Kdo všechno se odtud z fóra objeví na tomto předvánočním macerování?
Co jsem tak zjistil, odvodil, vypátral a vydedukoval
, měli by to být kromě mé maličkosti ještě: rk, NNN, Hustey a Mond.
Ještě někdo se přizná?
Editoval koyama (2007-11-26 14:45:43)
Potvrzuji svou účast na tomto výlovu kapříků
Už se těším.
Tvoje dedukční schopnosti jsou hodny obdivu. ![]()
Pojedu ... pokud mi to po přečtení Ječmínkových zápisků žena nezatrhne. ![]()
No, po přečtení J.M. reportu se těšit přestávám. Tu 100-vku nohama určitě živý nedokončím.
PS: v rámci "zapomenutí" špatných návyků jsem už 3 měsíce vodu neviděl a doufám, že mne tam naučí plavat znovu
Editoval NNN (2007-11-27 13:01:55)
rk: Toho kapříka bych mohl zvládnout, kolik že to bylo na tom mokrém suchém vysvědčení metrů? Nebo že by tam byla možnost získat i jiné kapříky? ![]()
Mond: Jako dítě jsem toužil být detektivem a později investigativním novinářem (nevím, proč jsem tedy skončil u počítače), takže mě tvá chvála těší.
A co by vadilo manželce víc? Možnost, že by ses mohl utopit nebo noční výlety?
NNN: Myslím, že my budeme plavat jen 50 kn. (stovka je jen pro profíky a bývalé vodní pólisty
) Ovšem ani pro mě to neznamená žádné zvláštní ulehčení, protože mám velké problémy i s pětadvacítkou.
Editoval koyama (2007-11-27 12:41:35)
NNN ničeho se neboj, poplavete polovinu a kdo to nedá, toho neukousnou. A ten váš kemp má být kemp, to naše prý bylo soustředění:-).
Koyama: U počítače nás skončilo víc. Já chtěl být hajným. :-) ... A manželka mi říkala: "Hlavně, abys to přežil". Tak nevím, jak to myslela. ![]()
Jecminek: Polovina z 18. je 9! To je pro mě taky zatím spíš běžecké číslo.
Ale z ostatních příspěvků vidím, že vytvoříme důstojné družstvo. Už se těším.
Editoval Mond (2007-11-27 16:59:17)
Tak se pomalu začínám děsit.
Doufám, že bude alespoň osm skupin a já budu zařazen do deváté.
Protože, kdybych měl plavat něco, co se jen vzdáleně blíží motivům, které sem http://forum.behej.com/tema-2083-plavec … mpu#p32088 nadhodil Advid, tak se mě rodina na Vánoce už nedočká.
Neboj, to se vždycky plave a pak je chvíli pauzička. Navíc to je na malém 25metrovém bazénu. ![]()
Problém je, že mám strašně daleko k rybě a strašně blízko k zednické třísce.
Takže "umím" plavat jen na břiše. Ne na zádech, ani na boku a už vůbec ne s rukama u těla. ![]()
No asi ještě zkusím uzavřít nějakou pojistku. ![]()
A 25m je malý? Na kn je až příliš dlouhý. ![]()
Editoval koyama (2007-11-30 11:42:01)
Já do kempu taky na boku nikdy neplaval. Ale s piškotem to jde. Účelem kempu není tě zničit, ale pomoci ti se zlepšit. Když ti to nepůjde, budeš předstírat křeč. ![]()
Editoval Advid (2007-11-30 12:30:35)
Na etriatlon.cz se objevila moznost last minute na dnes zacinajici camp v Horicich. Pokud to nekdo mate blizko a mate moznost, tak za 999Kc je to rozhodne zajimava nabidka. Jak pise Devce na svem blogu, prechod na bazen do Horic je mimo jine i z duvodu pronajmuti celeho bazenu, takze trenink bude od patku do nedele, nikoliv jako v Chrudimi, kde se v patek pouze rozrazovalo.
Jen nevim, zda to je zrovna vyhoda, zacit plavat uz v patek:) I kdyz pro nadrzene plaváčky asi ano.
Je to taky 25m bazén? Protože jestli je to 50m, tak budou technická cvičení moje smrt. Těch 25 se ještě dá. Tam se dá schovat v rohu. ![]()