odkaz na propozice http://www.behej.com/terminovka.php?zavod=1195
2 toro: Plánuješ účast?
No já bych se chtěl též ukázat. Snad dáme dohromady nějakou bandu do auta.
Take se chystam. Budu to jistit ze zadni casti startovniho pole:o)
Je to ale hezký závod, byl jsem loni a sice vedro, ale je to docela rychlá desítka kolem rybníku nebo co to je. Jen se moc neorientujte podle těch čísel na stromech - má to být značení kilometrů, ale je to jen takový odhad...
Ale nic proti, závod je to vážně pěkný.
Oslik: A jak to vypada s profilem trati? Rovinka, nebo zase kopecky? Vzdycky se prihlasim na nejaky zavod a pak se z toho vyklube beh do vrchu ... :-P V nasem lesoparku se kopecky tezko hledaji, Kladno je halt placka ... :-P
Kaacza: Chystam se tam taky, takze bud v klidu, posledni nebudes ;-)
2 Markata: Pokud se pamatuji, startuje se mírně, téměř neznatelně z kopečka, pak podél yrbníku je to rovinka s jedním mírným klesáním a na asfaltu je to trochu do kopce. Mě se to zdálo jako rovinatý profil, ale jednou mi jeden řidič řekl, že tu máme povrch jako na Vysočině, tak nevím, co je pro Tebe rovina... Ale určitě tam není nic brutálního - hop hop hop a jsi nahoře ![]()
Markata psal:
Kaacza: Chystam se tam taky, takze bud v klidu, posledni nebudes ;-)
To by pro me byla docela novinka:o)
Myslim, ze Konopistska desitka se da plnopravne nazvat rovinou, povrch parkove cesty a trochu asfaltu. Kilometry loni uplne nesedely, ale jsou to tri 3333metrova kolecka, takze aspon nejakou kontrolu clovek ma. Vetsina je ve stinu.
Dost bylo propagace od benesovske rodacky-no, kazdopadne se tam uvidime.
To Toro: Posledne (ve Kbelich) jsem Te o par vterin predbehla-tak co, nerozdame si to znovu :-)? (...i kdyz uz tusim vysledek-ve Kbelich to bylo z me strany asi neposled...)
Editoval dees (2007-05-29 09:18:01)
Mě jsi zase předběhla v Praze. Bude odveta. ![]()
To opravdu bude:-), 10 pod 45 nedam...
Je to pekny beh s moznosti prijemne koupele po dobehu primo v rybniku, okolo ktereho se okruhy bezi. Jiste specifikum trati je v klickovani amfiteatrem v ostrych zatackach (aspon tak to bylo loni). Profil: kolem rybnika skoro rovina, za hrazi asi 200m mirne stoupani a nasledne obdobne klesani k amfiteatru. Vetsina trati ve stinu vzrostlych stromu.
all: tak to jsou skvele zpravy, diky vsem za info :-)
kaacza: chces se hadat? Zatim jsem byla vzdy posledni a myslim, ze i ted mam sve misto jiste - vy vsichni vzdycky vybehnete jak s vetrem o zavod, zatimco ja to ze zadnich pozic jistim svym jogging tempickem... :-) pomalu, ale jiste, hlavne nespechat ;-)
že bychom vypsali zvláštní prémii za poslední místo? ![]()
Jee, to by bylo hezky ... :-)
dees psal:
To Toro: Posledne (ve Kbelich) jsem Te o par vterin predbehla-tak co, nerozdame si to znovu :-)? (...i kdyz uz tusim vysledek-ve Kbelich to bylo z me strany asi neposled...)
Hecuješ pěkně
, ale pro mne je to z ruky (150km). Prahu beru jako nejzašší místo kam jet na závod směr jih. Přez dvě hodiny v autě a pak ještě běžet
a někde přespat je zase moc zabitého času.
Někdy si to ale určitě rozdáme, teď by jsi mi to nandala o víc než pár vteřin. Mám rozhodně méně svědomitější přípravu než před 3 měsícema.
Mějte se a dejte osobáček,
Tomáš
Editoval toro (2007-05-30 11:56:57)
Nechci uplne kecat-ale pokud se nepletu, vede z nadrazi do Konopiste cervena znacka. Vyzvedla bych Te, ale nevim, jak to budu mit zorganizovane, protoze se babi s dedou rozhodli udelat si vylet a prijedou mi fandit:-).
Takze:
Kdyz budes stat u autobusaku celem k vlakovym kolejim, das se doprava, prejdes po moste pres koleje a zahnes doleva. Tam snad uvidis znacku, mela by vest parkem, je to hezka prochazka. Z nadrazi je to na misto tak pul hodiny, pokud se clovek moc neflaka.
Registrace je v arealu byvaleho letniho kina, kousek od rybnika (od zamku okolo rybnika, smerem vlevo).
