Rozhodně nemínim moc chválit.
Výběr slušný v NB a Adidas, nechají vás vybrat i v katalozích, ale když chcete objednat, tak zaplatit zálohu a ty boty, co přijdou si musíte vzít. Nezájem, že vám nemusí sedět. Prodavačky taky doporučují boty spíš podle barvy a designu.
To sem sice moc nepatří, ale radši nakoupím ve Varským Hervisu. Sice vám tam taky moc neporadí, ale je širší výběr rovnou na krámu.
Všude mi chybí běhátko, ale to si budu muset ještě moc dlouho počkat. V Hervisu si můžu dát v botech alespoň cca 40m rovinky, tak čtyři nebo šest. Nic moc nezjistím a přesto si připadám jako trouba. ![]()
S Hervisem v K.V.mám stejné zkušenosti - t.j.negativní.Jak již psal Koyama,nikdo z prodavačů stojících v houfu a diskutující o mejdanu si zákazníka nevšimne.
Docela dobré zkušenosti mám z A3 sport,hned vedle Hervisu.Zde jsem kupoval boty 2x,žena 1x a vždy se nám věnovali a dokázali i poradit.I zde ovšem běhátko chybí,alespoň mě boty půjčili na dvě pěší kolečka po Varyádě.
Mám být upřímný? Raději než abych nakupoval někde v regionu, dojedu do první německé vesnice. Třeba v Marktredwitz je v InterSport nejen větší výběr běžeckého vybavení, ale také výrazně ochotnější obsluha a obvykle i ví, o čem mluví. A když nemají, jsou schopni objednat a přivézt cokoliv, aniž by mě někdo nutil že si to za každou cenu musím vzít, o nějakých zálohách ani nemluvě. Ale bez němčiny to tam fakt nejde... :-)
PS: Už tam Germán má i běhátko :-)
Editoval schonfeld (2009-04-08 22:03:58)