Mala by som technicku poznamku k prihlasovani sa do fora, ked chcem reagovat na nejaky prispevok. Forum si obycajne citam ako neprihlaseny uzivatel. Otvorim si temu, citam prispevky a ked chcem zareagovat, musim sa prihlasit. Tymto ukonom na to vsak vyhodi z temy na zaciatok uplne hore na index a ja sa musim k prispevku opat zdlhavo preklikat. Nedalo by sa to technicky vyriesit tak, aby som zostala v konkretnej teme i po tom co sa prihlasim? Aby ma to nevyhodilo na uvodnu stranku?
Právě jsem to ověřil, jde to.
Udělej to takhle:
Třeba momentálně jsi v tomto vlákně a NEJSI přihlášena. A představ si, že nějakej Jarda Ti poradil a chceš mu za to poděkovat:-)). Co uděláš?
1. klikni na http adresu v horním okénku
2. pak CtrlC
3. přihlaš se
4. klikni na http adresu v hormím okénku aby se probarvila
5. pak CtrlV
....(není zač :-) )
chytré, ale trochu křeč, ne? já nevím jak vy, ale já když kliknu na forum, hned naskočím jako přihlášený člen. myslím, že jsem to zašrtnul někde v profilu, když jsem se registroval.
je to takový pohodlnější..
Justína psal:
Mala by som technicku poznamku k prihlasovani sa do fora, ked chcem reagovat na nejaky prispevok. Forum si obycajne citam ako neprihlaseny uzivatel. Otvorim si temu, citam prispevky a ked chcem zareagovat, musim sa prihlasit. Tymto ukonom na to vsak vyhodi z temy na zaciatok uplne hore na index a ja sa musim k prispevku opat zdlhavo preklikat. Nedalo by sa to technicky vyriesit tak, aby som zostala v konkretnej teme i po tom co sa prihlasim? Aby ma to nevyhodilo na uvodnu stranku?
upravil jsem to, snad budeš teď spokojena ![]()
Skvělé, děkuji za Justínu. Byl to i můj nápad ;-)
slv psal:
chytré, ale trochu křeč, ne? já nevím jak vy, ale já když kliknu na forum, hned naskočím jako přihlášený člen. myslím, že jsem to zašrtnul někde v profilu, když jsem se registroval.
je to takový pohodlnější..
Jsou i horší křeče (třeba na petatřicátem, když ještě 7 zbývá:-) ).
V okamžiku, kdy Justína napsala "Forum si obycajne citam ako neprihlaseny uzivatel" mě jiné řešení nenapadlo. Ono mě to řešení nenapadlo ani v okamžiku, kdy jsem sám byl nepřihlášený. Až Justínin dotaz mě inspiroval k vyzkoušení snad nejčastěji užívaných dvojhmatů.
to JK: tak o křeči na pětatřicátém nic nevím. Až se mi někdy podaří doběhnout na ten 35., dám vědět jaký to bylo...každopádně jak Justínin dotaz tak i tvoje řešení pomohli zřejmě tomu, že je to vyřešeno...takže gut.