Na netu jsem objevil specialni nabidku Saucony na mesic listopad, docela zajimave ceny, oproti jinym e-shopum: http://www.prorun.cz
Ahoj, objednal jsem si botky, vypadá to zajímavě, hlavně cena je super, hodím echo..
Boty bych si přes net nekoupil. Bez vyzkoušení bety podle mě nemá cenu kupovat.
Má dvoje boty Saucony a u těch, které mám na trénink, mi moc nevydržel vršek, ale jinak to jsou dobrý boty.
Ja jdu tedy rozhodne po cene, kdyz Ti nabidnou o 30-40% levnejsi cenu nez kamenny obchod tak nevidim duvod misto 1500,- platit 2500,- a vetsinou ti jeste slevni o neco. Objednaval jsem takhle vychazkovy a bez problemu. A kdyz uz si nejsem jisty velikosti, tak vyzkousim v kamennym obchode a objednam pres net, nebo poslu rozmery vlozky v nejdelsi casti a v nejsirsi. :-)
Jo jenže problém sehnat kamenný obchod, kde by boty měli. Většinou jsou na internetu slevy starších modelů.
Dle včerejší zkušenosti, nestačí ani obejít kamenné obchody prodejců těchto značek, neb stejně mají jen malý výběr. Řekni mi, kde si je můžu v Brně vyzkoušet a taky si je rád koupím.
Měl jsem objednáno, přišlo mi to sice s týdenním zpožděním, nicméně a dárkem jako omluvou. Asi jsou nějaký zavalený bo co... :-) Takže pohodička
... za to ten šop,co maj tady na netu,běhej . com,tak tady to maj tak neuvěřitelně předražený až bolí hlava ! Všechno jsou to starý modely za " nebeský " ceny ! Nakupuju teď z e-shopu v Londýně ! Teď tam mají na výprodeji třeba Asics - Kinsei za 79.90 euro ! No,nevem si to !
2 Šaryk: Jj, kdybych jezdil do Londýna, taky bych nakupoval... ![]()
z Londýnského e-shopu můžeš kliďánko nakupovat i od nás. Šaryku, hoď nám link, prosím.
Stránky: 1