reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

• Index
  •  » Oblečení
  •  » Běžecké dresy v národních barvách pro závody s mezinárodní účastí

#1 2008-01-09 19:08:38

Leszczynski Pohlaví - muž
Člen
Místo: Olomouc
Tento měsíc: 16 km
Minulý měsíc: 170 km
Celkem: 2436 km
Web

Běžecké dresy v národních barvách pro závody s mezinárodní účastí

Dresů v národních barvách, např. na hokej nebo fotbal, je na trhu obrovské množství. Ale co takhle běžecké závodní oblečení v barvách naší země? Řada z nás objíždí prestižní maratony či jiné závody u nás nebo i po světě. A možná že bychom si takový dres (samozřejmě dostatečně kvalitní) rádi koupili a vozili s sebou na závody.
BEHEJ.COM uvažuje vyjít zájemcům vstříc a podniknout v tom patřičné kroky. Otázkou zůstává, jak velký by byl o tohle oblečení zájem a za jakou cenu?

Editoval Leszczynski (2008-01-09 19:27:00)

#2 2008-01-10 08:50:47

Advid Pohlaví - muž
Člen
Místo: Liberec
Celkem: 5478 km
Pohár Behej.com: 71.9 bodu

Re: Běžecké dresy v národních barvách pro závody s mezinárodní účastí

To za jako cenu bude asi stěžejní. Mně by se líbil dres, jako má jeden tenista. Modrá trojúhelník na ramenou a hrudi a pak níže pruhy.

„Jde o to, Fletchere, že se svá omezení snažíme překonávat postupně, v určitém řádu. Prolétávání skálou přijde na řadu až někdy později.“

#3 2008-01-10 13:40:18

pug Pohlaví - muž
Člen
Místo: Praha

Mně by se to asi líbilo. Jen aby se lidé nepoprali, že jeden chce triko, druhý tílko. Líbil by se mi vlajkový motiv a kod zeme (bud CZ, nebo CZECH, nebo CZECH REPUBLIC, nebo CZECH AMATEUR RUN, nebo tak).

Editoval pug (2008-01-10 13:40:39)

#4 2008-01-10 14:41:27

Šnek Pohlaví - muž
Člen
Mapa
Celkem: 3208 km
Web

Zajímavý nápad. Například to triko, co měl Štěpánek na posledním Davis cupu bylo pěkný. Já bych zájem určitě měl, ale pochopitelně záleží na ceně a materiálu.
http://behyaostatni.blog.cz/

Editoval Šnek (2008-01-11 07:21:19)

Poslouchej své tělo

#5 2008-01-10 18:34:00

vsacánek Pohlaví - muž
Člen
Místo: Drnovice
Tento měsíc: 68 km
Minulý měsíc: 96 km
Celkem: 981 km

Ten Štěpánkův dres na DC, to byla krása, až mě z toho běhal mráz po zádech. Taky bych měl zájem, bylo by pěkné běhat s pocitem národní hrdosti - ale taky říkám - záleží, z jakého bude materiálu a za jakou cenu by se nabízel.

#6 2008-01-10 21:20:26

lastboyscout Pohlaví - muž
Člen
Mapa
Minulý měsíc: 98 km
Celkem: 8176 km
Pohár Behej.com: 152.1 bodu

Zvláštní, že ta Štěpánkova variace na národní vlajku na triku se Vám všem tak líbí(sám říkal, že to byl jenom jeho nápad a šili to u ALEA(y) na jeho žádost), mně to naopak přišlo dost nevkusný. Asi podobně jako kdyby američan hrál celý jenom ve "stars and stripes". U nich by mě to ani nepřekvapilo a navíc by každý Američana identifikoval. Nevím kolik lidí by na světě identifikovalo národnost podle české vlajky, troufnu si hádat - Slováci, Němci, Rakušáci a Poláci. Kolik lidí tady by třeba podle takhle zakomponované vlajky identifikovalo Maďara? Troufám si říct, že výrazná menšina.  Kdo z Vás by byl podle symbolických trikolór schopen odlišit třeba Francouze od Srba anebo Rusa?
Jsem pro vkusně zakomponované "národní" barvy do trička a větší nápis, ať už Czech republic nebo jenom Czech - narozdíl od jazykových puristů vím, že czech je poměrně světově známá značka.

The sky is blue, water is wet, women have secrets. Who gives a fuck?
السماء زرقاء, ماء مبلّلة, نساء يتلقّون أسرار. الذي يعطي

#7 2008-01-11 07:36:52

Šnek Pohlaví - muž
Člen
Mapa
Celkem: 3208 km
Web

lastboyscout psal:

Zvláštní, že ta Štěpánkova variace na národní vlajku na triku se Vám všem tak líbí(sám říkal, že to byl jenom jeho nápad a šili to u ALEA(y) na jeho žádost), mně to naopak přišlo dost nevkusný. Asi podobně jako kdyby američan hrál celý jenom ve "stars and stripes". U nich by mě to ani nepřekvapilo a navíc by každý Američana identifikoval. Nevím kolik lidí by na světě identifikovalo národnost podle české vlajky, troufnu si hádat - Slováci, Němci, Rakušáci a Poláci. Kolik lidí tady by třeba podle takhle zakomponované vlajky identifikovalo Maďara? Troufám si říct, že výrazná menšina.  Kdo z Vás by byl podle symbolických trikolór schopen odlišit třeba Francouze od Srba anebo Rusa?
Jsem pro vkusně zakomponované "národní" barvy do trička a větší nápis, ať už Czech republic nebo jenom Czech - narozdíl od jazykových puristů vím, že czech je poměrně světově známá značka.

Mě by ani tak nešlo o to, aby mě někdo z cizí země identifikoval. Spíš by se mi líbilo, že bychom se jako Češi lépe identifikovali vzájemně. A že se někdo otevřeně hlásí ke své zemi mi nepřijde nevkusný.

Poslouchej své tělo

#8 2008-01-11 08:12:03

koyama Pohlaví - muž
Člen
Místo: Sokolov
Tento měsíc: 66 km
Minulý měsíc: 225 km
Celkem: 10791 km
Web

Kdybych vyjel do ciziny (jakože to moc často není), tak bych asi taky uvítal, že bychom se my Češi mohli vzájemně identifikovat. Ovšem souhlasím s lastboyscoutem. Oblečený do vlajky ČR bych běhat nechtěl. Raději třeba se lvíčkem na prsou.

Who dares, wins!
Koyamas family

#9 2008-01-11 08:19:01

Jarda koloběžka Pohlaví - muž
Člen
Mapa
Celkem: 2965 km

Šnek psal:

A že se někdo otevřeně hlásí ke své zemi mi nepřijde nevkusný.

Lastboyscout neříkal "že se hlásí", ale "jaký způsobem". Šít oděv z vlajky, a ono to tak skoro vypadalo, opravdu není nejšťastnější řešení. Krom estetického hlediska to možná není ani úplně v souladu se zákonem o užití státních znaků a vlajek. Mimo jiné se tam píše i o tom, že na vlajce nesmí být žádný text (což fanoušci často nedodržují) a vlajka se nesmí používat znečištěná.

#10 2008-01-11 09:30:53

Prokop Vantuch Pohlaví - muž
Člen
Místo: Ostrava
Web

Mně se Štěpánkův dres líbil a sice to není přímo běžecké oblečení, ale kdo by měl zájem, tak se stále dá koupit dres i trenýrky. :-)
http://www.ialea.cz/index.aspx?kat=6328 … mp;lang=cz

• Index
  •  » Oblečení
  •  » Běžecké dresy v národních barvách pro závody s mezinárodní účastí

Board footer