reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

• Index
  •  » Nike
  •  » Obecné hodnocení bot značky Nike

#1 2007-06-14 08:48:25

Mato Pohlaví - muž
Člen
Místo: Bratislava
Celkem: 78526 km

Obecné hodnocení bot značky Nike

NIKE- su moja srdcovka. Sedia mi najlepsie na nohe a maju najsirsi vyber lahkych bot a pretekovych specialov, tretry nevynimajuc.
Medzi ich modelmi su velke rozdiely (a nielen cenove) a rozhodne nie kazda bota co sa oznacuje za bezecku nou aj v skutocnosti moze byt.
Od kedy prisli na trh s modelovym radom Bowerman series v r. 2000 (teraz najnovsie Pre series), tak sa v tom da lahsie orientovat. Skratka si vyberam iba z tohto radu, lebo je urceny pre serioznych bezcov a maju urcene normalne ceny. Technologie typu Air Max 360 degrees nie su pre normalnych bezcov, ale pre vekslakov. Vyberam si pokial mozno cushioning typu- Full length Air Sole a vyhybam sa Air Max (akykolvek privlastok), ktore byvaju s viditelnou bublinou, co rada praska.
Specialky: skratka asi najlepsie na trhu najma ak k nim pridame tretry a ich velku roznorodost.
Moje oblubene modely:
Pegasus 2000 a 2004 (nie posledne 3 roky- to su zalostne tehly)
Air Span 1, 2, 3 , 4
Air Zoom Hayward ( u nas Skylon)- vsetky modely
Nike Zoom Elite I a II, trojka je hrozna
Air Zoom Apace (zensky model)
Specialky: Mariah, Air Zoom Vapor, Air Zoom Strike 1, 2, 3, 4, 5, Air Zoom Space, Zoom XC...
Tretry: Jasari (orig. a plus), Lanang, Kennedy, Eldoret I a II a dalsie

#2 2007-06-14 09:05:54

ironman Pohlaví - muž
Člen
Tento měsíc: 97 km
Minulý měsíc: 293 km
Celkem: 27040 km
Pohár Behej.com: 82.8 bodu
Web

Re: Obecné hodnocení bot značky Nike

V Nike jsem zacal behat teprve pred nejakymi 4lety a jen diky tomu, ze jsem si je koupil nahodu v zahranici s velmi velkou slevou (cena 20Euro).
Jednalo se o lehky model pro rychle treninky a take zavody od pulmaratonu nahoru. Od te doby jsem se nekoupil jine lehke boty nez Nike. Vloni to byl model Air Zoom Elite a letos Skylony. Oboje mohu doporucit, navic Skylon se i u nas da sehnat v cene do 2000Kc, coz mi prijde jako velmi dobra cena. Doporucil jsem je i svym sverencum a spokojenost myslim velka.

Never give up!!!

#3 2007-06-14 17:57:26

tereza Pohlaví - žena
Člen
Celkem: 3511 km

Doposud jsem taky behala v botech pana Bowermana a spokojena, dokonce vydrzely i prani v pracce a nasledne behani v  nich nebylo pranim ovlivneno. Air max jsem zkusila, ale za mnoho penez, zadny zazrak.
Ted vyslapuji Mizuna, tak porovnani priste.

#4 2007-06-14 21:02:39

slv Pohlaví - muž
Člen
Místo: Most (Patokryje)
Celkem: 596 km

nějaké nike free jste nezkoušeli? mě ta filosofie přijde jako dobrá a docela bych pro ní zvedl ruku..

New balance 846, JOMA sportwear

#5 2007-09-13 09:18:39

Serža Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha 2
Minulý měsíc: 154 km
Celkem: 3560 km
Web

prvni bezecky trenink s botkama Nike Vapor II = odpruzeni paty horsi nez u Adidas Nova, ktery jsem mel driv, spicka boty siroka a plocha, mel jsem pocit, ze na odraz vede hur nez ty Adidasky, ovsem komfort a pohodli pro nozku zatim jednoznacne nejlepsi ze vsech bot, ve kterych jsem kdy behal, tedy podle meho nazoru vyborne boty na dlouhe behy a triatlony

jenom doplním - tyhle to jsou:
http://www.psportmoda.cz/index.php?P=zb … mp;kID=149

Editoval Serža (2007-09-13 11:14:08)

Per aspera ad astra

• Index
  •  » Nike
  •  » Obecné hodnocení bot značky Nike

Board footer