Ahoj,
mam takovy problem - asi pred dvema mesici jsem si koupila super boty od nike - jsem s nima hodne spokojena. Akorat asi pred ctrnacti dny zacala prava bota vrzat pri kazdem doslapnutí. zni to asi neuveritelne, ale jestli nekdo z vas potkal u vltavy bezkyni s vrzajici botou, tak jsem to byla ja.-)) nevite z ceho to muze byt? jinak jsem opravdu s botama hodne spokojena. Diky daniela
já bych řekl, že si propíchla air system - ten cushion co je v patě. jestli teda máš zrovna tyhle nike. nike občas mívaj zespoda na podrážce jenom takovej kryt a za ním je už ta bublina.
Mira.B. psal:
Moje babička vždycky říkávala, že komu vržou boty, ten je při penězích. Tak buď ráda.
To samé se mě stalo minulý týden u NIKE AIR PERSEUS III. Při došlapu mě vrzala levá bota. Zjistil jsem, že v jednom místě je podrážka v zadní části boty při zmáčknutí prstem měkčí než u té dobré boty. Odnesl jsem je na reklamaci do Hervisu a čekám jak to dopadne. Naběhal jsem v nich asi 50-60 km.
Taky mi vrzou Niky , ale protoze mi vrzou i adidasy, tak bych to nesvadel na vzduchovej postar..
Adidasy mě vrzaly vždy jen asi 10km po vyprání a ještě ne pokaždý. A na rozdíl od NIKEů které vrzaly při došlapu, tak Adidasy vrzaly v momentě ohybu před odrazem.
ahoj,
botka stale vrze, ale nevim, jestli je to tim polstarem, protoze tam zadny nemam. ty botky jsou normalne damsky. je na nich napsano nike perseus air. jeste s tim zkusim behat. ale je to divne, ze je to jen v jedne bote...:-))
nejsem si úplně jist, ale myslím, že když je tam napsáno air, tak to tu vzduchovou bublinu má, i když není vidět. myslím že je jakoby jenom vylisovaná v tý podrážce a pokud si někde šlápla na hřebík a pod. tak se o klidně mohlo stát..nebo to mohlo prasknout ve svaru..měl jsem taky nějaké nike air...už byli starší a nedávno při jednom běhu, kdy jsem hledal novou trať a zdolával jsem různé křoví a náhlá převýšení, jsem půlku paty úplně utrhl a vevnitř byla právě díra - tzv. air systém. ale může to být úplně něco jinýho, to je jasný.
Připomíná mi to moje silniční kolo. Na jednu kombinaci převodů tam prostě něco cvaká. Kamarád, co mi to kolo v obchodě prodal (nový), tam měnil snad všechno a nic se nezlepšilo. Tak mi řekl, ať to nevnímám a když se tím něco zničí, tak se dohodneme... Čím složitější kolo (nebo bota), tím víc technologií se tam může ... však vy víte co ![]()
Ahoj, obcas mi vrzaly Adidasy, byl jsem s nima vzdy spokojeny, jen to vrzani me pri behani rusilo. Dlouho jsem nevedel proc vrzou a hledal za tim nejakou zahadu, ale reseni nakonec bylo banalni - stacilo vyndat vlozku a znova ji nandat a vrzat prestaly.
Vrže mi jedna turistická bota a podle kamaráda - prodejce bot - je to právě poškozením podrážky. Prý pak ta bota tolik netlumí. Je fakt, že když jsem v nich šla delší trasu, bolel mě nárt nohy s vrzající botou, zatímco druhá byla v pohodě.
Ale pro začátek zkontroluj ty vložky, ať nehledáme problém tam, kde není.
ahoj, tak jsem ty vlozky z bot vyndala, nechala jsem je i na noc venku, ale nic nepomohla. botka si zpiva dal?
co si myslite, mam to jit reklamovat? docela mi vadi, jak se lidi za mnou otaceji, ze mi zvuci bota:-))jinak bych je nemenila. super mi sedi a skvele se v nich beha. diky danca
jestli na tý botě není jinak nic vidět, tak reklamuj..ale je dost možný, že budeš bez bot 30 dní. :-(((
Mě vrže levá bota u mých adidasů a jsem si téměř stoprocentně jistý, že je to způsobeno třením tkaniček o ta poutka...
Pavel K. psal:
To samé se mě stalo minulý týden u NIKE AIR PERSEUS III. Při došlapu mě vrzala levá bota. Zjistil jsem, že v jednom místě je podrážka v zadní části boty při zmáčknutí prstem měkčí než u té dobré boty. Odnesl jsem je na reklamaci do Hervisu a čekám jak to dopadne. Naběhal jsem v nich asi 50-60 km.
Tak mě dnes po necelých 14 dnech uznali reklamaci a vrátili peníze
. Raději jsem se vrátil zpět k Adidaskám.
mě vrzali Saucony Shadow 9 a vypadá to, že vyjmutí vložek pomohlo ;-). díky!
Tak mi taky začala vrzat botka. Možná vrzala už dřév, ale nevšiml jsem si toho - Adidasy, které mám už skoro 2 roky a rok jsem v nich běhal... Teď je mám jen tak na chození po městě a fakt, že vrže, ale dříve jsem si toho nevšim, při běhu je to asi v pohodě... ale tu mi asi na reklamaci nevezmou... ![]()