reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

• Index
  •  » Praha
  •  » Saucony - Sport Kočárník, Vodičkova 34, Praha 1 (pasáž vedle Lucerny)

#1 2007-05-06 20:44:28

intensity Pohlaví - žena
Člen
Mapa
Tento měsíc: 114 km
Minulý měsíc: 255 km
Celkem: 13093 km

Saucony - Sport Kočárník, Vodičkova 34, Praha 1 (pasáž vedle Lucerny)

Zdravím, chtěla bych všem doporučit http://www.vidivici.cz/kocarnik . Pan Kočárník je znalec oboru, sám aktivně běhal kratší tratě...je to menší obchůdek pod "mekáčem" u stadionu Sparty..boty- Asics, Nike, Adidas - sortiment sice tak ze 65% pánský, dámské běžecké však naprosto postačuje....takhle si představuju přístup k zákazníkovi - běžci, cenné rady ohledně běhání, bot, oblečení ... :-)

Don´t make the move you don´t need

#2 2007-05-07 17:45:03

Cabalero Pohlaví - muž
Člen
Místo: Bělá pod Bezdězem
Celkem: 3203 km

Re: Saucony - Sport Kočárník, Vodičkova 34, Praha 1 (pasáž vedle Lucerny)

ahoj,jen chci potvrdit a doporučit  tento obchod!
Ochota je vážně na místě,myslím že znalosti také!
Určitě se budu vracet pro Skylony:-)
Skvělé botky,díky
Jen tak dál pane Kočárník:-)

SPORTU ZDAR-NAZDAR

#3 2007-05-07 18:09:09

Pavlína Pohlaví - žena
Člen
Místo: Stará Huť
Minulý měsíc: 118 km
Celkem: 4847 km

Mohu potvrdit. Do tohoto obchodu chodím ráda a majitel je velmi ochotný. Rád i sežene a objedná zboží pokud potřebujete něco speciálního.

#4 2007-05-10 11:38:59

jazzmaker Pohlaví - muž
Člen
Místo: Litvínov
Minulý měsíc: 51 km
Celkem: 976 km
Web

Také jsem měl to štěstí navštívit tento obchod. I když jsem odešel s nepořízenou, pan Kočárník se opravdu vyzná a snažil se mi ochotně pomoct. Ale na moje plácačky kombinované s ploutvema bohužel v tu chvíli neměl nic na skladě:-) Každopádně dobrý obchod!

#5 2007-05-18 00:36:49

kaacza Pohlaví - žena
Člen
Mapa
Tento měsíc: 47 km
Minulý měsíc: 127 km
Celkem: 2427 km
Pohár Behej.com: 146.9 bodu

Nebudu originalni, ale rada bych se pridala k chvale na obchod pana Kocarnika. Vazne je to uleva, koupit si boty od nekoho, kdo vi co prodava, ma prehled a dokaze poradit. Nechala jsem se svest ke znacce, o ktere bych nikdy neuvazovala, boty me staly min, nez jsem pocitala a jsem maximalne spokojena!

#6 2007-06-08 10:40:13

Pavlína Pohlaví - žena
Člen
Místo: Stará Huť
Minulý měsíc: 118 km
Celkem: 4847 km

Pozor všichni, obchod je přestěhovaný
Nová adresa: Sport Kočárník, Vodičkova 34, Praha 1 (pasáž vedle Lucerny)

#7 2007-06-08 10:48:15

Radek Narovec Pohlaví - muž
Šéfredaktor
Místo: Chýně
Tento měsíc: 43 km
Celkem: 2293 km
Pohár Behej.com: 286.8 bodu

opravil jsem v titulku vlákna

je-li někdy kolem mne samý hlupák, je to neklamné znamení, že jako hlupák se chovám já sám. buďte prosím ke mně shovívaví, ono mi to brzo dojde smile

#8 2007-07-04 08:16:27

Ozzy Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha - Čakovice
Tento měsíc: 42 km
Celkem: 42 km
Pohár Behej.com: 67.9 bodu
Web

Taky se připojuju k chvále. V pasáži se to trochu obtížnějc hledá, ale kdo vytrvá bude odměněn. Pro hledání bych doporučil zahnout z Vodičkový až tim druhym vlezem (ve směru od Václaváku) do pasáže

I'm running out of time...

