reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2007-08-03 15:57:22

RADU Pohlaví - muž
Člen
Místo: Uničov
Celkem: 723 km

Pro příznivce běhu s hudbou...

Jaký MP3 přehrávač a sluchátka používáte.Při běhu ho máte v kapse,ledvince nebo jinde na těle.Jaké skladby posloucháte pomalé nebo spíše rychlé,poslední hity nebo staré vykopávky...

Být neznámý nemusí znamenat neumět

#2 2007-08-03 16:03:17

forest Pohlaví - muž
programátor behej.com
Místo: Brno/Havířov
Web

Re: Pro příznivce běhu s hudbou...

Já bych ještě rozšířil dotaz: jak máte upevněný mp3 přehrávač během běhu? V kapse? Na šňůrce kolem krku? Nebo v pouzdře na paži?

Sám zatím neběhám s playerem, takže by mě to zajímalo, jak si to vyřešit.

Vítěz by se v cíli neměl tak radovat, protože vlastně zvítězil nad slabšími. - forest blog

#3 2007-08-03 16:34:49

RADU Pohlaví - muž
Člen
Místo: Uničov
Celkem: 723 km

Zatím než si pořídím vlastní MP3 používám EMGETON E5 CULT,který jsem koupil dceři.Klasické špunty mě s uší při běhu vypadávaly a tlačily v uchu tak jsem koupil špunty se silikonovými adaptéry.Mají tři velikosti používám ten nejmenší nic netlačí ani nepadá.Sluchátka jsou v kombinaci se šňůrkou na krk na kterou se přivazuje i mp3 což není pro běh zrovna moc praktické proto mám přehrávač při běhu v ledvince na břiše.Jediné mínus je kratší kabel sluchátek...naopak plus je kombinace špuntů se šňůrkou na krk-nedochází při nechtěném zatažení za kabel k vypadnutí sluchátek s uší.

Být neznámý nemusí znamenat neumět

#4 2007-08-03 16:37:33

beny6 Pohlaví - muž
programátor behej.com
Místo: Litoměřice, Brno
Celkem: 802 km
Web

ahoj, ja mam uz nejakej ten mesic iPod Nano Black. Kdyz bezim sam tak si ho vemu. Koupil sem si k nemu toto pouzdro http://www.bluehandsfree.com/.sc/ms/bdd … ne%20Case, ktere oproti pouzdru od Applu iPod trosku chrani, lip drzi samotny prehravac a hlavne je vyrazne levnejsi. Pouzdro lze pripasat i bez pasu, ma takovou klipsnu, ale beham s tim popruhem na ruce, nad loktem.
Nejradsi pri behu posloucham muziku z 80 let. Pokud je nejakej velkej kopec a ja navrchu nemuzu tak si dam nejakou tu od Queenu a hned se bezi lip. Jinak vetsinou mam nejaky mix (nastaveno mam shuffle - nahodne prehravani).

#5 2007-08-03 19:06:39

Dooma Pohlaví - muž
Člen
Místo: Lomnice nad Popelkou
Celkem: 10360 km
Web

Já mám klasické sluchátka do uší, ale uznávám, že nejsou nic moc a občas vypadávají. Neuvažuji ale o koupi jiných, jelikož moc často s MP3 neběhám. Když už ano, tak mám MP3 přehrávač upnut nad loktem pomocí popruhu, který jsem dostal k přehrávači. Je to velice šikovné a pohodlné..ani o něm nevím při běhu. Poslouchám převážně Heavy Metal jako Ill Nino, Soulfly, Korn při pomalých klusech občas pomalejší muziku jako Post-it či Bow Wave.

"Běh je pro mne výzva, sport, kde bojuji především se svou slabostí, a když překonám tu, pak mohu zvítězit i nad soupeři (Sebastian Coe)"

http://www.atletika.hustej.net

#6 2007-08-04 05:42:05

VanaXXL Pohlaví - muž
Člen
Místo: Štěpánovice
Tento měsíc: 118 km
Minulý měsíc: 145 km
Celkem: 3132 km

Já mám Ipod šufle. Připínám si ho na trencle. Sluchátka jsem vyměnil, originály mně padaly z uší. Zjistil jsem, že aby sluchátka nepadaly, je důležité kudy vedu kabel. Optimum je zepředu pod tričkem. Při běhu poslouchám různé kapely. Dobře se mně běhá s metalem, punkem a skáčkem. Favoriti - Blikající miminko, Metallica, Zona A, RATM, Polemic, Skunk Anansie.

