Kdo razí do Nového Města? Jsem mrkal na spojení a vypadá to, že budu muset razit z Jaroměře kolmo. No snad bude hezky. Nebo nejede někdo ze směru Poděbrady, HK atd?
tak jsem viděl pár tragédu. Já 43:04 nebo tak nějak, na 5tce jsem předbíhal vedoucí ženu poháru běhej.com. ten poslední kopeček mi skvěle sedl. Být 2km tak možná dám víc lidí
Spojení nakonec OK - rychlíkem do Jaroměře, pak na kole na místo a zpátky 110km na kole dom. Vydařená sobota.
honzaherda psal:
tak jsem viděl pár tragédu. Já 43:04 nebo tak nějak, na 5tce jsem předbíhal vedoucí ženu poháru běhej.com. ten poslední kopeček mi skvěle sedl. Být 2km tak možná dám víc lidí
Spojení nakonec OK - rychlíkem do Jaroměře, pak na kole na místo a zpátky 110km na kole dom. Vydařená sobota.
To jsi měl namísto výklusu? Dobrý...![]()
já se vyklus asi 0,7km, to stačí
To víš, cyklisté km zase tolik neřeší ... Bylo fakt pěkně, i když s těma kraťasama jsem to úplně nevychytal.
Zdá se mi trochu nesportovní chlubit se tím,že někdo předběhne ženu a ještě k tomu veteránku o 12let starší.
tím se fakt chlubit moc nemohu, stejně tak časem
no ale na cyklistu to nebylo špatné. já mám běh spíš jako "srandu", tomu odpovídají i km ... se mohu chlubit leda tím, že mám rekord na kpo.cz, ale to bylo na kole. taková táňa metelková mě vyprášila fakt o dost!