reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2007-09-28 21:38:25

look.skywalker Pohlaví - muž
Člen
Místo: Teplice
Tento měsíc: 10 km
Minulý měsíc: 232 km
Celkem: 1912 km

podzimní a zimní oblečení

Zdravím všechny běžce,

nemám vůbec žádné oblečení do podzimních plískanic, potřeboval bych konrétně poradit:

1) jaká je vhodná bunda  - proti větru, dešti a abych nebyl jak v igelitu
2) co pod tuto bundu?
3) jaké jsou vhodné elasťáky, prostě co na nohy?
4) která obuv snese bláto, mokro, sníh?

Do pár obchodů jsem strčil hlavu, ale žádná sláva... na netu je výběr, ale jsou to skoro malované obrázky oblečení, takže nic nepoznám... Pro boty jsem si byl v Praze v Triexpertu, ale s hadrů mám hlavu jak pátrací balon. Začínají podzimní plískanice a já vím, že trika z Litexu a bavlna mě neuchrání..

Kdo pomůže?

#2 2007-11-10 20:40:47

PetrK Pohlaví - muž
Administrator
Místo: Ústí nad Labem, Teplice, Děčín
Pohár Behej.com: 339.8 bodu

Re: podzimní a zimní oblečení

look.skywalker psal:

Zdravím všechny běžce,

nemám vůbec žádné oblečení do podzimních plískanic, potřeboval bych konrétně poradit:

1) jaká je vhodná bunda  - proti větru, dešti a abych nebyl jak v igelitu
2) co pod tuto bundu?
3) jaké jsou vhodné elasťáky, prostě co na nohy?
4) která obuv snese bláto, mokro, sníh?

Do pár obchodů jsem strčil hlavu, ale žádná sláva... na netu je výběr, ale jsou to skoro malované obrázky oblečení, takže nic nepoznám... Pro boty jsem si byl v Praze v Triexpertu, ale s hadrů mám hlavu jak pátrací balon. Začínají podzimní plískanice a já vím, že trika z Litexu a bavlna mě neuchrání..

Kdo pomůže?

Ahoj, jsem z Ústí, pracuju v Teplicích, tak se můžeme někde sejít. Jestli opravdu nemáš žádnou představu, můžu přinést funkční prádlo, které používám. Bavlna opravdu nefunguje, nasaje pot a taháš sebou kila navíc. Koupíš-li funkční prádlo, které saje pot a ten se pak odpařuje, zásada č. 1 je, že všechny vrstvy musí být z funkčního prádla, jinak to nemá cenu. Můžu přivézt ukázat co mám, kdyžtak napiš na Petr.Kostovic@seznam.cz.

Board footer