdu perfektní znalosti a při zkoušení se mně plně věnovali. Minulý týden jsem tam byl jen nakouknout /mám to při cestě z práce/, měli i top modely Mizuno,Asics, New Balance.
Souhlasim s Marvinem - obsluha vi co prodava a dane problematice rozumi. Zaroven potrebny model, ci velikost objednaji, pokud neni zrovna skladem. Navic zde maji k dispozici behatko, na kterem je mozne si boty vyzkouset primo pri provozu, krom toho vas pri behu i natoci a vyhodnoti zpusob behu a hlavne typ doslapu a podle toho pak vybiraji.
Nevim, jaka zkusenost ostatnich, ale ja jsem behatko, ktere je k dispozici pri zkouseni bezecke obuvi objevila zatim jen v Triexpertu v Podoli a tady v Peksportu ve Vrsovicich.
Co se tyka obleceni na beh, vyber je dostatecny, i kdyz nejvic si na sve prijdou asi bikeri (majitel jezdi sjezdy ;-) ). Peksport vrele doporucuji!
Byl jsem tam loni kupovat boty, chtel jsem poradit, prisel ke me takovej umastenej dredatej typek a na behani mi doporucil nejaky skejtacky ploutve. Takze jsem se vratil domu, procetl internet a sel tam znovu pro konkretni model.
Prodejna Intersport je již zrušena a přejmenována opět na Peksport. Sortiment - vše pro cyklistiku.
Stránky: 1