reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2008-03-15 22:46:55

KaatjaK Pohlaví - žena
Člen

Ručník - "plavecká kůže"

Koupila jsem příteli na jeho přání takový ten super-savý ručník malých rozměrů. Má s ním ale jeden problém: po usušení ztvrdne a celkem těžko se dá složit do původního malého balíčku. Nemáte někdo s těmito ručníky zkušenosti, které by pomohly?

#2 2008-03-16 10:18:13

jazzmaker Pohlaví - muž
Člen
Místo: Litvínov
Celkem: 976 km
Web

Re: Ručník - "plavecká kůže"

mám ho taky, teď ale nevim kde:-) ale jeden čas jsem ho "nutně" potřeboval a docela i používal. já ho měl hlavně na daleké zájezdy v autobuse - krásně ochladí a otřít se od potu je taky super:-) primárně je určen pro plavce - utřou se, vyždímou a utíraj dál, ale je supr i pro jiný sporty na cílové osvěžení. a teď už k tomu tvrdnutí. je to jeho normální vlastnost - když je mokrý, je měkký a skladný a měl by být v pouzdře. ale tam tak po 2 dnech začne smrdět, tak je dobrý ho občas propláchnout čistou vodou. a pokud ho delší dobu nepoužíváš, je dobrý ho vyndat z pouzdra, rozložit ho a nechat uschnout. tím dojde k jeho ztvrdnutí, ale zase "nehnije" jako když je mokrý v pouzdře. nevýhodou je ta skladnost. ta je nulová:-/ já ho měl položenej na poličce a moc krásný doplněk pokoje to není:-) jedině ho někam schovat, ale bacha ať si ho nezlomíš, v tom zatvrdlém stavu vypadá dost křechce. a aby změknul, tak se zase jen namočí...ale to samozřejmě víš, já jen pro ostatní:-)

Editoval jazzmaker (2008-03-16 10:19:15)

#3 2008-03-16 14:47:23

KaatjaK Pohlaví - žena
Člen

Re: Ručník - "plavecká kůže"

To jazzmaker: Dík za info smile
Nakonec jsme to zkusili tak, že přítel po plaveckém tréninku skladuje vlhký ručník srolovaný v ruličce.  Nedává ho do té škatulky - tam by asi fakt shnil:-) Srolovaný docela v pohodě uschne a je skladný (narozdíl od té desky, když nám uschnul rozložený).

Board footer