Hezký den. Pro chystanou novou kolekci tragédích triček dáváme na výběr, jaké logo by se na nich mělo objevit. Jednou z možností je pochopitelně logo minulé: http://www.behej.com/image/traged_team.jpg , ale podobně jako při výběru samolepek sázíme na vaší kreativitu. Finální podobu vybereme na základě vašeho hlasování (to nabídneme jednotně a hromadně později).
Více o nabídce běžecké kolekce na http://www.behej.com/2007081702-nova-be … eamu.html.
Původní logo bych nedával. Je to sice srdeční záležitost, ale není na první pohled poznat, že jde o běžce. To, co byla na auto se mi zdá na tričko zase zbytečně jednoduché (chápu nutnost jednoduchého motivu na samolepku). Tak vymýšlejte a budu hlasovat. :-) Z původních návrhů se mi líbí návrh č. 6 s tím, že by nemusel mít nohy tak od sebe. Přece jen, má to být běžec a ne atlet v provazu. :-)
Advid psal:
Původní logo bych nedával. Je to sice srdeční záležitost, ale není na první pohled poznat, že jde o běžce. To, co byla na auto se mi zdá na tričko zase zbytečně jednoduché (chápu nutnost jednoduchého motivu na samolepku). Tak vymýšlejte a budu hlasovat. :-) Z původních návrhů se mi líbí návrh č. 6 s tím, že by nemusel mít nohy tak od sebe. Přece jen, má to být běžec a ne atlet v provazu. :-)
Kdyby se návrh č. 6 přiblížil ve svém postoji návrhu č. 3 a pod postavou měl napsáno logo Traged team, to by se mi líbilo
. Už jsem zvědav na návrhy. Hlasování bude stejné jako u výběru samolepek na auto ?
Editoval Aldaman (2007-08-22 07:57:37)
Abychom podpořili kreativitu a bylo z čeho vybírat, nabízíme autorovi/autorce vítězného návrhu loga triko zdarma (je ale třeba jej rovněž objednat do termínu 10. září).
K Tragéd týmu se zatím nehlásím, takže by mé hlasování bylo vlastně irelevantní, ale souhlasím s předchozími názory. Už ve vlákně o samolepkách http://forum.behej.com/tema-1419-siluet … ka-na-auto se mi zdála šestka nejšmrncovnější
a po menší úpravě by to bylo ono.
Nešlo by, kromě většinou vybraného loga, objednat zvlášť i sérii s původním logem pro hard core tragédy ? Samozřejmě pokud by se našel potřebný počet zájemců (doufám, že ano). Pokud ano, tak kolik by těch zájemců bylo potřeba ?
potisk se bude dělat místně a až na jaře, takže čistě teoreticky je možné udělat každý kus jiný, otázkou ale je, jestli by to ještě byl "tým" ![]()
Mně to připadá škoda opouštět staré logo. Má svou historii a to mu dodává na hodnotě. Na samolepku na auto se vybíral piktogram znázorňující běh, podle mého názoru by správné logo mělo být navrženo s trošku větším rozletem. Sám jsem bohužel zcela prost výtvarného talentu
, takže asi nepomůžu. Pokud bych měl vybírat ze současných návrhů, tak jednoznačně preferuji staré logo.
Radek : samozřejmě by to byl tým - spousta lidí běhá a bude běhat v původních tričkách s tradičním logem. Právě nové logo by do toho vneslo chaos ... A jak píše VanaXXL tradice má vždy svou hodnotu.
Stando, však právě proto je staré logo hned první možnou variantou k hlasování.
Ahoj, ja bych byl taky pro puvodni logo. Traged Team je dnes bran uz jako seriozni klub a ten by se mel drzet tradice... a co pridat do nazvu i rok vzniku! Neco jako Bohemians 1904, tak Traged Team since 2005! ![]()
Zde je původní logo, nazývejme jej Variantou č.1
Variantou č.2 může být i logo v roce 2005 navržené, ale nerealizované:
Me se libi navrh cislo dve. Ale prave ze to je barevny by mohl byt problem.
Jsem pro návrh č. 9. Zdvižené ruce běžce říkají: "Dosáhl jsem cíle:-)". Pohled zepředu mě oslovuje v tomto případě víc než ze strany a nápis Traged Team jasně určuje běžcovu příslušnost, barva černá nebo tmavě modrá na světlém podkladě. Tak to cítím, tak to vidím.
2 BuckTheBug: Název týmu zůstává, i když se mění logo, jen se podívej, kolikrát změnila logo, i když spíš ho jen mírně vyhlazují nebo drobně "tuní". Proto bych navrhoval to první, jen malinko vyhlasit ty ostré hrany a jednomu běžci viditělně krátké vlasy, druhému dlouhé... že bych to zkusil uparvit sám? ![]()
Stránky: 1