reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

• Index
  •  » Slovensko
  •  » Bratislava, INTERSPORT Shopping Palace Zlaté Piesky

#1 2007-05-15 18:51:31

Run IS Pohlaví - žena
Člen

Bratislava, INTERSPORT Shopping Palace Zlaté Piesky

Zajtra od 11 - 20 hod sa v Shopping Palace na Zlatych Pieskoch v Bratislave kona testovanie bezeckej obuvi Mizuno. K dispozicii budu top modely, vsetkych srdecne pozyvame.

#2 2007-05-17 23:43:54

kyro Pohlaví - muž
Člen
Místo: Viničné
Celkem: 441 km

Re: Bratislava, INTERSPORT Shopping Palace Zlaté Piesky

V tomto obchode som viackrát nakupoval ( 2 x obuv  + nejaký textil), myslím, že je tu asi najväčší výber športových potrieb v Bratislave. Personál som zažil ochotný, aj keď občas som sa neubránil pocitu, že nie vždy mali prehľad o tom čo ponúkali. V podstate mi to nevadilo, dopredu som  vedel, čo chcem kúpiť.
Potešilo ma testovanie Mizuno, pretože vyskušať si boty na bežeckom páse sa asi nikde inde v SR nedá.  Aj keď to bola iba jednorázová záležitosť.
Môj dlhodobejší dobrý dojem z tohto obchodu pokazil ich najnovší reklamný leták, kde ponúkajú "super akciu" na New Balance M846WB (WC), ktoré závratne zleteli z ceny cca 4200,- Sk na cca 2300,- Sk.  Taketo reklamne klamstvo "najprv zdvihnem a potom akože spravim super cenu" ma vie odradiť od návštev na dlhu dobu.
Napriek tomu, že ja tam tak skoro nepôjdem - doporučujem navštíviť.

#3 2007-10-19 17:13:55

sandra Pohlaví - žena
Člen

Re: Bratislava, INTERSPORT Shopping Palace Zlaté Piesky

bola som,mala som pocit ze nemali o niektorych veciach prehlad. Ked davaju nejake akcie najskor cenu o dost  zvysia a potom ju daju dole a nakoniec z toho vznikne ze to ani akcia moc nebola.

• Index
  •  » Slovensko
  •  » Bratislava, INTERSPORT Shopping Palace Zlaté Piesky

Board footer