Ahoj, chtěl jsem se zeptat, když se přihlásím na behej.com, jsem automaticky přihlášen i na "fórum" a obráceně. Nejsem však přihlášen na behy.cz a ani mi to nejde se přihlásit. Nemůžu tudíž ani vložit komentář k článku. Dělám něco špatně a nebo není chyba na mém přijímači?
Editoval Mirek Hasal (2008-01-04 15:07:45)
tato chyba se objevuje na některých internetových prohlížečích a řešíme ji. Zkus napsat verzi prohlížeče (např. Internet Explorer v 7.0, najdeš to v hlavním menu, Help/pomoc, About/O software nebo tak nějak)
Nevím, jestli nebude chyba v "dílu" mezi klávesnicí a židlí, ale pokud chci přidat příspěvek k článku na behy.cz a kliknu na "přihlásit", browser mě přesměruje sem, na fórum, kde přihlášený jsem. Zkusím to tedy druhou cestou, že se přihlásím na liště nahoře... a zase nic - jak to tedy mám pls vyřešit?
Oslík psal:
Nevím, jestli nebude chyba v "dílu" mezi klávesnicí a židlí, ale pokud chci přidat příspěvek k článku na behy.cz a kliknu na "přihlásit", browser mě přesměruje sem, na fórum, kde přihlášený jsem. Zkusím to tedy druhou cestou, že se přihlásím na liště nahoře... a zase nic - jak to tedy mám pls vyřešit?
Martine, napiš prosím, jaký software používáš (verze Windows a internetový prohlížeč včetně čísla verze). Díky
Radku, zkoušel jsem Ti poslat e-mail, ale z nějakého důvodu se mi už ani to nedaří, resp. načítá se déle, než se mi zdá vhodné (přestože ostatní aplikace běží bez problémů)... Tak tedy: zde používám Windows 2000, Internet Explorer 6.0.2800.1106. Díky za pomoc.
vyreseno, dalsi reporty piste prosim zde http://forum.behej.com/tema-2181-prihla … z-opraveno
UZAVRENO