Stránky: 1
Prodávají běžecké boty firem Mizuno a Asics. Od firmy Mizuno mají tester - Precision fit, což je vlastně počítač s programem, skenerem a samozřejmě analytickým softwarem. Provedou vám vyšetření nohou a doporučí optimální obuv, samozřejmě přednostně Mizuno. Paráda
Ó díky, do Ostravy určitě v blízké době pojedu a Mizuna jsou mé oblíbené, takže se asi rád nechám přesvědčit.
Nedá mi to, abych se nepodelil o mou zkušenost se skenerem od Mizuna. Podotýkám, že proti samotnému skeneru nic nemám, naopak vítám jeho vstup na náš trh a doufám, že se stane dobrým pomocníkem. Ale na lonském maratonu v Košicích jsem podstoupil skenování svých nohou a z výsledných čtyřech běžeckých bot mi dvoje škrtli (nedováží se k nám, asi) a dopsali mi jiné dvoje boty, takže jsem měl kompletní nabídku k nám dovážených bot od mizuna, které mají něco společného s tlumením.
A pak si vyber. ![]()
Dneska jsem v tom Total Sportu byl, velice příjemný a pokud mohu jako laik posoudit, tak i odborně zdatný prodavač. Ještě před testem jsem mu natvrdo řekl, že případný nákup u nich teprve zvážím (s odkazem na cenu v US e-shopech), což akceptoval s tím, že mě bude test stát 300,-. Pokud bych tam ty boty koupil, je to grátis.
Shrnuto: S jejich přístupem jsem byl velice spokojený a trochu mě vůči nim mrzí, že pravděpodobně dám přednost tomu US e-shopu. Bohužel argument o ušetřených 2500,- na jedněch botách je pro mě docela podstatný.
Po včerejší návštěvě musím konstatovat,že momentálně asi nejlepší obchod s běžeckým sortimentem široko,daleko.Prodavač odborně na úrovni a se solidním vystupováním,široký sortiment Asics a Mizuno a třešničkou je ta jejich diagnostika od Mizuna.Vzhledem k tomu,že kolem mě 45min "poskakovali" tak jsem boty i koupil,byť za "doporučenou"cenu-vzhledem k mému naměřenému nášlapu jsem zkoušel cca 7 párů...
Můžu potvrdit, že je to nejlepší obchod na Ostravsku pro běžce a teď na zimu i pro lyžaře. Prodavači jsou velmi ochotní, možná i moc. Sortiment je veliký a to hlavně v obuvy. Co se týká oblečení, tak je to slabší. Mají hlavně Mizuno, které doporučují i po přeměření nohy, ale na požádání nabídnou i Asics. Jen ta cena je poněkud vyšší.
cau,ja tam jedu zitra a sem zvedavy jak to dopadne (predem sem se dival na ASICS nimbus 10,stratus 2)doufam ze mi to na ty boty padne mam totiz vysokou klenbu a moc bot na moje nohy neni
tak jak to tak procitam,tak je kazdy s total sportem spokojen,diagnostika je fajn,zjistila jsem,co jsem do te doby nevedela,ale co se tyka vyberu obuvi me naprosto zklamali a to dost...boty mam dva mesice a zdravotni problemy a shanim nove
Ahoj,pokud Ti udělali diagnostiku nášlapu tak problém nebude zřejmě v botě,ale může jít třeba o "přetavený" trénink,nesprávnou techniku běhu,nebo nějaký jiný zdravotní problém.Těžko to ale takto posuzovat na dálku...
Stránky: 1