#7 2007-08-04 09:58:32

Mira.B. Pohlaví - muž
Člen
Místo: Doudleby nad Orlicí
Tento měsíc: 63 km
Minulý měsíc: 133 km
Celkem: 4128 km

Já ještě běhám s klasickým walkmanem na kazety. Nosím ho zaháknutý za gumu kalhot. Problém bývá při delších bězích, kdy od té spony mám odřený bok. Jinak co se stylu týče, nemám žádný vyhraněný. Poslední dobou poslouchám hodně hudbu jihoamerických indiánů a hudbu islandských lidových interpretů inspirovanou islandskými ságami. Hodně záleží na ročním období. V zimě mám rád melancholickou hudbu, která ladí s okolní přírodou. Na začátku léta, kdy je zeleň v přírodě ještě mladá a bohatá ( všimli jste si někdy, kolik odstínů má v přírodě v květnu zelená?) výše zmíněnou indiánskou hudbu. Islandskou hudbu poslouchám teď proto, že ji mám čerstvě přivezenou z dovolené, jinak to vidím spíše na podzim a zimu. Loni na sklonku léta jsem v krabici ve sklepě vyhrabal kazety s metalem, které jsem poslouchal, když mi bylo 16 let. No a v období před Vánoci loňského roku vítězili Psí vojáci Filipa Topola a skladby Stinka a Žiletky. V tomto já jsem zkrátka takový estetik. big_smile big_smile

Editoval Mira.B. (2007-08-04 10:00:57)

#8 2007-08-04 21:25:27

vitor Pohlaví - muž
Člen
Celkem: 125 km

Občas běhávám s mp3,dřív sem ji míval normálně v kapse,ale hodně mně padaly sluchátka,tak sem to vyřešil tak,že si ji přilepím izolepou na bicák a nic mi nepadá.Nejraděj poslouchám při běhání Guns´N Roses.

#9 2007-08-05 12:16:56

kyro Pohlaví - muž
Člen
Místo: Viničné
Celkem: 441 km

MP 3 nosim v puzdierku na ruke. Skusal som aj uchytenie okolo pasa (samostatene), alebo v ladvinke, ale najpohodlnejsie  nosenie je na ruke.  Asi mesiac som vyuzival mobil pri behu ako MP 3 alebo radio. Bolo to v pohode, ale mobil (Nokia) nema pripojovaci konektor stavany na takuto zataz - otrasy. Asi po 3 tyzdnoch sa zacala zvysovat frekvencia vypadkov spojenia  medzi sluchatkami a mobilom. Tak som sa vratil k MP 3.

Editoval kyro (2007-08-05 12:17:21)

#10 2007-08-06 06:44:30

Advid Pohlaví - muž
Člen
Místo: Liberec
Celkem: 5478 km
Pohár Behej.com: 71.9 bodu

Mám malého iRivera a nosím ho v kapsičce trenek nebo elasťáků. Sluchátka mám pecky, takže je dobrý se ten kabel dát za gumu od trenek, aby to za něj pak netahalo (u trenek je kapsička vzadu, tak vedu kablík bokem a pak za gumou do uší smile ) Poslouchám všelicos. Podel zamýšleného tempa a nálady. Ale už jsem zjistil, že není dobrý brát si hudbu na úseky, protože si pak člověk při pauzách tak neodpočine.

„Jde o to, Fletchere, že se svá omezení snažíme překonávat postupně, v určitém řádu. Prolétávání skálou přijde na řadu až někdy později.“

#11 2007-08-06 08:32:27

tereza Pohlaví - žena
Člen
Mapa
Tento měsíc: 105 km
Minulý měsíc: 259 km
Celkem: 3439 km

taky beham s iriverem a mam ho uvazany na raminku tricka a sluchatka co se obmotaji kolem usi a nehnou se. A skladby? Jakoukoliv duc-duc-arnu co mi deti doporuci.

#12 2007-08-21 15:45:10

tvx Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha
Celkem: 315 km

starej  iRiver snad iFP790, bud je v bocni kapse trenek nebo vepredu v kapsiccce na klice. pecky mi obcas padaj tak to jistivam satkem.

#13 2007-08-24 13:52:55

hanice Pohlaví - žena
Člen
Místo: Praha 4
Minulý měsíc: 38 km
Celkem: 1624 km

kapsicka na zadku kalhot, bez satku mi sluchatka v usich absolutne nedrzi- zkusila jsem nekolikery- mam naky pitomy usi ci co, a jak nekdo vyse psal, taky je nutny zaexperimentovat kudy vest kabel, ale myslim ze v tvem pripade neni nutne zminovat, ze pod trickem a behaci podprsenkou mi drzi nejlip! a opet jak kdosi dalsi rekl, posloucham to, co mi tam me deti strci- momentalne me vzpruzuji nejvic tri sestry, peshata, landa

#14 2007-08-26 16:09:55

L4M4 Pohlaví - muž
Člen

mě by zajímaly sluchátka, ještě jsem venku s mp3 neběhal a zajímalo by mě jestli se to dá s nejakými kvalitnějšími, které výrazně potlačují ruchy z okolí, nevím jak by se mi potom běhalo

#15 2007-08-26 16:17:35

L4M4 Pohlaví - muž
Člen

teď jsem měl na mysli třeba

Koss Spark Plug

#16 2008-05-02 17:53:57

kozich2 Pohlaví - žena
Člen
Místo: Praha Zbraslav
Celkem: 252 km

já používám Apacer, jsem s ním spokojená, nosím ho v podprsence, lae sluchátka mi pořád padají- mám pecky a bud musím mít zimní čepici nebo šátek. Poslouchám Čechomory, Landu, Divokej Bill, aerosmith, Deep Purple....

Board footer