reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#41 2006-03-01 18:23:48

PeterPan 
Člen
Místo: Liberec

Re: Tchibo

Tak dneska mě to pěkně nas..... . Naštvalo. Včera v poledne sporttester na regále ještě neměli a dneska v poledne mi slečna oznámila, že už ho nemají. Zapisuju si libereckej kaufland na černou listinu.
P.

#42 2006-03-02 00:54:06

Mount Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha
Celkem: 6393 km
Web

Téší mě, že se moje info o běžeckém vybavení nékomu hodilo, stejně jsem jak se mě hodilo v zimě.

Doplním PetraS, dnes jsem vyzkoušel pulsmetr se stopkami (má to ještě plánovaný trénink s odpočítávaným časem).
K dispozici je 21 paměťvých míst, při zaplnění posledního se zastaví souběžně běžící stopky,
Ukládá se průměrná TF a čas vźdy v rozmezí od stisknutí do stisknutí, prvním stisknutím se zároveň startují stopky.
K ukládání se používají 2 tlačítka - jedno jedním stiskem uloźí a startuje dalši měření bez zastavení stopek,
- druhé jedním stiskem uloźí a zastaví stopky, dalším stiskem startuje dalši měření a pokračování stopek.

M.

I cesta může být cíl.

#43 2006-03-02 10:21:22

Melounek Pohlaví - žena
Člen
Místo: Praha 4 - Krč
Celkem: 3265 km

PeterPan psal:

Tak dneska mě to pěkně nas..... . Naštvalo. Včera v poledne sporttester na regále ještě neměli a dneska v poledne mi slečna oznámila, že už ho nemají. Zapisuju si libereckej kaufland na černou listinu.
P.

Cus, mas nefunkcni email, tak ti to napisu sem. Jestli mas porad zajem o ten sporttestr, jsem ochotna ti ho v patek rano tady v Praze koupit (vcera jich tam meli jeste dost a v patek rano by meli snad doplnit zasoby) a poslat.. Kdyztak napis mail.

#44 2006-03-02 11:50:35

Melounek Pohlaví - žena
Člen
Místo: Praha 4 - Krč
Celkem: 3265 km

PeterPan psal:

P.

Ahoj, schranku mas plnou, proto se mi to vraci, zkus si promazat mailbox wink V patek rano tam urcite pujdu, takze cesta navic to pro me neni.. Takze to beru jako ano a zitra ho kupuji, ok? Predat ho muzu temer kdykoli, mam celkem variabilni rozvrh, je to tedy na vas dvou, jak se domluvite. Bydlim blizko metra, takze klidne dojedu nekam na metro a predam - treba Staromestska, kdyz pritelkyne dela na Staromaku, je mi to celkem fuk. Kdyby ses nahodou tuto sobotu chystal na Kbelskou desitku, muzem si to predat tam. Chtela jsem ti na sebe dat cislo, ale do fora se mi ho psat nechce wink Tak si radsi zprovozni mail. smile Zatim.

#45 2006-03-03 17:07:58

Ruffy Pohlaví - žena
Člen

Juj, právě sem zkoukla katalog a nejradši bych jim to vykoupila všechno. Zejtra udělam nálet do obchodu a vykoupim co zbylo :-)

#46 2006-03-05 12:39:19

Pavel K. Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha 4 Háje
Tento měsíc: 83 km
Minulý měsíc: 169 km
Celkem: 3717 km

Pokud má ještě někdo zájem o pulsmetr, tak včera je v Intersparu ve Štěrboholech v koutku Tchibo ještě měli. Také jsem za ty peníze neodolal :) Jinak oblečení spíš dámské. Ale nahoře v Hervis sportu mají slevu na běžecké oblečení, kalhoty, kraťasy a trička. Např. krátké elasťáky za 299,-.

Pavel K.

#47 2006-03-07 14:24:19

trava 
Člen
Místo: Liberec, AH

Nej..ZLATĚJŠÍ TCHÝNĚ NA SVĚTĚ,
Právě jsem obdržel zprávu /14.18hod - úterý/, že mám sporttestr a triko a manželka má bundu. To VŠE je ještě k dostání na Zličíně.
Pánbůů ochraňuj královnu a všechny TCHÝNĚ jako mám já.
čus trava

to PetrPan: přidávám podpis na BLACK LIST Libereckého Kaufu, asi jim to je putna

#48 2006-03-23 07:38:55

PeterPan 
Člen

trava psal:

Nej..ZLATĚJŠÍ TCHÝNĚ NA SVĚTĚ,
Právě jsem obdržel zprávu /14.18hod - úterý/, že mám sporttestr a triko a manželka má bundu. To VŠE je ještě k dostání na Zličíně.
Pánbůů ochraňuj královnu a všechny TCHÝNĚ jako mám já.
čus trava

to PetrPan: přidávám podpis na BLACK LIST Libereckého Kaufu, asi jim to je putna

Čus, žiješ?
P.

#49 2006-08-08 12:01:56

Advid Pohlaví - muž
Člen
Celkem: 5478 km
Pohár Behej.com: 71.9 bodu

V týdnu 23.8. - 29..8. bude zase v nabídce nepromokavá bunda. Ne přímo pro běh, ale to ta minulá taky nebyla. Aspoň myslím.

„Jde o to, Fletchere, že se svá omezení snažíme překonávat postupně, v určitém řádu. Prolétávání skálou přijde na řadu až někdy později.“

Board footer