Nedoporučuji, je to jak španělská bota. A příliš tvrdá.
http://images.google.com/images?q=Wave% … amp;tab=wi
Hehehe, dobra definicia, to si zapamatam.
Mne sa na chytenie do ruky celkom pozdavali, ale uz z pohladu som vedel, ze mi nepadnu (zdalo sa mi, ze su urcene pre pronujucich bezcov- nebol to dovod pre zly vyber z Tvojej strany?).
hehe...to označení jsem hledal...akorát mě tohle trápí u většiny adidasů..po pár vteřinách mi drtí nárt a nohu z boků..
No koukám že bota Wave Elixir 2 zatím nemá příliš příznivé reference, ale přesto - včera jsem byl v Hervisu v Plzni a mají tam Elixíry ve výprodeji za 2.069,- (ceníková cena je 2.599,-) . Zkoušel jsem je, trochu jsem se v nich i proběhnul po obchodě a docela mi sedly. Ale Maťo má pravdu, je to bota pro běžce s pronancí což já nemám, tak jsem je nakonec nekoupil. Jinak z výběru bot v Hervisu jsem příliš nadšen nebyl, ale mají tam ve výprodeji více druhů (např. NIKE Air Zoom Vomero), tak si možná někdo vyberete...
NIKE Air Zoom Vomero jsem kupoval v Olomouci před pár dny....Na to že je to novinka a už výprodej....Za kolik je mají...Jinak jsem v nich naběhal zatím asi 90 km a nemají chybu.
Mne bota take sedi vyborne, ale mozna muze byt rozdil v damskem a panskem provedeni.
Já v nich mám za sebou první dlouhý běh a sedí mi skvěle. Na rozdíl od New Balance (MR826OS) jsou těsnější a užší ve špičce, takže mi v nich noha neplave a mám z běhu v nich daleko stabilnější pocit. Možná jsem očekával lepší tlumení, ale na tak lehkou botu je dobrý.
Jsem s nimi taky velmi spokojený, koupil jsem si i druhý o půl čísla větší pár pro delší běhy i závody. Chválí a používá je i Miloš Škorpil ,běhají v nich i reprezentanti v triatlonu. Asi je dobré si přečíst , pro jaký typ nohy jsou určeny, než vyslovovat soudy.