Nemám dosud v kraji žádné zkušenosti s dobrou prodejnou bot, kde mají všechny velikosti a ještě dovedou poradit. Ve Frýdku-Místku: D-sport prodavačky celkem ochotné a malinko něco o běžeckých botách tuší, ale mají vždy jen několik velikostí.
Dnes jsem koupil v Ostravě (CITY-sport, bývalý dům nábytku ) ADISTAR CUSHION - asi loňský model za 2190Kč. Na Internetu českých firem se pohybuje cena (asi 2900-4400)
Nicméně na zahraničních i jen 110 dolars.
Podobné slevy tam mají i na obuvi NIKE , ale té už nerozumím vůbec.
Prodavači bohužel o běžeckých potřebách ví moc málo. Jsou ale velice ochotní a neztrácejí nervy ani po desáté vyžádané botě pro vyzkoušení.
Kdo chce NIKE nebo ADIDAS, a ví co chce, mohu snad doporučit.
Jo a botky jsou příjemné, až něco naběhám, napíšu do patřičného chlívku.
Mám podobnú skúsenosť s City Sportom v Olomouci. Znalosti predavačov nič moc, ale ochotnú su veľmi. Kupujem tam "Adidas - behacie topánky" vždy na jar a vždy tam sú zľavy do 40 do 60 %. Až mi je to divné, ako to robia :-)
já jsem si asi pred mesicem koupil mizuna v drapa sportu koupil jsem je za 1,5 a ty same akorat v jine barve ted stoji 4,8 proste akorat nova serie ale bylo to stesti meli jenom dvoje pary tech co jsem koupil ktere nekde obevili ve skladu tak je potrebovali rychle prodat:)