zatím bez komentáře
Byla jsem v Triexpertu zatim jen jednou, ale spokojena. Poradili, vysvetlili, popr.slibili doobjednat. Z bot behacich se da vybrat. Nemuzu posoudit co se tyce kola a plavani, v tom se nevyznam.
Mam podobnou zkusenost. Shanela jsem na letosni sezonu nove boty. Rozhodla jsem se pro Mizuna, otestovala je na veletrhu, kamenem urazu ale bylo je vubec nekde sehnat... Triexpert je dobre zasoben, kluci poradili, zkonzultovali, vysli vstric. Dobre je, ze maji k dispozici i behatko, na kterem se daji boty vyzkouset "v provozu" coz ve vetsine prodejen zatim nejde.
Taktez zde obcas nakupuji, nechal jsem si tu delat i vlozky. Plna spokojenost, rozumne ceny.
Nakupuji zde 2 roky k plné spokojenosti. Letos při koupi nových bot jsem byl příjemně překvapen, že kromě vyzkoušení na pásu tam mají i kameru, která snímá došlap a hned jej vidíte na obrazovce před sebou. Takže jednak si můžete zkontrolovat techniku došlapu popřípadě, zda je váš model bot opravdu stabilní, s kontrolou pronace, supinace apod. Jenom nesmíte moc zaujatě sledovat obrazovku, protože pak slítnete z pásu :-D
Poslední dobou jsem sháněl běžecké boty a mohu říci, že v Triexpertu jsem našel nejlepší nabídku bot Mizuno a Asics - co se týče modelů i velikostí bot. Obsluha byla ochotná, odbornost nedokáži posoudit.
Na tomhle obchodě je pro mě sympatický to, že tu člověku nenutěj nutně nejdražší zboží, ze kterýho by sami měli největší kšeft, ale snažej se naopak zjistit potřebu zákazníka a doporučit zboží, který člověk opravdu potřebuje a využije i za cenu menšího zisku a takových obchodů není mnoho!
Ahoj vespolek, nevíte někdo, kdy se má otevírat nový běžecký obchod Triexpert v Táboritské ul. na Žižkově? Vypadá to tam, jakoby to měli každou chvíli otevřít, ale informace tam žádný nevisej a web jim nechodí.
...no tak blbější místo už pro ty boty už najít nemohli !.Já,vím,je to podle výše pronájmu ! Jestlipak tady koupím nejlepší boty ,to podle mého názoru,tréninkové,a to Nike equalon + 2 men a za kolik !! Všechny boty se můžou jít vyprdět na tuhle sortu od Nike !!
otvírat to mají 1.11.. mně by spíš zajímalo, jak to tam bude s cenama. Budou stejný jako v e-shopu nebo dražší?
Petr Loeffelmann, spolumajitel prodejny, se netají tím, že nepovede cenovou válku a raději nabídne věrnostní slevy. Ostatně zkus se zeptat přímo na místě dnes nebo jindy. Já mohu říci jen tolik, pro behej.com je poctou, že s Triexpertem mohlo uzavřít smlouvu o partnerství. Kdo jako zákazník "projde rukama" P. Loeffelmanna, pochopí. Petr zainvestoval do prodejny opravdu hodně a při její návštěvě jsem měl pocit, že splňuje opravdu špičková světová kritéria. Jen upozorňuji, abyste si na návštěvu či případný nákup udělali opravdu více času
V prodejně postupem času najdete i stánek behej.com a prozradím, že jsme s Petrem našli společnou řeč i nad dalšími projekty. Zatím nemůžu ani naznačovat ![]()
Zajímala by mě jedna věc. Při kliknutí na eshop stánek behej.com se zobrazí obchod Triexpertu. Znamená to tedy ukoncení spolupráce behej.com s behshop.cz ?
Tečko: ano
Byl jsem na Táboritské a mám jen ty nejlepší dojmy. Prodavač poradil, vysvětlil, na pásu nechal proběhnout a podle způsobu běhu poznal, co mě kde bolí (trefil se). I když měli velkou šanci, neprodali mi automaticky to nejdražší, co nabízeli. Jediné, co mě mrzí, že je prodejna pouze v Praze a také ty ceny brýlí jsou trochu mimo finanční možnosti průměrně vydělávajícího člověka.