reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2007-06-19 22:27:35

RADU Pohlaví - muž
Člen
Místo: Uničov
Celkem: 723 km

NIKE air zoom vomero

Stabilní běžecká neutrální bota určená pro dlouhé trasy.Je kvalitně odtlumená(oproti jiným modelům ještě výrazněji v patní části).Vnitřní konstrukce je řešena s maximálním ohledem na to ,aby ani při dlouhém běhu nedocházelo k otlakům.
V přední části poskytuje dostatek prostoru pro prsty. Odvětrání vnitřního prostoru je velmi dobré. Přestože jde o tréninkovou botu, dobře posloužila i při závodě. Bota je určena k běhu na silnici a zpevněném povrchu.
Tolik informací co jsem našel na netu.Zkoušel jsem ji a je opravdu pohodlná a sedí dobře,ale není nad praktické zkušenosti.Má někdo už s tímto modelem ony zkušenosti...

Být neznámý nemusí znamenat neumět

#2 2007-06-19 22:40:35

Pavel Pohlaví - muž
Člen
Místo: Brno

Re: NIKE air zoom vomero

Taky jsem ji zkoušel akorát v maratonském expu - SUPER, ale ta cena, za to radši dvoje NB od Pavla Baběráda.

#3 2007-06-20 10:01:22

RADU Pohlaví - muž
Člen

Nevím jak je u tohoto modelu řešeno vzduchové odpružení paty jestli při běhu třeba po kamenitém povrchu nemůže dojít k poškození tohoto odpružení protržením třeba o ostrý kámen apod.Někde jsem četl,že různé vzduchové bubliny,komůrky apod.které slouží k tlumení se snadno poškodí,protrhnou.
Přece jenom cena není nejmenší a byl bych rád aby taky něco vydržely...

#4 2007-06-20 10:25:44

Mato Pohlaví - muž
Člen
Místo: Bratislava
Celkem: 78526 km

S prederavenim som mal problemy u Nike jedine pri ich AIR MAX modeloch- teda "viditelnych" bublinach. Pri tlmeni AIR ZOOM alebo AIR SOLE- ktore su uzavrete v podrazke a neviditelne okom, sa mi nikdy nestalo, ze by som ich praskol. A tom som mal od Nike aspon 2 desiatky modelov. Vomero su skutocne nadherne odpruzene Cadilacy, ale ich zivotnost je trosku nizsia, aj vdaka svojej makkosti.
Pokial nestupis priamo na klinec, tak Ti pretrhnutie nehrozi.

#5 2007-06-23 15:50:06

RADU Pohlaví - muž
Člen

Tak jsem po rozhodování mezi Adidas adiStar Cushion,Adidas Supernova Cushion 6,Mizuno Wave Rider 10 a NIKE air zoom vomero nakonec rozhodl pro vomero.Všechno jsou to kvalitní boty,ale vomera mě nějak více oslovily hned po jejich vyzkoušení.Dnes je půjdu proběhnou a uvidím jestli jsem se rozhodl správně.

#6 2007-06-24 13:03:27

keltuzar Pohlaví - muž
Člen

A kde jsi kupoval ty vomera?pls

#7 2007-06-24 16:27:05

RADU Pohlaví - muž
Člen

Tuším že to byla prodejna Sportisimo v GLOBUSU Olomouc.Tím názvem si nejsem jistý,ale sportovní prodejny tam jsou tuším jenom dvě...Zkoušel jsem i Mizuna Wave rider 10 ke kterým bylo v akci i běžecké triko a šortky,ale vomery mě seděly nějak líp.Více odpružené.

Board footer