Nedávno jsem kupoval boty u Pavla Baběráda a byl jsem velice spokojen, prohodil se mnou pár slov poradil no prostě pohoda. kontakt a veškeré další informace www.shopsport.net
Souhlasím. I já sem u něj kupoval boty. Ceny jsou luxusní. Doporučuju.
Přidávám se k doporučení. Boty jsem sice objednával přes www.shopsport.net, ale i přesto se mi dostalo maximální pozornosti, rad a vztřícnosti. Hodnoceno školní známkou 1* (dvakrát podtrhnout neumím).
Tečko psal:
Přidávám se k doporučení. Boty jsem sice objednával přes www.shopsport.net, ale i přesto se mi dostalo maximální pozornosti, rad a vztřícnosti. Hodnoceno školní známkou 1* (dvakrát podtrhnout neumím).
Mám totoožnou zkušenost, boty jsem kupoval přes net a bylo to výborné. A botky jsou úúúúúžasnééééééééé;-)
Já jsem byl rovnou u Pana Baběráda a nechal mě vybrat z několika mnoho modelů že jsem ani nevěděl který si vzít.Ale taky vážně doporučuju vstřícnost a všechno bez problému.Fakt super
Přidávám další hlas pro Pavla Baběráda. Výběr bot jsme nejdřív mailem konzultovali dle mých potřeb a požadavků, na místě vše ověřili a večer jsem už vybíhal. No boty mám týden a špica. Taková konzultace mi zatím chyběla a vše doporučuju.
Já beru od Pavla Baběráda všechny boty a část textilu už více než dva roky. Jsem naprosto spokojen!
Rosťa psal:
Já beru od Pavla Baběráda všechny boty a část textilu už více než dva roky. Jsem naprosto spokojen!
Taky se připojuji, je to bezchybné!
Pavel Baběrád nemá konkurenci. Svými cenami strčí všechny do kapsy a každému suprově poradí boty přímo pro jeho potřeby. Člověk nemusí přemýšlet, dlouho vybírat. Stačí zavolat a přijet vyzkoušet. Dávám jedničku s hvězdičkou.
Přidávám další superpozitivní ohlas!
Už jsem se o tom rozpovídal http://buckthebug.net/buckthebug/buckth … oticky.htm
Pavel Baběrád a jeho e-shop je prostě naprosto bezkonkurenční. A to jak cenově tak i výběrem modelů pro všechny druhy atletických disciplín. A hlavně se nebrání konzultaci přes mail i osobně velmi ochotně poradí. Upřímně doporučuji všem!!! Ceny jsou fantastické!!! http://www.shopsport.net/
Keď vidím tie ceny len ľutujem že nie som z Česka...
jj souhlasim kupoval jsem tu boty, obleceni nejakou tu radu (zadarmo) vrele doporucuju