Stránky: 1
Prodávají běžecké boty firem Mizuno a Asics. Od firmy Mizuno mají tester - Precision fit, což je vlastně počítač s programem, skenerem a samozřejmě analytickým softwarem. Provedou vám vyšetření nohou a doporučí optimální obuv, samozřejmě přednostně Mizuno. Paráda
Ó díky, do Ostravy určitě v blízké době pojedu a Mizuna jsou mé oblíbené, takže se asi rád nechám přesvědčit.
Nedá mi to, abych se nepodelil o mou zkušenost se skenerem od Mizuna. Podotýkám, že proti samotnému skeneru nic nemám, naopak vítám jeho vstup na náš trh a doufám, že se stane dobrým pomocníkem. Ale na lonském maratonu v Košicích jsem podstoupil skenování svých nohou a z výsledných čtyřech běžeckých bot mi dvoje škrtli (nedováží se k nám, asi) a dopsali mi jiné dvoje boty, takže jsem měl kompletní nabídku k nám dovážených bot od mizuna, které mají něco společného s tlumením.
A pak si vyber. ![]()
Dneska jsem v tom Total Sportu byl, velice příjemný a pokud mohu jako laik posoudit, tak i odborně zdatný prodavač. Ještě před testem jsem mu natvrdo řekl, že případný nákup u nich teprve zvážím (s odkazem na cenu v US e-shopech), což akceptoval s tím, že mě bude test stát 300,-. Pokud bych tam ty boty koupil, je to grátis.
Shrnuto: S jejich přístupem jsem byl velice spokojený a trochu mě vůči nim mrzí, že pravděpodobně dám přednost tomu US e-shopu. Bohužel argument o ušetřených 2500,- na jedněch botách je pro mě docela podstatný.
Stránky: 1