Docela dobrý obchod, kupoval jsem tam adidasy. Většinou je tam tak bohatá nabídka Adidasu, Nike, Pumy a snad i Reeboků, že se podaří vybrat zlevněné boty. Navíc je tu oblečení a box, kde je poškozené zboží se slevou (která ale ani nestojí za řeč)... Ale já sem zajdu rád...
Take tam obcas zajdu..ale spis pro obleceni nez pro boty. Jednou me tam slecna prodavacka totiz zaskocila otazkou: "Aha, boty na behani. A jakou barvu?"
) Pravidlem to nejspis nebude, ale i tak..
2 kaacza: Asi vypadáš jako modelka, těm na tom záleží...
Já bych teda nejradši červené, ale zatím to nějak nevychází...
Já radši na dotazy prodavačů odpovídám, že se jen dívám, když chci poradit, tak se zeptám sám.
Ahoj, tak s A3 Sport mám podobnou zkušenost jako kaacza. Když jsem se ptala na boty na asfalt, slečna mě odkázala na "ty s tím vokýnkem tady" ![]()
Ja myslim, ze je porad jeste rozdil v tom, jestli clovek kupuje damske nebo panske boty. V damskych je mensi vyber a obsluha tak nejak nepredpoklada, ze by v nich dama, zena ci divka skutecne chtela behat. Zatim se mi nestalo, aby se me obsluha zeptala, jaky mam doslap, kolik a po cem beham..
Sice se tohle téma zvrhává v něco jinýho, než bylo původně zamýšleno, ale souhlasím s kaaczou, že holky maj' při nákupu běžeckých bot daleko větší problém, než kluci. Vidím to na své drahé polovičce. Ona má celkem malou nohu (zhruba EU 36), takže nemá moc velkou možnost výběru. Nabídnou jí občas dětské, ale tam je problém, že má zase chodidlo trošku širší. Navíc jsme se ptali (tedy ne v Praze), jestli všechny ty nové technologie, kterými se pyšní dospělácké boty, mají i ty dětské a bylo nám řečeno: "Jó, snad jó."
Jenže žena si raději střihne nějakou delší a ještě delší trať, krátké jí moc nebaví, a tak potřebuje boty opravdu dobré. Takže většinou nakupujeme při nějakých větších závodech, kde nejmenované
firmy nabízejí běžeckou obuv.
2 koyama: Já myslím, že dámská nohy je všeobecně menší než pánská a třeba konkrátně ve velkých centrech jako A3 by jí měli dokázat najít botu... A to, že najdu botu, která by mi vyhovovala velikostí, typem i slevou, to se stává málokdy....
Kaacza, Mimari: s A3 mam uplne stejnou zkusenost. Slecny jsou tam spise podavacky, nez prodavacky. Ty slecny absolutne netusi co tam za sebou v tom regalu maji. Ja bych A3 zhodnotila asi takto: pro obleceni tam zajit, to jeste jo, ale pro boty a radu radsi nekam k profikum ;-)
Kupovat tu boty pro zacatecniky rozhodne nedoporucuji. Nejsem zadny lumen, ale konzultace s prodavacem vypadala spis na inzultaci. Pri otazce chtel bych bezecke boty, neutralni, pro behani na asfalt byl prodavac maximalne schopen rici:"tady mame bezecke boty". Pote odkracel.
Na A3 Sport pozor. Když jsem hledal nějaké informace ohledně reklamací bot, tak jsem narazil na spoustu negativních zkušeností s touto firmou a bylo jedno o který konkrétní jejich obchod se jedná. Zásadně reklamace neuznávají a spoléhají na to, že se s nimi lidi nebudou soudit.
2 Pavel K.: Ale když se lidi soudit budou, tak ten soud vyhrají, ne? Ale jasný, komu by se chtělo věnovat tomu ten čas... ![]()
Oslik: presne tak, venovat cas, energii a hlavne penize ... Na zacatku sve kariery jsem mela na starost vyrizovani reklamaci a mohu Te ujistit, ze nejen obchody, ale i velke, renomovane firmy spolehaji na to, ze se lidi soudit nebudou. Pokud si ale preci jen nekdo neda pokoj a zene to tam, kam ma a zacnou citit, ze "tece do bot" tak se s tebou mimosoudne vyrovnaji. Tenhle risk vychazi bohuzel firmam levneji, nez dodrzovani pravidel a zakonu ... To je smutna realita ...
Tak já už taky s A3 sportem skončil. Po zkušenostech s Testem 28 dní, kdy mě prodavačka ujistila, že boty (závodky adiStar Comp 4) můžu klidně vrátit 30. den a zůstaly mi. Asi tam ještě někdy zajdu, ale ty prodavačky tam mi už nestojí ani za pozdrav. Kdyby mi řekla, že neví, tak bych tam ty boty odnes o den dřív, vrátili by mi peníze a já bych si tento model koupil znova. Jen by byly o 1500 levnější a neseběhaný...
Pavel K. psal:
Na A3 Sport pozor. Když jsem hledal nějaké informace ohledně reklamací bot, tak jsem narazil na spoustu negativních zkušeností s touto firmou a bylo jedno o který konkrétní jejich obchod se jedná. Zásadně reklamace neuznávají a spoléhají na to, že se s nimi lidi nebudou soudit.
Škoda, že jsem to nečetl dříve. Koupil jsem boty Nike Air Max 180, kde mě zlákala velká sleva 1500,-Kč. Slyšel jsem sice názory, že je to bota pro veksláky, ale ty boty měly jedno z nejlepších tlumení z bot, které jsem do té doby vystřídal. Bohužel asi po roce došlo postupně k úniku vzduchu z průsvitných komor a boty jsou k nepoužití. Když jsem boty myl před reklamací, byly po zmáčknutí vidět tvořící se bubliny ve spoji části s tlumením a přední částí boty. No nebudu to prodlužovat - boty jsem reklamoval a reklamaci mi A3 v Č. Budějovicích neuznali s tím, že se jedná o mechanické poškození. S tím se asi nespokojím, protože to dle mého není pravda - proto se chci zeptat, máte někdo zkušenost se soudními znalci a dalším postupem při neuznané reklamaci.