- posílám info ohledně Oberlebe maratonu (přeloženo z webu)
- já se na tento maraton chystám, bude můj první, kdy by měl zájem se přidat, dejte vědět, budu rád, když tam budu mít parťáka
Oficiální přihlášení 25. a 26. dubna 2008
Oficiální přihlášení k závodu je možné od 25. dubna 2008 mezi 15–19 hod a taktéž 26. dubna 2008 mezi 10–18 hod v budově World Trade Center Drážďany. K tomu je nutno donést všechny vyplněné formuláře a poté zaplatit poplatek. Na základě toho obdržíte startovní číslo.
Poplatek za účast činí (kromě Minimarathonu) 5,– €.
Jednotlivá přihlášení
Vytiskněte si přihlášku v pdf formátu, vyplňte ji a zašlete na adresu, která je na formuláři uvedena dole. K otevření formuláře použijte Acrobat Reader zde: hier bezplatně ke stažení.
Vyplňte všechna pole, nezapomeňte na podpis!
Na uvedenou e-mailovou adresu obdržíte potvrzení o zaplacení poplatku na naše marathonkonto.
Přihláška
Příjmení *
Jméno *
Ulice *
Č. *
PSČ *
Země *
Kolik vyhotovení *
Email Poznámka
* povinná pole
Seznam účastníků
Pokud se přihlásíte, můžete zde: hier, vidět seznam účastníků a zkontrolovat si Vaši registraci. Upozorňujeme, že na seznamu budete až poté, co uhradíte poplatek.
Přihlašovací adresa:
Oberelbe-Marathon
Organisationsbüro
Marktweg 2
01157 Drážďany
Mimořádné prémie
Na tržišti v Pirně bude následovat po KM 17,5 meziocenění, první žena a muž maratonu obdrží peněžní prémii (sponzorováno WEKA-Hotely). Předpokladem získání odměny je dokončení závodu.
Označení/ceny
3 první umístění muži a ženy v maratonu, polovičního maratonu a čtvrtečního maratonu obdrží poháry, Halbmarathon und Viertelmarathon werden mit Pokalen, diplomy ceny a květiny.
Výsledky
Výsledky vítězů budou zveřejněny od 28. dubna 2008 na internetu. Celkové výsledky budou vyvěšeny koncem června 2008.
Medaile
Všichni zúčastnění obdrží v cíli medaili.
Transponder
Společně s podklady k závodu obdržíte transponder, který měří Váš čas a budete ho mít na noze. Pokud nedoběhnete do cíle, vraťte ho po závodu na informační stánek nebo ho zašlete nejpozději 15. května 2008 k rukám vedení závodu. Pokud tak neučiníte, vznikne Vám pohledávka v hodnotě 80,– €.
Vydávání startovních podkladů/ Maratonový veletrh
World Trade Center Drážďany (Ammonstraße/Ecke Freiberger ul. – vzdálen cca. 1 km od Hlavního nádraží)
Pátek, 25. dubna 2008: 15:00–19:00 hod
Sobota, 26. dubna 2008: 10:00–18:00 hod
Informační koutky
Fungují během maratonového veletrhu a také v oblasti cíle.
Cíl
Cíl pro všechny zúčastněné je na stadionu Heinz-Steyera kousek od Semperopery v centrální části Drážďan.
Konec závodu
v 15:30 hod.
Startovní číslo=jízdenka
Startovní číslo platí jako jízdenka dne 27. dubna 2008 do 04:00 hod následujícího dne ve všech Folgetag in allen prostředcích městské dopravy – kromě prostředků –v VVO-oblastech.
Osobním autem
Marathon/Půlmarathon
B 172 z Drážďan směr Bad Schandau
10-km-běh/10-km-chůze
Se koná : Schillerplatz/Blaues Wunder
Minimarathon
Thomas-Müntzer-Platz/Käthe-Kollwitz-Ufer – vzhledem k nedostatečné kapacitě parkovacích míst doporučujeme použít městskou dráhu!
Pořadatel
Běžecký spolek Drážďany e.V.
Gesamtleiter Tilo Kuehne
Reichenberger Straße 3
01445 Radebeul
Tel: +49 (0)351.8303347
Fax: +49 (0)351.8304935
Mobil: +49 (0)171.2124065
E-Mail: t.kuehne(at)oberelbe-marathon.de
Organizační vedení
xperience sport & events Veranstaltungsagentur
Marktweg 2
01157 Dresden
Fon: +49 (0)351.4271352
Fax: +49 (0)3221.2367388
Mobil: +49 (0)172.3528662
E-Mail: info(at)oberelbe-marathon.de
Web: www.oberelbe-marathon.de
Sponzor
Thomas Jurk
Sächsischer Staatsminister
für Wirtschaft und Arbeit
Michael Geisler
Landrat des Landkreises Sächsische Schweiz
Realizační tým
11. RENTA Oberelbe-Marathon
Přihlášení poštou
Přihlašovací formulář vyplňte čitelně. Nezapomeňte podpis!
Onlinepřihlášení:
www.oberelbe-marathon.de
Platba poplatků
Cizinci zaplatí poplatek v rámci vydání startovního čísla ve World Trade Centeru Drážďany (WTC) dne 25./26. dubna 2008.
Uzávěrka přihlášek
16. duben 2008 (poštovní razítko rozhoduje)!
Přehlášení je možné 25./26. dubna 2008 v rámci vydání startovního čísla.
Online-přihlášení na 11. renta Oberelbe–Marathon 2008
Vaše osobní data
Spolek nebo bydliště * pohlaví *
mužskéženské
Příjmení * Titul
Jméno * Datum narození (den/měsíc/rok *)
E-Mail Telefon
(po zadání Vaší e-mailové adresy Vám přijde potvrzení.) Národnost (kromě německé)
Vaše bankovní údaje
Vlastník konta * Kód banky *
Číslo konta * Pozor! Jsou povolena pouze čísla 1,2,3 .... 0, žádná volná místa, písmena atd.!
Pozor! Jsou povolena pouze čísla 1,2,3 .... 0, žádná volná místa, písmena atd.!
Účastnický poplatek
Datum* Marathon Půlmarathon 10-km-běh 10-km-chůze
do 31.12.07 30,– € 20,– € 11,– € 8,– €
do 28.02.08 35,– € 23,– € 14,– € 11,– €
do 16.04.08 39,– € 25,– € 16,– € 13,– €
Já bych jel ale šel bych jen půlmaraton nebo 10km-běh!!
Jak by jsme se mohli dohodnou?? A chystáš se tam i ubytovat?
Jsem přihlášený, ale stále nevím, jestli mám běžet. Dopátrat se odpovědi snažím na našem blogu:
http://koyamasfamily.bloguje.cz/678948- … oradte.php
Taky jedu - omlouvam se tveho prispevku jsem si vsimnul az pote, co jsem napsal svuj. Jak to planujes - nechas auto u cile a na start pojedes vlakem? Nevis jestli ta jizdenka plati i na ten vlak? Koukal jsem ze start je v 9:20.