Hani, zdravím!!! Držím palečky, ať se zotavíš co nejdřív. Ano, finišujem, trochu se tu cítím osaměle, ale Patrik se občas ozve. Taky už nejsem nejvzornější, ale jakž takž... Mám samozřejmě strach, nemám to sebevědomí co třeba Dan (má i svůj blog). ALe snažím se, čerpám všude tady rady a půjdu do toho, pokud bude vše ok...třicet bych zvládnout měla, to mám odzkoušené, a pka - Děj se vůle boží.... AHOJ!!!
Patrik uz je nervozni jak KRAAAAVA.. myslim ze to nemuzu nikdy dat ![]()
Vidim to ale podobne.. 30 ubehnu a zbytek asi dojedu tramvaji ![]()
trawnikar psal:
Patrik uz je nervozni jak KRAAAAVA.. myslim ze to nemuzu nikdy dat
Vidim to ale podobne.. 30 ubehnu a zbytek asi dojedu tramvaji
Tramvaje nepojedou, budeš to muset doběhnout ![]()
KONEC
v podstate dobehano ne? Ted obden pet kilometru... nemuzu se zbavit pocitu ze jsem nenatrenoval. Nervy nervy nervy.... ctu hromady rad co delat pred maratonem pri maratonu atd..
v sobotu jsem mel posledni delsi beh a docela to slo.. nic mene nebyla to ani polovina toho co mam zvladnout v nedeli.
Jsem jedinej kdo se takhle hrouti? ![]()
Ne, Patriku, i já se hroutím... Ale zároveň i těším. Hlavně až budu tak na 40.km. Ale co. Vlastně o nic nejde, jdem si to zkusit a když to nepůjde, snad budem schopni aspoň jít...(když ty tramvaje nepojedou).Myslím, že podobných bláznů tam bude dost...
trawnikar psal:
KONEC
v podstate dobehano ne? Ted obden pet kilometru... nemuzu se zbavit pocitu ze jsem nenatrenoval. Nervy nervy nervy.... ctu hromady rad co delat pred maratonem pri maratonu atd..
v sobotu jsem mel posledni delsi beh a docela to slo.. nic mene nebyla to ani polovina toho co mam zvladnout v nedeli.
Jsem jedinej kdo se takhle hrouti?
To jsou asi správné pocity. Před každým závodem mám pocit, že jem se dostatečně nepřipravoval. A těším se tak, že několik nocí pořádně nespím. Mám pocit, že nejlepší rada pro maratón je, že si to máte pořádně užít
. Běžet maratón by měl být svátek, a první zvlášť.
Editoval Štefan (2008-05-05 10:38:47)
Jé, Štefane, moje filozofie... Děkuji...
pavlinap psal:
Jé, Štefane, moje filozofie... Děkuji...
Hezky to napsal Pavel Faschingbauer
http://www.behy.cz/2008050106-pavel-fas … zijte.html
Hlavně si užijte doběh Pařížskou. První maratón je něco, na co se (i přes případné těžkosti na trati či v tréninku) nezapomíná.
Tak mně osobně v hlavě víc uvízly mnohé jiné a další maratony než ten první. Z toho se mi vybavují jen asociace, které říkají: "Jak jsi byl mladý, tak jsi byl blbý".
sam psal:
Tak mně osobně v hlavě víc uvízly mnohé jiné a další maratony než ten první. Z toho se mi vybavují jen asociace, které říkají: "Jak jsi byl mladý, tak jsi byl blbý".
Vidíš, same, a mě říkají, jak jsi stará, tak jsi blbá...
pavlinap psal:
Tak to není Pavli, jsi dobrá a pokud zahlédneš Tragéda v tyrkysovém tričku s bílozelenou čepicí tak se přihlas jo? Nebo budu rád pokud se Ty i ostatní dostavíte na sraz a focení tragédů v 8,00 pod Prašnou branou.
