za prvé shodit pět kilo co mi přinesl ježíšek.
za druhé bych chtěl uběhnout první maraton.
raĎes psal:
kedysi bežala dobrá reklama na adidas - "Jestli chceš,dokážeš to.....adidas torsion..." -ak ho chceš odbehnúť,určite ho odbehneš,ak budeš ozaj chcieť...Výkon je už podmienený adekvátnou prípravou. raĎes,držím palce,najprv hlavne k tým pěti kilo dolu od ježíška,potom prídu ľahké nohy,a uvidíš,že po uspešne zvladnutom prvom budeš mať predsavzatie na ďalší rok už aj konkrétny výkon:-)
Pravidelnost. Holt něco, s čím jsem pořád dost špatně
Výrazně zrychlit na tratích do 5 km. Čas na pětce posunout na nějaké rozumné číslo.
to Forest: kde najdu rozumna cisla, znam cisla desetina, prirozena ... ![]()
Já si předsevzetí nedávám. Dělám si jen plány, které však nejsou dogma. Většinou některé z nich nerealizuju (z různých důvodů) a některé věci mi zase přibydou.
http://behyaostatni.blog.cz/0712/akce-2008
Dřív končit v práci a ušetřený čas věnovat běhu :-). Bohužel mi to nějak nevychází.
Příští rok zaběhnout dva marathony v čase okolo 3:45.
Letos mi to tak nějak z různých důvodů nevyšlo.
1) Pokusit se na PIMu nebo Kladně/Stromovce prolomit 03:30h
2) Pokusit se na desítce přiblížit 40:00 min co nejvíce to půjde
Letos jsem si splnil zatím 3 cíle - uběhnutý maraton (i když výrazně hůře než jsem chtěl), Cooper přes 3km a desítka pod 45min.
Ať Vám to všem v roce 2009 běhá co nejlépe.
raĎes psal:
Málem bych zapoměl.
Takže 5kg jsem setřásl celkem snadno. Letos se ježíšek opět vyznamenal , ale už jen 3kg.
Maratony jsem uběhl 2 plus pár jiných závodů různých vzdáleností . Nejvíc si cením domácího brdského půlmaratonu za 1:21:?? sice byl kratší než klasika, ale hodilo to 8 místo. Nejhorší závody jsou jednoznačně na 5km - první km napálim a další 4 km brečím...
Letos chci běhat podle určitého plánu a vést si deník . S tou anarchií to letos šlo ,ale dál bych se asi neposunul.
MARATHON za 2:59,59 hod. nebo méně. (to znamená 6:54min. dolů)
10 km někde okolo 42 min, 1/2 M pod 1:35, Lysá pod 1:06:56 a přežít maratonskou premiéru. Takových 1800 naběhaných km by bylo pěkných ![]()
Leszczynski psal:
MARATHON za 2:59,59 hod. nebo méně. (to znamená 6:54min. dolů)
Podobně i já, jen v údaji v závorce musím ubírat ještě skoro o minutu víc.
A jestli se to nepovede, tak aspoň ať zdraví dovolí běhat dál, aspoň v mezích možností.
Všem zda přeju do nového roku hodně zdraví i hodně šancí pro splnění vašich cílů.
Ahoj, dáte si nějaké to předsevzetí ? Já si budu dávat za každý uběhnutý kilometr do kasičky korunu ![]()
Přijmout skutečnost, že ze mne nikdy nebude Haile Gebrselassie, a více si užívat života i každého uběhnutého (nebo i ujitého) kilometru.
Já si ani tak nedávám předsevzetí jako vstupuji do roku 2010 s určitou nadějí a vírou, že budu tvrdě makat a pak rychlej až hrůza
Možná že bych mohl udat jako předsevzetí touhu naběhat +/- 100Km měsíčně, což není nic ohromného, ale každý někde začínal.
V příštím roce stejně jako v jiných sportech jít vyloženě po silných zážitcích
V případě běhu by to mohla být jarní 6 h, v červenci uběhnout co největší počet km na TMMTR a ještě v létě stihnout nějaký horský maraton.
Tak to máme Milane naprosto stejné plány ![]()
Příští rok aspoň 2000 km :-)
Tempo v závodech do 11km stáhnout pod 5.
hugo psal:
Příští rok aspoň 2000 km :-)
lepší by bylo 2010, to se ti bude lépe pamatovat ![]()
9, 15, 30...jako každý rok :-)
10km pod 37min, 15km pod 58 min a snad už taky ten maraton ![]()
0:45:00, 1:45:00, 2000km tedy 10, 1/2M, rok ! Hodně štěstí všem.