#9 2007-07-04 17:12:20

VlastaK Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha, Český Těšín
Minulý měsíc: 255 km
Celkem: 6979 km

Teď půjdu proti proudu... Navštívil jsem tento obchod ve Vodičkově ulici těsně po jeho otevření v červnu. Pan Kočárník mi nepřišel zrovna přívětivý (pokud to byl náhodou jiný prodavač, tak se tímto panu Kočárnikovi omlouvám). Když jsem se zeptal na konkrétní model bot, konkrétně New Balance 902 (oranžové boty z billboardu), řekl mi, že na tempový trénink nejsou dobré, že mají nízkou patu, že lepší je značka Nike. Odpověděl jsem, že je chci na závody a ne na tempový trénink. Jeho odpověď opět zněla, že mají nízkou patu a dodal, že těžko tyhle boty budou mít někde na skladě. Přitom ve stejné době jich v Drappa sportu na Andělu měli naprostý dostatek. Jen jsem doufal, že bych je u něj sehnal za nižší cenu. Chyba! Když jsem se zeptal na ceny ostatních modelů New Balance, které u žádných z vystavených bot nebyly uvedeny, stroze mi řekl, že ceny jsou uvedeny v katalogu. Na mou odpověď, že se dají sehnat i levněji než za katalogové ceny reagoval podrážděně, že on nemůže za to, že ostatní prodejci podrývají ceny na různých závodech apod... To mě opravdu dostalo. Radši jsem z tohoto obchodu odešel s předsevzetím, že se tam už vícekrát nevrátím. Byla to právě reklama pana Kočárníka na tento obchod, kterou jsem viděl v květnu na Expu při PIMu a šla pochopit tak, že během prvního měsíce po otevření budou na boty výrazné slevy a byl to právě pan Kočárník, který na Expu prodával boty Saucony s výraznými slevami. Tak kdo ty ceny vlastně podrývá?
Na reklamním letáčku rovněž stálo, že je to obchod s kompletním běžeckým vybavením. Když jsem však tento obchod v červnu navštívil, byly tam pouze boty. Žádné oblečení, žádné běžecké pomůcky apod., prostě jen boty.
K té reklamě bych ještě uvedl, že na ní bylo napsáno "těšíme se na vaše náročné požadavky". Bohužel jsem asi neměl dost náročný požadavek a tak jsem odešel z tohoto obchodu s nepořízenou.

Vítězství nespočívá v tom, že nikdy neupadneme, ale v tom, že když upadneme, tak pokaždé zase vstaneme

#10 2007-07-19 16:00:03

Luboš J Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha Běchovice
Celkem: 1040 km
Web

Obchod jsem navštívil ješte v době, kdy byl na Spartě. Při poslední návštěvě jsem byl dost rozpačitý, protože ochota obsluhy nebyla zrovna taková, jakou tady v převážné míře popisujete. Když jsem zde byl před cca 2 lety tak to bylo o mnoho lepší. Hovořím jen o vztahu zákazník-obsluha. Sortiment docela dobrý, pouze někdy zbytečně drahý. Lepší je se podívat do Adidas outletu. Zvláště na oblečení.

#11 2007-08-04 21:06:27

Tečko Pohlaví - muž
Člen
Místo: Valašské Meziříčí

Osobní zkušenost s tímto obchodem nemám, ale teď jsou na e-shopu celkem zajímavé slevy. http://www.vidivici.cz/shop/index.php?id=6

... kdo se vyhne klíči, vyhne se i míči ...

#12 2007-08-05 10:19:18

Mira.B. Pohlaví - muž
Člen
Místo: Doudleby nad Orlicí
Tento měsíc: 63 km
Minulý měsíc: 133 km
Celkem: 4128 km

Víte ještě v centru Prahy o nějakém jiném obchodě s běžeckou obuví? Chystám se příští týden do Prahy a rád bych se při té příležitosti po něčem poohlédl.

#13 2007-08-16 22:34:27

keltuzar Pohlaví - muž
Člen

tenhle obchod hodně doporučuju suprová domluva,hodně poradí jen za tenhle měsím jsem tam strávil něco přes 3 a půl hodiny a do tohodle obchoda doporučuji jít ,vždycky si něco vyberete tohle je prostě zlatej obchod wink

#14 2007-08-20 19:59:40

Johana Pohlaví - žena
Člen

Jen potvrzuju - super obchod. Jsem běžecký skorozačátečník, pan Kočárník mi velice ochotně vysvětlil, poradil, zavtipkoval, povytahoval asi 20 párů bot, a lítal kolem mě skoro hodinu, než jsem si vybrala (Nimbusy od Asicsu - cenu dokázal srazil až na 2500,-).