Tomas_Pce psal:
pavlinap psal:
Tak to není Pavli, jsi dobrá a pokud zahlédneš Tragéda v tyrkysovém tričku s bílozelenou čepicí tak se přihlas jo? Nebo budu rád pokud se Ty i ostatní dostavíte na sraz a focení tragédů v 8,00 pod Prašnou branou.
Určitě se přihlásím. Myslím, že od 10.km budou ti rychlí pryč a zbudou jen tragédi... Jen nevím, kterých bude víc...
sejdeme se na prvni obcerstvovačce.. ja budu ten co sedí na zemi v každé ruce jeden kelímek s pitím a hubu plnou banánu... ![]()
Tak mě najdeš na 2. občerstvovačce, občerstvovat se hned po 5.km, to u mě nejde, to se začínám rozbíhat. TO by se stalo, že se nerozběhnu...Těším se na všechny, hlavně na Ty, co toho budou mít kolem 30.km taky plné kecky jako já... Spojíme energie a třeba to půjde...
Ja při maratonu piju už od 5.km, a pak vždy po 5 km alespoň 1 dcl vody. Když se dostaví žízeň už je obvykle pozdě. Kdysi jsem se pokušel pít v poklusu, teď už přejdu do chůze. Dělají to tak i mnohem lepší běžci, než jsem já.
Editoval Štefan (2008-05-06 13:13:06)
Štefan psal:
Ja při maratonu piju už od 5.km. Když se dostaví žízeň už je obvykle pozdě, Kdysi jsem se pokušel pít v poklusu, teď už přejdu do chůze. Dělají to tak i mnohem lepší běžci, než jsem já.
Ano, všude to i píšou, ale já jsem obecně nepiják (teď se nutím) a ono já ani po desítce nejsem žíznivá, ale piju. Na 1/2 maratonu jsem pila hned od pětky, ale připadala jsem si zbytečně plná (nevím, je to o pocitech...) Taky uvidím, pokud bude hodně teplo, asi se napiju (s Trawnikarem). A trochu mám strach, co na to močák....
Momentálně jsem na 7. týdnu "plánu", takže mám narozdíl od většiny z Vás zpoždění, ale už teď jsem nervózní, co mne v půlce července čeká...
Těším se na pozávodní dojmy a přeji hodně sil na zdolání vysněné mety :-)
zitra jdu na expo pro batuzek... neni cesty zpět ![]()
Aha, tak já až v sobotu večer, doufám, že tam něco pro mne ještě zbude. Přece jen, Praha - to je dálka...
tak vyzvednuto... mam vsechny nalezitosti. Trosku na me dychla atmosfera a uz se tesim... ale bojim se teda porad.
BTW na expu jsem se srazil ve dverich malem s jednim tragedem..
Povidal si ve dverich se dvema zenami. Akorat jsem si mumlal neco o dobrem napadu zastavit se uprostred dveri kdyz jsem zaslechl neco o tragedech...
Napovim.. je o par radku vyse ![]()
trawnikar psal:
tak vyzvednuto... mam vsechny nalezitosti. Trosku na me dychla atmosfera a uz se tesim... ale bojim se teda porad.
BTW na expu jsem se srazil ve dverich malem s jednim tragedem..Povidal si ve dverich se dvema zenami. Akorat jsem si mumlal neco o dobrem napadu zastavit se uprostred dveri kdyz jsem zaslechl neco o tragedech...
Napovim.. je o par radku vyse
Pokud jsem to byl ja, tak škoda že si se nepřihlásil. A k těm dvom ženám- obě jsou Tragédky: jedna z nich běžela 48 h v Brně, druhá vyhrála 26.4. maratón v Mělníku. Takže jsem byl v dobré společnosti.
A skutečně nesnáším, když někdo zůstane stát ve dveřích
.
Editoval Štefan (2008-05-09 08:27:39)
ano byl jsi to ty.. prihlasim se az v nedeli. Ale parkrat uz jsme se potklali ![]()
vecer jsem si prohlizel trasu... je to nejake dlouhe sakra..
trawnikar psal:
ano byl jsi to ty.. prihlasim se az v nedeli. Ale parkrat uz jsme se potklali
vecer jsem si prohlizel trasu... je to nejake dlouhe sakra..
