si přečti blog a budeš hned vědět:-)
to Ječmínek: Popis na blogu skvělý. Ale dost mě vyděsil. Myslel jsem, že když už nebudu stíhat v bazénu, tak aspoň večer v hospodě to půjde. :-(
Budu muset do prosince ještě potrénovat...
Taky mě Ječmínkův popis pobavil i vyděsil. Tak trochu mi připomněl více než kemp, jak bych to nazval..., lágr? ![]()
Já jen doufám, že pro mě jako pro téměř neplavce, bude v prosinci trochu mírněji. ![]()
Ono by to stejně nemělo smysl, snažit se o motiv 30x 100 VZ se startem v 1:45, když mám osobák na 100m 1:52. ![]()
Editoval koyama (2007-11-26 14:32:42)
jenom bych to uvedl na pravou míru. Tento kepm vlastně nebyl kemp, ale soustředění. Původní podmínka byla dát 200 pod 4 minuty. A jako nadmuté kozy honil Jarda Hýzl jenom družstvo číslo jedna. Všechna ostatní měla sice hodně plavání, ale hlavně techniku, ne takovou intenzitu. Není se čeho bát.
200 pod 4 minuty ... Tak to su klidné. Budu trénovat techniku.
A večer v hospodě se taky rozděluje do družstev? ![]()
Tusim, ze tedko meli 400m vsichni pod 8minut, ne? Jo v hospode se rozdeluje do druzstev asi tak, ze prvni druzstvo chlasta do rana, aby se jim pak lepeji plavalo, v kocovine si ani nevsimnou, jak jim utekl prvni ranni trenink, ze jo JM?![]()
nebýt toho, že jsem málem umřel, bych si toho prvního tréninku fakt asi ani nevšiml:-) Ale tělo se aspoň zocelí...