pojedete někdo?
Ja by som isiel, ale je to ten isty datum ako Teplice ![]()
Taky bych jela, ale nejako jsem podcenila to, ze tento rok se vsichni chteji zlepsit v plavani:) a uz neni misto
Editoval Devce (2007-10-08 15:17:18)
já se hlásil už někdy v červenci. Dotaz byl spíš myšlen, jestli se třeba někdo nepřihlásil taky.....Vypadá to, že je o kempy zájem, lóni mi to tak plné nepřišlo.
Podzimní jsou vždy plnější než jarní. Já jedu hned na první, od 19.10. Možná by to chtělo víc synchronizace. Tak který jarní termín? ![]()
Já jedu taky. :-)
2.11.
Editoval Advid (2007-10-08 16:44:40)
jarní termíny ještě nejsou, ale jak se vypíší, můžeme se trochu synchronizovat. Já se na ten listopad hlásil, protože termín byl nedříve vypsán pro lidi, co umí 200m pod 4 minuty. Přišlo mi, že tam bude pořádná makačka;-). Po pár dnech (ještě před naplněním) se limit z webu ztratil.
je čerstvě vypsán 1 kemp v prosinci
Editoval žula (2007-10-09 12:42:28)
ahoj, o kempu uz sem taky nekolikrat uvazoval, a pred par dny sem tam taky zahlid ten kemp s 200m pod 4 min coz me dost lakalo, ale nakonec sem se rozhod ted neutracet.. mozna na jare..
2 Jecminek: ty ses tady jeden z nejzkusenejsich plavcu
jak vidis prinos kempu pro sebe? Myslis ze te to fakt hodne posune nebo to bude pro tebe jen takovy minisoustredko, ktery by sis sam jentak nenaordinoval?
hlavně si slibuju, že se na mě někdo podívá a řekne, co dělám blbě. Plavu sám už asi 20 let, tak by se nějaká zpětná vazba hodila. Navíc vím, že jsem dost tvrdý v ramenou, takže chyb se jistě najde habaděj. Taky se těším, že si vyzkouším nějaké nové tréninkové prvky, motivy a tak. Nemyslím, že bych byl schopen udělat za víkend nějaký zásadní pokrok, ale jelikož dneska šmrdlám plavání převážně v polední pauze v práci, plavu tak 30-ti minutové tréninky a tady, doufám, po dlouhé době plavecky "zruším" ;-) a najdu i trochu motivaci do plavání. Dneska jsem ve stavu, že je skoro jedno, jestli plavu nebo ne, časy se moc neliší.
A díky za jednoho z nejzkušenějších :-D
Neni zac
Ono kdyz nekdo dokaze vylezt z vody na strednim jako prvni nebo se pretahovat ve vode s nasim dlouhodobe nejlepsim ironmanem, tak ma zkusenosti na rozdavani
Jinak kvuli tomu aby na me nekdo kouknul bych tam jel taky, ale nevim jestli by to spravil jeden kemp.. Ja teda neplavu 20 let, i kdyz s nejakou (asi tak 10-ti letou
) pauzou vlastne jo, ale ted plavu taky jen sam a pravda ze ty treninky sou takovy monotonni. U me zatim teda jeste malej posun videt je, ale to je tim ze do toho ted busim jen par tydnu, ale staci na jeden dva polevit a padnu znovu dost dolu.. Na to jaro bych byl pro, kdybychom se tady nejak domluvili, aspon bych treba poznal dalsi (dva posledni) z IM sverencu plus dalsi lidi z fora ![]()
to zombice: tak monotoni treninky a ja se snazim furt neco vymyslet, ted jsi me teda dal, to budu dlouho rozdychavat
. Jinak prinos urcite je, dozvis se chyby o kterych treba ani netusis. Ono jde mimo jine i o to, ze se treba o tolik nezrychlis, ale polezes z vody vice v pohode. Sam jsem k tomu takhle pristoupil a potvrdilo se mi to. Kazdopadne bych doporucoval 1x na podzim a 1x na jare, aby byla zpetna vazba, jestli doslo k tomu posunu a nebo ne.