Editoval dees (2007-06-19 13:35:25)
Nevíte někdo jak je to tam s parkováním?
Jsou tam parkoviste pro hosty zamku (viz mapa), nevim jestli placena (no, pred osmi lety jsem se tam v autoskole ucila couvat a nikdo nic nechtel, ale mohlo se to zmenit, ja do Konopiste autem nejezdim:-), mozna zdarma bude to nejbliz u rybnika a taky nejbliz k registraci. Jestli nekde pobliz o vikendu pobezim, tak to jeste zjistim.
http://www.mapy.cz/#centerX=133604480@c … izIds=none
Tam se všude na parkovištích docela dost platí. Znám sice několik místeček zdarma, ale zaprvé je nedovedu popsat a zadruhé nejsou úplně nejblíž. No ale když už se tam někdo vydá, nebude parkovného litovat - Konopiště a okolí jsou prostě nádherné! A trasa kolem rybníka úplně super! Pokud bude teplo a možnost skočit do vody (Dito, není moc zelená?), tak věřím, že závod nebude mít chybu.
Editoval Jitka (2007-06-19 17:33:52)
Zatím díky za info ![]()
A nebude moc teplo? :-)
dees psal:
Jsou tam parkoviste pro hosty zamku (viz mapa), nevim jestli placena (no, pred osmi lety jsem se tam v autoskole ucila couvat a nikdo nic nechtel, ale mohlo se to zmenit, ja do Konopiste autem nejezdim:-), mozna zdarma bude to nejbliz u rybnika a taky nejbliz k registraci. Jestli nekde pobliz o vikendu pobezim, tak to jeste zjistim.
To parkoviště u rybníka je taky placené (cca 50-60Kč), ale je výrazně blíž a je tam víc stínu. S parkováním mimo placená parkoviště je trochu problém, je tam dost cedulí zákazu stání, myslím že až na konec lesa.
K parkování: pokud máte doprovod, dá se to vyřešit tak, že vám zastaví u Konopiště, běžec se dojde přihlásit a rozklusat, sám zaparkuje dál a přijde krátce před startem... V tom rybníku se loni po závodě někdo z běžců i koupal, ale já bych tam už jen z principu nevlezl...
2 Advid: Loni bylo vedro dost, ale běží se 3 kola a po každém je tam k dispozici pití, takže O.K. Navíc je většina trati ve stínu...
Oslík psal:
.......... ale já bych tam už jen z principu nevlezl...
...
Z jakého principu? Nechápu...
2 Jitka: Nevím, nějak jsem po závodě většinou tak unavený, že nemám sílu lézt do vody... Třeba večer po dopoledním závodě si jít zaplavat, to jo. Ale pár minut po závodě - ještě v propocených trenách - lézt do vody se mi nějak příčí... ![]()
Ahoj, jste už někdo rozhodnut jet z Prahy autem a máte ještě volno? Díky!
Tak bohužel mě to letos na Konopiště zase nevyjde. Budu mít trochu jiné povinnosti. Narodila se nám holčička (v pořadí druhá) Maruška, a tak je pravděpodobně jeden z víkendových dnů povezu domu ![]()
2 Pavel K.: Tak to gratuluji, to je příjemný důvod absence... Už aby běhala taky, že? ![]()
Exemplární přepálení začátku (první kilák 4:10...), druhé kolo jsem protrpěla s křečí v žaludku, ve třetím se naštěstí zase vzpamatovala. Osobák tam nakonec je o 42s, ale myslela jsem si na lepší čas (no, minulý týden jsem začala s úseky, tak uvidíme, jaká bude progrese:-).
Atmosféra byla příjemná, tragédů houfy-ráda jsem poznala další nové tváře. Akorát v tombole na mě zase nic nezbylo... Snad příští rok:-).
Ahoj dees, můžeš mi prosím popsat, jak Ty děláš konkrétně úseky? Chtěla bych začít pracovat na zlepšení času na desítce, protože ji běhám tak nějak pořád nastejno a nevím, jak na to.Za rok na Konopišti bych chtěla být o pár minut rychlejší :-)) Díky moc, měj se krásně, ať ti to běhá!
Minuly tyden jsem behala: rozklus cca 2km, 7krat 500 za 2:30 s 500m meziklusem, vyklus.
Tento tyden planuju behat 4-5krat 1500m useky v desitkovem tempu zase s meziklusem.
A do budoucna taky neco delsiho (3-5km??) v maratonskem tempu.
Budu k tomu muset jeste neco nastudovat-ale myslim, ze na foru najdem dost napadu, jak na to. Mrkni do sekce BEZECKY TRENINK. Zatim jsem se bez useku obesla, ale nejak zacinam to behani brat vic seriozne:-).
Editoval dees (2007-07-03 10:07:40)