Další info:
-zatím nelze platit kartou (prý ale v dohledné době to možné bude)
-brzy (v horizontu prý cca 2 měsíců) bude v obchodě běžecký pás s kamerou na diagnostiku došlapu apod.
-jak se tam dostat: vlézt do pasáže Lucerna, u kina Lucerna zahnout do  boční pasáže, sport Kočárník je tuším v 2.nebo 3.odbočce napravo (je to špatně označeno.jen malá cedulka na dveřích).

#15 2007-09-14 17:41:02

Zdenek_Vseticka Pohlaví - muž
Člen

Ten obchod se nejmenuje vubec Sport Kočárník, ale nějak na S, takový divný jméno, těžko zapamatovatelný.
Jen na dveřích toho obchodu je pak mini cedulka Sport Kočárník. Nejlepší přístup k němu je z ulice V Jámě. Po pravé straně je skateshop Yama a šikmo vlevo přes ulici je vchod do pasáže. Tam vejdete a měli by jste se ocitnout v hale, kde po levé straně je kavárna Vagónka a na pravo je pak onen Sport Kočárník. Prosklený minikrámek, kde na vás kouká spousta bot. Lítal jsem tam v tom bludišti alespoň hodinu, než jsem to našel. A všech jsem se ptal a nikdo nevěděl. Jak by taky mohli, když se to Sport Kočárník vůbec nejmenuje.

#16 2007-09-14 22:27:45

redd Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha
Celkem: 759 km

Zdenek_Vseticka psal:

Ten obchod se nejmenuje vubec Sport Kočárník, ale nějak na S, takový divný jméno, těžko zapamatovatelný.
Jen na dveřích toho obchodu je pak mini cedulka Sport Kočárník. Nejlepší přístup k němu je z ulice V Jámě. Po pravé straně je skateshop Yama a šikmo vlevo přes ulici je vchod do pasáže. Tam vejdete a měli by jste se ocitnout v hale, kde po levé straně je kavárna Vagónka a na pravo je pak onen Sport Kočárník. Prosklený minikrámek, kde na vás kouká spousta bot. Lítal jsem tam v tom bludišti alespoň hodinu, než jsem to našel. A všech jsem se ptal a nikdo nevěděl. Jak by taky mohli, když se to Sport Kočárník vůbec nejmenuje.

Mám takovej dojem, že to S je Saucony... Nejlepší přístup je z Vodičkovky, ale nejít do pasáže Lucerna, ale až o pár metrů za ní do jiné (směrem od Václaváku)... pak už to nelze minout smile

#17 2007-09-15 23:00:47

Zdenek_Vseticka Pohlaví - muž
Člen

Je to tak. Hlavní název obchodu je Saucony. http://www.saucony.cz/saucony/index.php
Jinak teď už tam má i spoustu oblečení na běhání. Nejen boty.

Editoval Zdenek_Vseticka (2007-09-15 23:02:41)

#18 2007-09-15 23:28:16

Radek Narovec Pohlaví - muž
Šéfredaktor
Místo: Chýně
Tento měsíc: 43 km
Celkem: 2293 km
Pohár Behej.com: 286.8 bodu

upravil jsem v názvu diskuse

je-li někdy kolem mne samý hlupák, je to neklamné znamení, že jako hlupák se chovám já sám. buďte prosím ke mně shovívaví, ono mi to brzo dojde smile

#19 2008-01-27 11:17:50

martinha Pohlaví - muž
Člen
Minulý měsíc: 134 km
Celkem: 134 km

Navštívil jsem pana Kočárníka a docela spokojenost. Na rozdíl od mega sportovních obchodů se vám věnuje a má hlavně výběr. Před vánoci jsem byl v Triexpert na Žižkově, kde s vám taky věnují, ale máte možnost vybrat jen ze 3 značek. Prostředí je ve vodičkový na první pohled neupravené, ale je to za cenu množství značek a druhů bot. Osobně už nikde jinde boty kupovat nebudu. Martin

#20 2008-01-29 20:06:31

Semik Pohlaví - muž
Člen
Mapa
Minulý měsíc: 19 km
Celkem: 847 km
Web

Mám stejnou zkušenost jako Martin. Super obchod, dneska jsem tam zašel, nadhodil jaké boty potřebuju a kolik chci utratit a už jsem jen zkoušel a zkoušel. Fakt spokojenost jak s vyběrem tak s přístupem.

• Index
  •  » Praha
  •  » Saucony - Sport Kočárník, Vodičkova 34, Praha 1 (pasáž vedle Lucerny)

Board footer