no tak to sem nechtel, zas sem to spatne napsal nebo si to nepochopil.. monotonni je plavat porad sam, neustale si hledat to svoje misto a pretlacovat se s ostatnima plavcema o drahu resp o prostor aspon 0,5 metru sirokej, s nikym nepokecat, trosku to nevyhecovat v bazenu atd. nejak sem si zvyk na kolektivni sporty a ac plavani a triatlon takovy nejsou tak stejne mam rad spolecny treninky, proto sem i ze zacatku trochu trval na zachovani te stromovky.. preci jen plavat, jezdit na kole i behat porad jen sam je trochu na sisku
to ze se ze to v tvejch rozpisech strida jenom vitam ![]()
to zombice: ja si delal srandu, pochopil jsem o co jde
. Mozna Honzo popremyslej, jestli treba nechoit 1x tydne s etriatlonem. jako zpestreni a jako vyladeni techniky.
Má cenu si tam brát věci na běhání, nebo budu úplně vyřízenej z plavání? ![]()
Advid psal:
Má cenu si tam brát věci na běhání, nebo budu úplně vyřízenej z plavání?
Na běhání jsem si věci bral. Ale tak jak jsem si je do auta dal, tak jsem je zase doma vyložil. Myslím, že toho má člověk dost a navíc je třeba i trochu žít společensky. ![]()
Já myslel společensky žít večer a běhat ráno. :-))
Editoval Advid (2007-10-30 14:55:41)
Vem si je, muzem s Jecminkem nekam kolem reky vybehnout a my mladi zvladame postupne vse, plavat, pit i behat:)
Ale vy už jste taky zkušení ironi nebo aspoň půlironi. ![]()
Nehledě k tomu, že jedu jiný termín (teď). :-)
Advid psal:
Já myslel společensky žít večer a běhat ráno. :-))
V tom případě se snaž, ať jsi v prvním nebo druhém družstvu. Budeš mít ráno víc času. ![]()
Devce psal:
Vem si je, muzem s Jecminkem nekam kolem reky vybehnout a my mladi zvladame postupne vse, plavat, pit i behat:)
takže nakonec jedeš? Advid jede, myslím, 2.11. Když se u toho společenského života moc neožerem, tak jistě půjde i zaběhnout:-) Jenom nevím, jestli spolu, Ty jsi děsně rychlá.
jo, psal mi Petr, ze nekdo odrekl misto, tak ze mam prijet
v Chrudimi jsem byla dvakrat a nikdy spolecensky zivot nekoncil pred pulnoci, ale zabehat se da i tak, ovsem otazkou je, jak bude tenhle kemp vypadat, preci jen je to pro lepsi plavaky nez jsem momentalne ja
Advid psal:
Má cenu si tam brát věci na běhání, nebo budu úplně vyřízenej z plavání?
Já jsem si je jednou vzal. Z mladické nerozvážnosti, to mi ještě nebylo čtyřicet
Přivezl jsem je zpět nepoužité. Od té doby jsem zmoudřel a neberu je ![]()
Tak já jsem je použil, ale jen v sobotu. A to díky Děvčeti, která zná hezkou trasu podél řeky a byla ochotna se přizpůsobit našemu tempu a dělala nám milou společnost i průvodce :-)
Ono je to tam totiz fakt hezky, i kdyz placaty a byl hrich to tam neprozkoumat
Tehdy to byl bezva vybeh, behali jste stejne jako ja, takze zadny prizpusobovani tempa se nekonalo, nicmene prijemnou spolecnost jsem vam samozrejme delala rada;)
Ječmínek: Ano jedu 2.11.
