Ahoj,
měl jsem sport tester Sigma 16 a byl jsem s ním velmi spokojený, pak jsem ho jednou nechal na spinneru a když jsem se pro něj vrátil, tak už tam nebyl, lidí jsou holt někdy hrozně rychlí...
Ale k věci: před Pečskou desítkou jsem byl bez stopek a tak jsem narychlo hledal nějaké náhradní řešení, při googlování jsem úplnou náhodou narazil na Evolve SPORT, sportovní hodinky se stopkama a měřičem tepové frekvence. Není to žádný zázrak, z tepu to ukazuje jen aktuální tepovku + to hlídá, jestli jste v zóně a dává akustické signály. Příjemné ale je, že hodinky jsou s modrým podsvícením.
Velmi příjemné jsou ale stopky, mají paměť pro 100 mezičasů, a ten poslední čas se vždy ukazuje zároveň s měřeným časem, takže máte bezvadný přehled za kolik byl poslední měřený úsek. Testoval jsem to v Pečkách, ovládání je na rozdíl od jiných modelů velmi jednoduché.
To vše za neuvěřitelných 530 Kč :-). Info pro pražáky -já jsem si hodinky vyzvednul přímo v obchodě AGEN Computer na Praze 10.
http://www.hledejceny.cz/hledej/?adv=1& … submit.y=0
Kdo by si chtěl ještě cca 700 Kč připlatit, tak může mít vyšší model s EVOLVE turistické hodinky OUTDOOR (kompas, výškoměr, tep. frekvence..) za neuvěřitelnou cenu 1338 Kč :-)
Mějte se hezky a ať vám to běhá.
Honza