nevím, čím to je, ale už druhý den jsou blogy plné starších šnekových okazů. Někde bude asi chybka...
Šnekův blog jsem dočasně odstranil z výpisu. RSS z blog.cz maji špatný timestamp u jednotlivých postů a tak v celkovém přehledu se to neřadí chronologicky správně. Až to technicky vyřešíme z naší strany, tak blog zpátky nasadíme.
trochu OT, ale proc neni mezi sledovanymi blogy Jecminku ty ten svuj? tys to odmitnul?
Ječmínek se nechal vyřadit na svoji žádost.
ok, diky
Jak tak koukam, neni trochu preblogovano ? ![]()
Tečko psal:
Jak tak koukam, neni trochu preblogovano ?
Opravdu, spousta inspirativních témat, mne zaujalo třeba "Jsem kráva" či "Připadáte si jako narkomani?". Zajímavé sobotní čtení ![]()
Tento problem zpusobuje server bloguje.cz a to z pekne blbym chovanim. Obcas se stane ze neci blog se zrusi a ono to automaticky pak presmeruje na hlavni rss a zacne stahovat vsechny "kraviny" z hlavniho bloguje.cz. Takze kdyz neco takoveho uvidite, nebojte se to sem napsat, problemovy neexistujici blog vystopuji a nemilosrdne smazu (^_^)
tak hop zase na začátek: sekce blogy je opět plná šnekových linků. To je šikula:-))
Toto je zpusobeno nekvalitni sluzbou serveru blog.cz, ktery do RSS neumistuje takzvany timestamp. Mame urcity system ktery toto resi ale, jelikoz ten blog po odstraneni byl zas pridan, tak ze zacatku vsechny jeho prispevky oznaceny jako nove, casem vsak probublaji nize a pokud se nebude pridavat/odebirat znovu tak tento problem jiz nenastane.