No tak když se nekončí před dvanáctou, tak to nevím, jak to zvládnu. Já totiž chodím spát kolem deváté. Jak se změnil čas, tak vstávám stejně a chodím běhat ráno a večer mám dřív noc. Myslím, že v pátek odpadnu brzy a v sobotu už ne. Rozhodnu se až v pátek podle počasí. Každopádně díky za rady. :-)
ono se dá ii mezi ranním a odpoledním plaváním. Stejně se nedá moc vydatně obědvad, abys to nenechal pak na bazéně.
Kemp byl suprrrrr. Pocit, že umřu jsem měl jen když jsme plavali 400m, pak 300m a tak postupně až do 50m. Naštěstí jsem měl taktiku, že dokud jsem mohl, tak jsem to bral rukama a pak už hlavně nohama. Jo a hákování je taky prima. :-)
Možná jsem byl trochu za šprta, protože jsem si jako jediný pak na pokoji zapisoval motivy a cvičení, co jsme plavali a poznámky k videu, ale zase budu mít celou zimu z čeho čerpat. :-)
Advide, ještě ses nepochlubil, kolik desítek kilometrů jsi naběhal ![]()
:-) No nakonec jsem si věci na běhání ani nevzal a ukázalo se to jako dobré rozhodnutí. (((-:
Advid psal:
:-) No nakonec jsem si věci na běhání ani nevzal a ukázalo se to jako dobré rozhodnutí. (((-:
Taky si běžecké vezmu, co kdyby. Auto to uveze a není nad vlastní špatnou zkušenost
Kolo asi ne.
Běžecké boty si vezmu taky, zvlášť když je třeba zbytečně nepotáhnu sám. Kolo určitě ne, ale co takhle běžky? ![]()
Editoval koyama (2007-11-05 11:53:37)
Pojedete někdo i na jaře? Já bych rád a když už, tak třeba i s lidmi tady z fóra. Ne že by na tom nějak extra záleželo, ale proč to ještě nevylepšit, že? :-)
na jaře bych předběžně jel, definitivně se ale rozmyslím podle přínosnosti nastávajícího kempu.
nemáte někdo gps souřadnice chrudimského bazénu?
na eplavani je tento link: http://www.mapy.cz/#x=136237665@y=13544 … @at=@ad=@@
podle toho, co jsem našel já, by to mělo být zde:
http://www.mapy.cz/#x=136243904@y=13543 … n@ad=bazen
poradíte, ať nebloudím?
To, co je označeno jako bazén je podle mne bazén venkovní. Krytý je budova po silnici těsně před ním, takže nezabloudíš
Tedy budova bez označení za parkovištěm u křížení silnic V průhonech - U valchy. GPS však nevedu ![]()
Tam co je to "P" zastavis, vypnes motor, vystoupis, rozhlednes se ... a jsi tam.
děkuji vám pánové:-) Dostal jsem od p. Valeše zavádějící informaci.
Editoval Jecminek.Maselnik (2007-11-15 14:38:44)
Devce psal:
U řeky je to dobrý, lepší je strana, kde nevede asfaltová cyklostezka a modrá turistická trasa. Na té straně se dá běžet po hliněný široký cestě za chatkami nebo před chatkami po pěšině těsně podél vody.
Fajn je i běhaní na kopečku u nádraží. Je to ten 307 metrovej :-), napravo od červené turistické. Louky, široká příjezdová cesta k chatám, další široké hliněné cesty, pěšinky, pole, lesík... Spousta cest, většina z nich není na mapě, ale zabloudit se tam nedá.
http://www.mapy.cz/#x=136181632@y=13545 … _145639297
A úplně nejlepší by bylo sednout do auta a jet za Slatiňany k Monaku (směrem na Kochánovice). Je to restaurace, místo startu běžeckých závodů, trasa je značená celoročně. Pěkný by byl i okruh ze Slatiňan po zelené ke Kočičímu hrádku a podél dalších turistických to buď otočit zpět na Slatińany nebo vzít do Chrudimi.
http://www.mapy.cz/#x=136219904@y=13532 … _145639297
http://krb.hyperlink.cz/
Editoval kámen úrazu (2007-11-23 12:43:30)
Tak jak bylo? Povídejte, přehánějte...