Tak - a to tu ještě nebylo - pořád jenom běhběh... I když trochu bylo - o hudbě už se hovořilo. Ale já jsem dnes váhala mezi večerním během a kinem. Dávali u nás v Táboře film Země hojnosti. Tak tedy - móóóc dobrý, vřele doporučuju. Vlastně - teď mi došlo, že je to tak trochu i o běhání... Nebo ne?
Hm, tak v kině jsem byl naposledy cca 5 let, ale není to špatný nápad. Ale radši bych šel na pořádný big - beat, to jsem nebyl asi 10 let....Člověk pořád někam utíká a na sebe a vlastně i na to okolí nějak nemyslí.
m.thums psal:
Hm, tak v kině jsem byl naposledy cca 5 let, ale není to špatný nápad. Ale radši bych šel na pořádný big - beat, to jsem nebyl asi 10 let....Člověk pořád někam utíká a na sebe a vlastně i na to okolí nějak nemyslí.
Mirku, bigbeat je základ, na ten chce chodit. Já chodím v Praze každou chvíli na něco, od Plastic People, DG307 přes Black Sabbath a Deep Purple k Iron Maiden. Asi jednou měsíčně chodím jako host do pražského rádia BEAT pouštět svojí oblíbenou hudbu. Taky občas mám od nich či vyhraju v soutěži dva lístky na koncert. Vím, je to trochu z ruky. Chytat by jsi ho mohl u vás v Chomutově jedině přes Internet.
Draku jsme stejná krevní skupina...pravda, fotka tady na Fóru mluví za své, já měl kdysi " pásovku "
...no teď už jenom ten bigboš. Můžu i ty nové - H - BLOCKX atd...Myslím, že jednou uděláme pořádnou pařbu po nějakém maratonu !!!!
m.thums psal:
Draku jsme stejná krevní skupina...pravda, fotka tady na Fóru mluví za své, já měl kdysi " pásovku "
...no teď už jenom ten bigboš. Můžu i ty nové - H - BLOCKX atd...Myslím, že jednou uděláme pořádnou pařbu po nějakém maratonu !!!!
Až se uzdravíš, tak hned po tom tvém prvním!
Ani nevíš jak se na to těším, pořádně si to užiju...něco naplánujeme a zapaříme !!!
Jitka psal:
Tak - a to tu ještě nebylo - pořád jenom běhběh... I když trochu bylo - o hudbě už se hovořilo. Ale já jsem dnes váhala mezi večerním během a kinem. Dávali u nás v Táboře film Země hojnosti. Tak tedy - móóóc dobrý, vřele doporučuju. Vlastně - teď mi došlo, že je to tak trochu i o běhání... Nebo ne?
Zemi hojnosti jsem neviděl, ale nejlepší film o běhání je asi Forest Gump
Určitě by se ten film líbil i Topolánkovi, že by nám na něm ukázal, že běžci vytrvalci jsou hloupější než on ![]()
Jinak já jsem snad celkem kulturní a do kina chodim rád. V blízký době bych chtěl vidět film Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka Prej jako předfilm budou nějaký tučňáci, tak to možná bude ten náš tragédí nebo ty jeho malajský kámoši ![]()
Pubi psal:
...nejlepší film o běhání je asi Forest Gump
mohu jen potvrdit ;-)
BTW: nevíte jak se jmenoval britský seriál (měl tuším 3 díly), který byl o tom, jak se poprvé běžela míle pod 4 minuty?
Editoval forest (2005-10-29 19:03:18)
Já jsem před časem viděl americký film o prof. Bowermannovi, co dělal boty pro NIKE (třeba Air Trail Pegasus co mám jsou z Bowermann series), a nějakém běžci, co ho profesor trénoval. Nevím, jak se film jmenoval ani jak se jmenoval ten běžec.
forest psal:
Pubi psal:
...nejlepší film o běhání je asi Forest Gump
mohu jen potvrdit ;-)
BTW: nevíte jak se jmenoval britský seriál (měl tuším 3 díly), který byl o tom, jak se poprvé běžela míle pod 4 minuty?
Ty jo, ten byl parádní!!! Zrovna nedávno jsem si na něj vzpomněl...
Nejmenovalo se to "Míle pod 4"? To asi ne, co:-)
Ale bylo to fakt dobrý, mělo to atmosféru...
Videla jsem tu prodavat knizku a nevedla jsem moc co si o ni myslet. Ted si ji snad i koupim! :-)
Počítáme mezi kulturní akce účast na Grand Prix?
Ne, ale vážně, není moc možností, jak spojit běh a kino nebo divadlo, takže v divadle jsem už nebyl hodně dlouho (nepočítáme představení, kde jsem byl fotit a sledovat, abych něco napsal), s kinem to je podobné (i když poslední červnový den letos jsem byl na Smíchově), tak jenom občas nějaký ten koncert nebo popovídání v pizzerii...
V neděli 17.8. jsem byl v Praze na stadionu Eden na koncertě R.E.M. a bylo to super. Byli jste tam také někdo?
Mira.B. psal:
V neděli 17.8. jsem byl v Praze na stadionu Eden na koncertě R.E.M. a bylo to super. Byli jste tam také někdo?
Já tam byl. Ale tak moc se mi to nelibilo. REM mám sice docela naposlouchaný (a tím nemyslím jen Out Of Time:-))) ale hlavně v první půlce jsem se u spousty písniček vůbec nechytal.![]()
Ale ještě před koncertem jsem byl na vystavě v Rudolfinu na Gottfriedovi Helnweinovi. Opravdu doporučuji! Sice hodně depresivní, ale opravdu zajímavé. Člověku se nechce uvěřit, že něco takového jde namalovat. Podívejte se tady http://www.helnwein.com/werke/werke/home.html
Jinak bacha, ta výstava už myslím brzo končí, tak neváhejte ![]()