tak dneska jsem si zaběhla na Hvězdě na Praze 6 a bylo tam dost lidí....nejdříve jsem potkala běžkdyni cca 20-30let hnědé polodlouhé vlasy, tmavé tepláky s červeným pruhem oranžové tričko a vestu asi modrou...v ruce držela černou peněženku a mobil 6131 z kterého poslouchala písničky...pak dvojici létama jako první běžkyně..kluk měl bílé triško černé tepláky, holka 3/4kalhoty myslím černé modré sportovní triko...
a nakonec jsem potkala běžkyni když už jsem skoro dobíhala...věk okolo 30 let ,hnědé vlasy brýle a na sobě měla růžové tílko a růžové kraťasy...pěkně v parku svítila:-)
jinak bylo docela dost cyklistů.....
23.6. Pondělí,Kamenice u Prahy,běžec kolem obchodniho domu,bílé tricko bez rukavu a černé šortky...
TerkaKlim psal:
vlado psal:
Tiez beham Nymburk-Podebrady, ale podla tempa 3:30 na km to nie som ani ja. Ak ho stretavas pri veslaku, mohol by to byt niekto z vodakov - oni si po treningu tiez chodia zabehat, niektory z nich si davaju celkom do tela...
No to je fakt, to mě ani nenapadlo, že by to mohl být vodák.
Viděla jsem jen nějaká děvčata vybíhat z loděnice, takže opravdu ještě po tréninku trochu běhají.
díky Vlado a možná zase v úterý)
3:30 na kilometr moc lidí v Nymburce neběhá, se docela divím že neodepsal Ironman:-)
Jsem tak letmo prosel ty vzkazy a popisy a uplne to pripomina "Federalni kriminalni ustredna patra.."
Obcas je to fakt zabava cist, at uz se dotycny bezec ozve nebo ne.
No já tady nebudu po nikom pátrat, ale napíšu taky nějaký příspěvek.
V České lípě jsem potkal za celou dobu asi 3-4 běžce, běžkyně. A to pakždé jiného. Ale čirou náhodou jsem zjistil, že běhá i můj soused ze stejného patra! A ejhle on je to i kapitán floorbalovýho klubu. To by člověk netušil co má za sousedy....