Patrik ... něco mi to říka, ale nemůžu si vzpomenout. A včera jsem si Tě všimnout nemohl, byl jsem plně zaujat dámami.
Tak to pojdme uzavrit....
Vcera jsem to nezvladl dle mych predstav ale nakonec alespon zvladl. S casem 4:36 jsem byl patrne nejhorsim z Tragedů a dělal čest našemu jménu.
Zhruba do 30ti km jsem běžel docela obstojně a třicítku protnul pod tři hodiny (na mých stopkách 2:56 tuším?) pak jsem se začal trochu trápit a od 36tého jsem se trápil pořádně.
Na 38mém jsem už přestal běžet a šel ostou chůzí. Rozeběhl jsem to až ve Francouzské.
Celkově jsem si první polovinu závodu užil uplně super.. moc mě to bavilo. Druhá byla trošku peklo. Večer jsem si užíval bolestí a kocovině podobných stavů. Navíc jsem chodil a do jisté míry ještě chodím jako pohlavně zneužitý kačer ![]()
Každopádně to pro mne byla veliká zkušenost a vlastně jsem celkově spokojen.. prostě jsem to dal. A o lepší časy si zahraju příště ![]()
Jéé Patriku, vidíš, dopadli jsme skoro stejně, musela jsem Tě někde předběhnout (4:31, real 4:24). Škoda, že jsme o sobě nevěděli, třeba bychom se potáhli.
No ale dobré, ne? Zážitek krásný, kniha dočtena, splněno. A jedeme dál...
MOC !!!!! BLAHOPREJU, fandila jsem na 21.km, byli jste moji hrdinove, byla jsem vcera s Vami a videt to usili, premahani a zapas sama se sebou tolika lidi byl silny zazitek a od startu a prvnich tonu Vltavy pri kterych jste se rozpohybovali, bylo jasno, chci bezet priste taky.
Knizka ma jeste, Pavli ,cely odpocinkovy tyden, ne? Jeste tyden s ni lze zit! :-)
Jeste jednou gratuluju a ahoj, h.
no pokracovani uz dnes... sexualně zneužitý kačer si pujde zkusit regeneračně zaběhat... ![]()
trawnikar psal:
Tak to pojdme uzavrit....
Vcera jsem to nezvladl dle mych predstav ale nakonec alespon zvladl. S casem 4:36 jsem byl patrne nejhorsim z Tragedů a dělal čest našemu jménu.
Zhruba do 30ti km jsem běžel docela obstojně a třicítku protnul pod tři hodiny (na mých stopkách 2:56 tuším?) pak jsem se začal trochu trápit a od 36tého jsem se trápil pořádně.
Na 38mém jsem už přestal běžet a šel ostou chůzí. Rozeběhl jsem to až ve Francouzské.
Celkově jsem si první polovinu závodu užil uplně super.. moc mě to bavilo. Druhá byla trošku peklo. Večer jsem si užíval bolestí a kocovině podobných stavů. Navíc jsem chodil a do jisté míry ještě chodím jako pohlavně zneužitý kačer
Každopádně to pro mne byla veliká zkušenost a vlastně jsem celkově spokojen.. prostě jsem to dal. A o lepší časy si zahraju příště
A že by ses piditrpaslíku aspoň pochlubil starýmu (snad ne bejvalýmu) kamarádovi, ze jsi dobehl MARATON??
Tak tedy gratulace letí k vam do te Hadi řitě nebo kde to bydlis a jen tak mimochodem..ten tvuj cas vubec neni marnej!! Super!
T.
diky diky diky.... pochlubil bych se ale cekal jsem lenive jestli se objevis na ICQ nebo tady ![]()
hanice psal:
MOC !!!!! BLAHOPREJU, fandila jsem na 21.km, byli jste moji hrdinove, byla jsem vcera s Vami a videt to usili, premahani a zapas sama se sebou tolika lidi byl silny zazitek a od startu a prvnich tonu Vltavy pri kterych jste se rozpohybovali, bylo jasno, chci bezet priste taky.
