Pred týdnem jsem (po dokončení maratonu) začal cítit bolest na horní hraně češky. Bolest není téměř cítit behěm dne, pouze když jdu ze schodů cítím, jak mě za něj něco jakoby tahá. Jakmile se ale rozeběhnu (byl jsem zatím jen 2x), po několika kilometrech mě začne v těch místech bolet, především při běhu z kopce. Během týdne se to trochu zlepšilo, ale stále to není v pořádku. Mažu si to Fastum gelem, ale moc to nepomáhá.
Nevíte někdo, co se s tím dá dělat?
Na Tvojom mieste by som to miesto sprchoval teplou vodou
Predpokladam, ze ta masazna emulzia je hrejiva
a este by som zaradil cvicenie a znizil zataz pri behani
Ozvi sa tak o desat dni, ci Ti to pomohlo
Jsi po maratonu, takže tomu dej čas. Klid a potom postupná zátěž bude asi nejlepší.
drakobijce psal:
Pred týdnem jsem (po dokončení maratonu) začal cítit bolest na horní hraně češky. Bolest není téměř cítit behěm dne, pouze když jdu ze schodů cítím, jak mě za něj něco jakoby tahá. Jakmile se ale rozeběhnu (byl jsem zatím jen 2x), po několika kilometrech mě začne v těch místech bolet, především při běhu z kopce. Během týdne se to trochu zlepšilo, ale stále to není v pořádku. Mažu si to Fastum gelem, ale moc to nepomáhá.
Nevíte někdo, co se s tím dá dělat?
Protahuj kolenní vazy. Klekni si, a pak dosedni na paty. Vydrž na nich sedět 3x denně 5-10min. a za několik dní se to pomalu začne zlepšovat. Vydrž, trpělivost přináší růže ![]()
Tak jo - budu sprchovat teplou vodou, sedat na paty. Beh zatim nic moc, jen lehce do 5 km. Za tyden se ozvu, jestli se to zlepsilo. Diky vsem!