23.2. se koná v Prusinovicích 15-tý ročník rohálovské desítky (http://www.obecprusinovice.cz/index.php?ID=10554)
Půjdete někdo?
Konečně poslední 2 měsíce běhám pravidelně a Rohálovská je v regionu tak prestižní, že si to nemůžu nechat ujít.
Když už ne k vůli sobě, tak aspoň z dcerou. Bude obhajovat ,,vítězství" v benjamínkách, tak musím přijet ať přičuchne k závodům.
Jop, jedu. Mam to kousek od bydliste, tak aspon pojedu domu na cely vikend.
Taky hlásím účast. Pěkně mě zapadá do tréninkového plánu na maraton ![]()
Doufam, ze pojedu, uz se tesim na kvalitnejsi zavod. Dobrym bonusem bude, ze tam dostanu strasne na prdel, takze me to bude motivovat do dalsiho treninku. :-)
Fakt bomba zavod, takhle kvalitni konkurence, to se hned tak nesejde. Diky tomu jsem zkusil zlatou taktiku prepalovacu - napalit to od startu a ono to treba vyjde. No, nevyslo, navic jeste ty kopce byly naprostym utrpenim, takze cas i umisteni tragicke, ale alespon jsem si zase zazavodil.
a ani jsme se neviděli, nebo možná jo a nevíme o tom:-) I když při mém doběhu do cíle už jsi měl osprchovaný v sobě nejspíš i guláš a byl na cestě k domovu.
Jecminek: No ale stejne bychom se asi nepoznali, to by musel byt nejaky tragedi sraz. A vzhledem k tomu, ze nikdo z naseho auta neskoncil v penezich, tak jsme z mista zavodu vypadli opravdu rychle.
Pěkný závod, počasí jak na jaře. Dokonce jsem se zlepšil oproti loňsku o 1:40, co víc si přát. Taky jste tak spokojeni??
jo, počasí vyšlo skvěle, moc lépe už to v únoru ani být nemůže:-) Zlepšení o více než 4 minuty rovněž potěšilo.
Taky jsem si to v sobotu moc užil. Ale faktem je, že když jsem přijížděl a viděl v těch kopcích kilometrovníky, tak jsem se děsil. Závod super. Potěšilo mě, že se dalo běžet fakt na lehko. Když jsem vybíhal první stoupání v Prusinovicích, tak jsem měl ještě obavy, ale jak jsem se vyšvihnul na druhý kopec na cestě do Tučap a pak se udržel i v Tučapech, tak to spadlo. Tak nějak se mi dařilo držet tempo celou dobu a moc lidí mě ani nepředběhlo. Poslední kilák jsem natáhnul krok a do finiše jsem nasadil ještě před zatáčkou u kostela - brzo. Na rovnice mi pak došel dech a po doběhu se mi zamotala hlava tak, že jsem si zapomněl na hodinkách stopnout cíl ![]()
S časem spokojenost, kdyby se mi nerozvázala tkanička, tak jsem to měl možná i pod 44
Sice druhá desítka, co jsem běžel (navíc ta první byla po tmě), takže maximální spokojenost se zlepšením o 2,5minuty (na ty kopce). Asi ten trénink nějak funguje ![]()
Za rok půjdu zase.