reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2007-11-01 21:26:49

drakobijce Pohlaví - muž
Člen
Místo: Decin 10, Bělá
Celkem: 7677 km

bolest na hraně češky

Pred týdnem jsem (po dokončení maratonu) začal cítit bolest na horní hraně češky. Bolest není téměř cítit behěm dne, pouze když jdu ze schodů cítím, jak mě za něj něco jakoby tahá. Jakmile se ale rozeběhnu (byl jsem zatím jen 2x), po několika kilometrech mě začne v těch místech bolet, především při běhu z kopce. Během týdne se to trochu zlepšilo, ale stále to není v pořádku. Mažu si to Fastum gelem, ale moc to nepomáhá.
Nevíte někdo, co se s tím dá dělat?

#2 2007-11-01 21:35:47

Juro Pohlaví - muž
Člen
Celkem: 1314 km

Re: bolest na hraně češky

Na Tvojom mieste by som to miesto sprchoval teplou vodou
Predpokladam, ze ta masazna emulzia je hrejiva
a este by som zaradil cvicenie a znizil zataz pri behani
Ozvi sa tak o desat dni, ci Ti to pomohlo

Ten kto sa pýta, prečo miluješ, sám nikdy nemiloval. Iba bežci a milenci vedia prečo, ale nie sú schopní svoje vnútorné pocity popísať tým ktorí stoja mimo.

#3 2007-11-01 21:50:28

forest Pohlaví - muž
programátor behej.com
Místo: Brno/Havířov
Tento měsíc: 241 km
Celkem: 241 km
Pohár Behej.com: 78.4 bodu
Web

Jsi po maratonu, takže tomu dej čas. Klid a potom postupná zátěž bude asi nejlepší.

Vítěz by se v cíli neměl tak radovat, protože vlastně zvítězil nad slabšími. - forest blog

#4 2007-11-01 23:50:18

Rosťa Ostravak Pohlaví - muž
Člen
Místo: Ostrava
Web

drakobijce psal:

Pred týdnem jsem (po dokončení maratonu) začal cítit bolest na horní hraně češky. Bolest není téměř cítit behěm dne, pouze když jdu ze schodů cítím, jak mě za něj něco jakoby tahá. Jakmile se ale rozeběhnu (byl jsem zatím jen 2x), po několika kilometrech mě začne v těch místech bolet, především při běhu z kopce. Během týdne se to trochu zlepšilo, ale stále to není v pořádku. Mažu si to Fastum gelem, ale moc to nepomáhá.
Nevíte někdo, co se s tím dá dělat?

Protahuj kolenní vazy. Klekni si, a pak dosedni na paty. Vydrž na nich sedět 3x denně 5-10min. a za několik dní se to pomalu začne zlepšovat. Vydrž, trpělivost přináší růže smile

#5 2007-11-02 09:25:17

drakobijce Pohlaví - muž
Člen
Místo: Decin 10, Bělá
Celkem: 7677 km

Tak jo - budu sprchovat teplou vodou, sedat na paty. Beh zatim nic moc, jen lehce do 5 km. Za tyden se ozvu, jestli se to zlepsilo. Diky vsem!

Board footer