Neporadí někdo slušnej obchod s běžeckými potřebami, nejlépe v Ostravě a okolí, případně v celém MS kraji?
Díky,
Petr
Kamarádi běžci, to mi nepovídejte, že v celém moravskoslezském kraji není slušný obchod, kde by člověk nakoupil běhací potřeby, teď před zimou hlavně oblečení. Možno kdekoli na trase Ostrava-Olomouc-Mor.Třebová-Litomyšl-Hradec Králové. Jedu teď o víkendu do východních Čech.
Díky,Petr
je dobré se třeba podívat na intrenet na stránky asics, new balance, moira nebo podobně a tam jsou většinou vždycky prodejci, vybere se kraj a zobrazí se obchody v městech v tom kraji.... Já znám dobrý obchod v Pardubicích - new balance, což už je trochu mimo trasu...v Hradci je giga sport, kde asi obleční k sehnání bude, ale boty jsem tam moc nesehnal... mají tam od všeho trochu. V Ostravě a v Olomouci můsí něco být a musí jich být víc.
V Hradci Králové je také City sport, nebo tak nějak se to jmenuje. Já tam kupoval boty, měli docela výběr, i běžecké oblečení. Pravda, za poněkud vyšší ceny, ale většinou značky Nice, Adidas, atd. Ale jsou to už tři roky, co jsem tam byl, takže aktuálně nevím, jaká je tam situace.