Knizka ma jeste, Pavli ,cely odpocinkovy tyden, ne? Jeste tyden s ni lze zit! :-)
Jeste jednou gratuluju a ahoj, h.
Hani,
ale my tu knihu zavírat nemůžeme ještě jsme nedošli do konce, nechtěla by jsi začít od začátku? Od neděle za 19 týdnů se běží populární a udajně velmi dobrý maraton v Berlíně to je o 4 týdny víc než je v knížce, nechceš to zkusit?
No TOme, Ty nám tady doma čteš myšlenky. Právě mě syn lanaří, ať jedem do Berlína. Kromě maratonu se tam jezdí in inlajnový maraton a on už byl letos na 1/2 maratonu a byl strašně nadšený...
pavlinap psal:
No TOme, Ty nám tady doma čteš myšlenky. Právě mě syn lanaří, ať jedem do Berlína. Kromě maratonu se tam jezdí in inlajnový maraton a on už byl letos na 1/2 maratonu a byl strašně nadšený...
Byl jsem tam loni, bylo to super. Akorát z těch zadních pozic se nedá moc závodit, je to tam dost napěchovaný, ještě i v cíli byla tlačenice. 9 nás mělo úplně stejný čas, ale zážitek krásný. Hezká trať, kolem milion lidí, 60 kapel, super organizace. Akorát jste přešvihli termín pro registraci za 55 Eur, teď už je to za 75.
http://www.real-berlin-marathon.com/eve … ung.en.php
pavlinap psal:
Jooo to jsem chtěl slyšet (číst)
moje holky už balí brusle a dokonce se těší ![]()
Tomas_Pce psal:
pavlinap psal:
Jooo to jsem chtěl slyšet (číst)
moje holky už balí brusle a dokonce se těší
No vida....
Akorát vím, že půlmaratonci na inlajnech museli být plnoletí, což bude platit i pro maraton (musela jsem dítko o ročník ostaršit)...
Editoval pavlinap (2008-05-13 22:46:37)
ahoj, myslim si na kladno, berlin je o 14 dni pozdeji, bylo by vic casu na pripravu, ale takovy vylet bych si musela nejdriv zaslouzit! a to se zatim opravdu neda rict.
jinak treninkovy plan uz od nedele rozepsany v denicku, to je jasny! ja jen knizku pretocila na zacatek, pro me neni dobehnuta. odlozila jsem dost nedoctenych knih, tuhle nemuzu :-)
Ahoj Hani, Přeji Ti hodně zdaru v tréningu (doufám, že zdravíčko už je ok) a těším se, že se někde potkáme. Maraton byl krásný zážitek, který si ráda prožiji znovu. Někdo tady psal, že každý maraton bere jako SVÁTEK. To se mi líbí. Pro mne to svátek byl.
Takže Hani tento týden je tedy PRVNÍ? A pokud to půjde a vydržíme to , slibuji že Tebe i další do Kladna přijedu osobně podpořit a večer hurá na noční Grand prix.
tome, neni prvni, ja mam ted denicek mimo, ale vychazi prvni tyden zacatkem cervna, do te doby mam jakoze lecebny rezim- zeru zelezo, chodim na spining a lazo plazo podle chuti chodim behat do lesa plus minus 6 km a sportovni pan doktor (maratonec veteran, odhaduju 40 kilo vahy) rekl zhubnout (mych kyprych 68 nechapal), takze tak.
ale opravdu do toho jdu. koukni se na to a jak ze bys nas prijel do kladna podporit? snad bys podporoval jako spolubezec, ne?
Jééé, Hani, tak to jsme na tom stejně. Ještě boj s nadváhou, jakoby to nestačilo s kilometry... Já se snažím bojovat, ale jde to úděsně pomalu-pokud jsi mě zahlédla na PIMu, tak jsi viděla - kyprých 68...