Zajtra od 11 - 20 hod sa v Shopping Palace na Zlatych Pieskoch v Bratislave kona testovanie bezeckej obuvi Mizuno. K dispozicii budu top modely, vsetkych srdecne pozyvame.
V tomto obchode som viackrát nakupoval ( 2 x obuv + nejaký textil), myslím, že je tu asi najväčší výber športových potrieb v Bratislave. Personál som zažil ochotný, aj keď občas som sa neubránil pocitu, že nie vždy mali prehľad o tom čo ponúkali. V podstate mi to nevadilo, dopredu som vedel, čo chcem kúpiť.
Potešilo ma testovanie Mizuno, pretože vyskušať si boty na bežeckom páse sa asi nikde inde v SR nedá. Aj keď to bola iba jednorázová záležitosť.
Môj dlhodobejší dobrý dojem z tohto obchodu pokazil ich najnovší reklamný leták, kde ponúkajú "super akciu" na New Balance M846WB (WC), ktoré závratne zleteli z ceny cca 4200,- Sk na cca 2300,- Sk. Taketo reklamne klamstvo "najprv zdvihnem a potom akože spravim super cenu" ma vie odradiť od návštev na dlhu dobu.
Napriek tomu, že ja tam tak skoro nepôjdem - doporučujem navštíviť.
bola som,mala som pocit ze nemali o niektorych veciach prehlad. Ked davaju nejake akcie najskor cenu o dost zvysia a potom ju daju dole a nakoniec z toho vznikne ze to ani akcia moc nebola.
Stránky: 1